Adiós España!

Siste dagen i Spania var tirsdagen.. Jeg dro onsdagmorgen og det var SÅ trist. Ahh.. Ikke bare var det trist å dra fra Spania, det fine store huset, men å dra fra min kjære mamma <3 Vi har vært sammen i over en mnd. Hver eneste dag... Også plutselig er det over. Det var skikkelig vemodig å dra fra henne på flyplassen. Jeg hater "farvel"... Åhh, min søte mamma <3 Jeg elsker å være med henne og på tur med henne koser jeg meg helmaks. Og nå er det over for i år :-( Vi har opplevd så mye sammen. Reist, kræsjet to ganger, badet, shoppet, hatt utallige latterkramper, sett rare folk sammen, kranglet, spist god mat, kjørt masse bil, vært i fem land og vært oppi hverandre nå i 5 uker. Og nå skal jeg leve uten henne. Haha. Nå står jeg på egne bein. Igjen. Uten min mamma.

Siste kvelden vår fikk jeg bestemme hva vi skulle gjøre. Og valget falt på paella. Vi fant en koselig liten restaurant i sentrum av Dénia og her fikk vi deilig brød med aioli, tunfisk salat og grillede sardiner til forrett, paella til hovedrett og ostekake og karamellpudding til dessert. Med andre ord; et herremåltid.

Etter dette gikk vi i gatene og shoppet litt før vi vendte snuten hjem igjen. Jeg fikk også litt rosévin. I Spania koster et stort glass på en folkelig restaurant 2 euro. SYKT!

dagens outfit:

topp her//bukse Spania//sko Spania

last day in Spania with mami

Årets Spania er forbi og jeg er så lei meg for det. Kunne gjort alt om igjen. Nå skal flytte inn i leiligheten min i Arendal igjen og finne tilbake til livet mitt her. Tenk at jeg har bodd et helt år i Kristiansand. Nå har jeg noen uker på Sørlandet før jeg reiser på tur igjen med Sara <3 Vi skal til syden. Haha. Så sol får jeg på meg uansett første uken i august! Må fortelle det til Audun når jeg tenker meg om. Har ikke rukket å si noe enda fordi jeg først gruet meg til å si det til han også døde en venn av han.. :-( Så det har gått mye i det. Han er så lei seg stakkars <3 :-(

Marta Alise

Liker

Kommentarer