en hilsen fra Spania til deg

Etter at Audun dro inn for over 2 år siden, jeg har blitt en kløpper til å sende brev. Jeg har funnet igjen gleden av å kjøpe postkort og skrive noen setninger også sende det hjem til Norge i håp om at det skal komme frem før jeg kommer hjem. Haha. Det siste skjer aldri. Men jeg har blitt skikkelig flink til å sende brev i hvertfall og jeg synes det har sin egen sjarm. Har sendt fra flere steder jeg har besøkt og hukser på hver reise jeg har, å sende til Audun. Det er ikke alltid det kommer frem, men om de gjør det, så blir han veldig glad, for da vet han at jeg har tenkt på han og brydd meg nok til å kjøpe brev, skrive, også sende det. Det er ikke bare bare å finne frimerker i utlandet. Og postkasser for å sende det.. Ahh. Det er et herk å finne de!

Husker dere hvordan det var? Det er jo veldig hyggelig å få et postkort! Vi burde bli flinkere til det. I Dénia kjøpte jeg postkort til Audun, en venninne og svigers. Det er litt dyrt å sende hjem, men det blir et koselig minne <3

Det øverste av to flotte eldre damer fikk Audun. For jeg vil ikke sende noen sexy damer til han ;-) Haha. Og det i midten er til en venninne og det helt nederst er til svigers ;-) Så fine! Kjøpte de på Mallorca, og stredene avbildet er fra Es Trenc og Sa Calobra om noen skal til Mallorca og vil bade i turkist vann.

"Buenos dias, mi amor.

Nå er jeg kommet hjem igjen til Dénia og skal være her noen dager før jeg kommer hjem til deg. Jeg har opplevd så mye med mamma, men du har vært i tankene mine hver dag. Jeg blir ikke lenger sur eller bitter for at du ikke er med meg. Vet ikke om det er bra eller dårlig. Men jeg prøver å ikke bli vant til å være alene. Jeg savner deg fortsatt like mye som jeg gjorde på min første sydentur uten deg, i 2017. Sommerens høydepunkt er fortsatt å besøke deg. Te amo. Din Marta".

Marta Alise

Liker

Kommentarer

PernilleKepaza
PernilleKepaza,
ååå, så utrolig koselig med postkort! <3
nouw.com/pernillekepaza