Bergen, celleprøve og konsert

Inneholder annonselinker

Julen 2019

Da har jeg fått landet litt hos mamma. Turen fra Arendal tok ca. 10 timer i bil. Hele turen ble ekstra lang fordi jeg var 2 timer hos Audun. Så jeg var vel tilsammen på reise i litt over 12 timer. Det var så deilig å komme hjem! Her ventet det pannekaker og kosekveld selv om det var sent. Jeg fikk sett lillesøstrene mine og Chanel igjen <3 Det var lenge siden sist. Kanskje 4 mnd når jeg tenker meg om.

I går var jeg hos legen for å ta en celleprøve. Krysser fingrene for at det går fint. Jeg hadde en operasjon i livmoren for nesten 7 år siden og har måttet sjekke meg hvert år. Siden jeg har flyttet og det har vært venteliste på lege har jeg i år utsatt sjekken i mange måneder. Så jeg er litt nervøs. Men vi tok også ultralyd og det så bra ut. Håper bare at prøvene er ok.

belte Zara, skjørt her, skjorte Cubus, topp her, diadem Gina Tricot, øredobber her, strømpebukse Lindex

Ellers har jeg bare kost meg her hjemme. Pakket inn litt julegaver, vært på turer med jentene og sett film. Spist god mat også. Det er et av høydepunktene med å være hjemme: Mamma har kjøleskapet stappet med god mat og jeg får servert hjemmelaget mat som hun lager <3 Jeg har skikkelig julestemning og har funnet frem julepysjen. Nå teller jeg virkelig ned dagene før julaften. En av årets fineste dager <3

Sjekk så fint smykke jeg har fått <3 A for Audun. Han la ikke merke til det da jeg var på besøk da. Haha. Også pekte jeg ned på det og sa at det var nytt og da sa han "A for Afrika?" Også lo han. Audun asså <3

Nå skal jeg gjøre meg klar for middag ute med familien også skal vi på Kurt Nilsen konsert. De billettene ble kjøpt for over ett år siden. Haha. Og i dag kjøpte vi billetter til neste år :-) Julen 2020 er reddet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2770::2