Header

Mote & skjønnhet
Hei dere. I går fikk jeg servert en skikkelig bombe i fanget og siden har jeg ikke hatt noe lyst til å være her inne. Jeg er så lei meg at det gøyeste som finnes, altså bloggen - blir oversett. Dere vet den store sorgen man får når noe forferdelig har skjedd også glemmer man det i noen sekunder før man kommer på det igjen, og da stikker det i magen, hjertet, hodet.. Det gjør så vondt og jeg kunne ønske jeg kunne si noe. Det gjør også vondt å ikke kunne dele det med noen enda. Når jeg trodde vi hadde det vanskelig fra før av, så kom dette...

Men jeg vil prøve å vri innlegget til noe mindre personlig og gøyere! Nemlig; klær! Jeg er så heldig som får til sendt de fineste av de fineste klærne hver måned og min jobb er å vise dere mine favoritter og fortelle hva jeg synes er bra/ ikke bra. (Dog det er sjeldent jeg blogger om det som ikke er bra, da bare lar jeg være å legge det ut). Men her kommer mine vårfavoritter!

Denne gangen har jeg bestilt hjem noen treningsklær og det var litt nytt for meg. Jeg bestilte jo skiklær i februar men ikke klær til å trene i til hverdags. Jeg har siklet på Adidas tskjorten så lenge og med på kjøpet tok jeg også den kule treningstightsen og skoene. Mine treningssko er virkelig på halvstang og de bør kastet! Så det passet glimrende med nye sko - også matcher alt! Ny treningsmotivasjon :-) De har mye mer i den serien til tightsen og mønsteret er virkelig vakkert! Så jeg vurderer å bestille short og treningsjakke også! Et utrolig kult sett!

Denne buksen og blusen var de tingene jeg ble mest overrasket over for de var mye finere i virkeligheten enn på bildet på nettsidene deres. Synes alltid ting stemmer og ser fint ut, men disse plaggene var så mye finere når jeg holdt de og tok de på meg. Sykt fornøyd! Dagens antrekk faktisk ;-)
Denne kjolen var veldig lett og luftig. Sykt mykt stoff! Gleder meg til å gå med denne i sommer <3
50 % til alle nye kunder og 40 % på ett plagg til eksisterende kunder!
Jeg har alltid tenkt at jeg ikke kunne gå med hvite jeans fordi jeg har så store lår. Men jeg skjønner ikke hvorfor vi begrenser oss selv bare fordi vi er større, kortere, tynnere, bredere. Det skal så mye til før jeg får mindre lår og jeg nekter å la det styre meg. Så jeg tok sjansen på ett par jeans i hvitt og de passet så bra! Gleder meg til å kombinere buksene med en kul topp og noen høyhælte hæler når jeg skal ut på byen i sommer :-)
Det aller fineste jeg fikk denne gangen var denne kjolen. Så mange fine detaljer og fargen er helt nydelig! Sånn søt gammelrosa på en måte. Den er jo mer en tunika enn kjole men jeg skal nok få brukt den både alene og med en bukse under. ELSKET DEN og må ha den i andre farger også! Hah.
Denne buksen var jeg så spent på! Det er egentlig en strandbukse men jeg kommer til å bruke den til dager jeg skal pynte meg litt. Så stilig og så kul!

Så det var det for denne gang, hva synes dere? Hva likte dere best? Jeg skal pakke sammen nå og komme meg avgårde sammen med Audun. Vi skal opp til svigers for å spise middag. Har ikke sett de siden 1 april så jeg savner de ekstra nå kjenner jeg! Blir koselig å tilbringe kvelden med de. Håper dere får en nydelig fredagskveld <3

snapchat: martalise

________________________________________________________


(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@martaaliseblog