By the lake

Endelig fikk jeg vist dere min fine nye kjole. Dette er tredje forsøket på outfitbilder og denne gangen ble jeg veldig fornøyd. Før beskymret jeg meg kun over hvordan jeg så ut, men nå når jeg har bloggen tar jeg hensyn til bakgrunn, lys og klær.. Veldig viktig! Haha :-)

Man trenger ikke å dra langt for å finne fine steder å ha photoshoot på her i Arendal og jeg elsker dette motivet vi fant. Også var vi så heldig med solen som akkurat gikk ned når vi kom… Noen av bildene er solen gått ned, men det ser dere sikkert :-) Haha..

Dette er en kjole fra H&M, er den ikke fin? Jeg elsker disse fargene! Hatten er også fra H&M. Jeg er ikke noe "hatte-menneske", så dette blir en av få outfitinnlegg med hatt tror jeg :-)

Vesken min er en favoritt jeg kun har brukt om sommeren, men det begynner jo å bli sommer? :-) Den er fra en lokalbutikk i Barcelona og når jeg drar ned dit igjen skal jeg ha den i andre farger. Jeg kan ikke få nok av frynser!

Skoene er to år gamle men nesten ikke brukt.. Nå til våren passer de perfekt. De er også kjøpt i Spania. Kjøper så mye kult der.. Men så glemmer jeg å bruke det. Skal ta meg sammen…

Etter "photoshooten" dro vi på kino for å kjøpe billetter til i kveld. Gleder meg! Kinodate med verdens beste! Vi har vært med min familie hele uken og hans familie hele helgen, så det skal bli deilig å bare være oss to <3 Sender dere gode søndagsklemmer! Håper dere nyter siste fridag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamara
kamara,
Utrolig mange fine bilder 😊 Fotogen er du!
nouw.com/kamara
martaalise
martaalise,
Takk <3 så fint sagt!
nouw.com/martaalise
Helene
,
For en utrolig fin plass, du kledde veldig den hatten:-) og ikke minst en nydelig kjole <3 håper dere koste dere på kinodate, alltid deilig med alene tid
martaalise
martaalise,
Kino var SÅ gøy!!!!! Vi så How to be single, har du sett den?
nouw.com/martaalise
helene
,
neeei har ikke sett den, men har veldig lyst til å se den! 😊