back!

Hei dere!

I dag tidlig fikk jeg det siste sparket jeg trengte for å logge inn her. Jeg har nesten ikke vært innpå her siden sist jeg bloggen. Jeg husker at jeg har godkjent noen kommentarer, men det er en god stund siden. Jeg trodde ikke at jeg skulle la dette skli så jævlig ut som jeg har. Men det har vært så utrolig mye annet i livet mitt og jeg har ikke hatt overskudd til bloggen. Veldig dumt, men fra nå av har jeg ingen unnskyldning og jeg har ordentlig lyst og tid til bloggen.

Jeg har jo vært veldig aktiv på instagram siste halvåret og en del følger meg der. Men for dere som ikke er oppdatert på hva jeg har bedrevet med, så har livet mitt bestått av praksis, flytting, Audun, eksamen, jobbing og Sara. Det har vært mange fine dager, men jeg har også hatt dager der jeg har nærmest kjempet for å få ferdig alt jeg har måttet gjøre. Ahhh. Så slitsomt å være én. Savner virkelig å være to!

Jeg får spørsmål hver eneste dag om det er noe oppdatering på Audun, og nei, det er det ikke. Jeg kommer nok til å oppdatere dere med en gang jeg vet. Tiden fremover skal gå til enda mer venting, Spania med mamma, besøk til Audun og bare nyte sommerferien med masse blogging! Jeg savner skikkelig å ta bilder, skrive til dere osv. Men jeg må si at jeg blir motivert når det er respons! Jeg krever ikke mye. Men litt. Det er ofte høye besøkstall, også veldig få kommentarer! Det som sparket i gang giret mitt for å publisere i dag, var faktisk kommentarer på at dere savner at jeg blogger :D <3 Så ja, det hjelper en del at dere gir lyd fra dere!

Jeg tar et bilde fra årets 17.mai. For jeg har faktisk ikke tatt noen ordentlig bilder av meg selv i det siste. Har kun brukt kamera i forbindelse med praksisen og da tatt bilder av andre. Men fra nå av skal jeg bli flinkere til å ta med meg kamera overalt <3 Gleder meg til å blogge i sommer!

Har dere det bra? :D Noen ønsker til hva jeg skal blogge om fremover?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Maya??
,
Savna deg masse gleder meg til oppdateringer på det meste😍stå på du er ei flott jente❤️Kkem
martaalise
martaalise,
Snille deg <3 TAKK for at du er her <3 klem tilbake!
nouw.com/martaalise
Mia
,
Ååå, så fint at du er tilbake 😊 😊 Jeg har savnet ditt blide åsyn, og sett på gamle videoer på YT av deg. Haha... Jeg er ikke er stalker. Bare en vanlig jente fra Trondheim. Håper på vlogging fra din hverdag i sommer. Får ofte sommervibes av videoene dine. Elsker pakkevideoene dine. Ønsker flere. Videoer av innkjøp av klær, assessories osv. Elsker å få inspirasjon fra deg. Synes slike "disse er fine fra Ellos" er kjedelige. Men elsker å vise hva du faktisk kjøpte og gjerne hvordan de ser ut på. Det er ikke alltid bildene viser hvordan klærne faktisk er når du får dem. Vise sommergarderoben. Must haves. Pluss, pluss. Gleder meg til å høre og se fra deg:-) Fortsatt god sommer! Klemmer fra Trondheim.
martaalise
martaalise,
Haha, du er så søt! Tusen takk Mia fra Trondheim <3 😃 Skal prøve å få til litt vlogging. Det er litt vanskelig uten Audun, men skal prøve 😃 Veldig kjekt å høre hva som ønskes mer OG mindre av <3 Det gir meg noe å forholde meg til 😃 <3 Tusen takk 😃 GOD SOMMER!!! <3 <3
nouw.com/martaalise
Carine
,
Så gøy at du er tilbake, sjekket bloggen din daglig! 😉
martaalise
martaalise,
Åhh, shitt! så søt <3
nouw.com/martaalise
Hilde
,
Endelig tilbake ❤️❤️
martaalise
martaalise,
:D så kjekt at du er her fortsatt! <3
nouw.com/martaalise
Marie
,
ååå, så glad du er tilbake😀
martaalise
martaalise,
Veldig gøy å være tilbake! Og at dere fortsatt er her <3
nouw.com/martaalise
Lis
,
Har savnet deg jeg og. Flink til å skrive og reisen du og Audun har er jo fint å følge. Heier på dere.
martaalise
martaalise,
Så kjekt Lis <3 Det varmer hjertet mitt!
nouw.com/martaalise
Celine
,
Så fint å ha deg tilbake!!! 😊
martaalise
martaalise,
:D <3 veldig gøy!
nouw.com/martaalise
Hege
,
Så koselig å se deg her inne igjen, har savnet bloggingen din <3
martaalise
martaalise,
Åhhh, så hyggelig å høre det <3 Tusen takk Hege!
nouw.com/martaalise
Linda
,
Koselig å se at du er tilbake 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk Linda <3 😃
nouw.com/martaalise
Silje
,
Så bra du er tilbake! <3
martaalise
martaalise,
JAA! 😃 Veldig gøy <3
nouw.com/martaalise