en kveld i Denia

Jeg merker at jeg er helt ute av dette med bloggingen. Jeg bruker alt for lang tid til å redigere bildene - enda jeg kun redigerer lys og kontrast. Jeg kommer ikke på noe "catchy" overskrifter, jeg mangler helt peiling på oppsett. Jeg er rett og slett helt ut av trening. Jaja. Det kommer seg nok. Jeg trenger å komme litt inn i det.

I går dro vi til Denia. Etter soling og en del bading, gikk vi i dusjen, stelte oss og kom oss ut. Det var litt for varmt til å gå i gatene egentlig. 34 grader på kvelden. Heldigvis ble det deiligere når solen gikk ned.

jeg har på meg:

topp herfra, skjørt herfra, veske og sko fra Spania

I går fikk jeg endelig min paella <3 Mmmm! Det er min favorittmat! Jeg kunne ha spist det hver dag om noen hadde laget det til meg. Jeg elsker det <3 Til forrett hadde vi noen sykt ekle calamares, eller blekksprut. Det pleier å være sykt godt. Men vi fikk en litt annen versjon enn det vi pleier å få. Så vi spiste kun blekkspruten. For brødet rundt var så seig. Heldigvis tok de den vekk fra regningen. Hjelper å klage! Haha :-)

Fine mamma <3

På kvelden ble det en "sunn" is til dessert med ananas og oreo. Det er ikke verdens beste is. Men mamma er veldig glad i den. Tror den er uten sukker og fett. Så er litt sånn lavkarbo is, kan man si :-) Den er helt grei. Jeg måtte ha litt oreo i det. Vanskelig å si nei til det når den står fremfor meg.

I dag skal vi til Palma! Åhh, det gleder jeg meg skikkelig til for det er der jeg har vokst opp. Der bodde jeg til jeg var nesten 6 år. Vi er nå på fastlands Spania og skal til Mallorca, Palma. Vi tar båten som går 10 minutter fra huset. Fergen tar 5 timer, for vi skal innom Ibiza også. Men vi skal jo ikke av der. Men en annen gang.

Det blir så gøy å være i Palma igjen. Etter at vi flyttet til Norge, dro vi til Palma hvert år. Gleder meg ekstra til å se en tante jeg har der <3 Hun er ikke ekte tante, men en dame som jeg har vokst opp med og en som har betydd mye for meg. Når jeg gikk på VGS, dro jeg ned til Palma alene og bodde hos henne opptil en mnd av gangen. Hun er over 60 år, men jeg regner henne som en av mine bestevenner <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Åh, dette frister så syykt! Skal jobbe hele sommerferien, så her blir det ingen sydentur 😟 Kos dere masse <3
nouw.com/susannem
martaalise
martaalise,
Flink du er!! <3
nouw.com/martaalise
kristinw
kristinw,
så fiine bilder ! <3
nouw.com/kristinw
mariasinverden
mariasinverden,
Ser ut som ein herlig tur! Nydelige bilder!
nouw.com/mariasinverden