6 kjøp fra Palma

Denne ferien har det ikke blitt så mye shopping synes jeg. Men jeg skal lage et innlegg til, for jeg har kjøpt mer enn bare dette på bildene. For dette er kunn shopping fra Palma.

Det første jeg kjøpte meg var noen øreringer. Jeg har kjøpt en del ørepynt, for jeg elsker å bytte på hva jeg har i ørene. Jeg er jo ikke så glad i armbånd og smykke rundt halsen, men øredobber bruker jeg gjerne litt penger på <3

Og g-truse i bikini kjøpte jeg for ikke å få skille på rumpen. Fungerte som bare det :-)

Også er det denne deilige parfymen med Azahar lukt. Azahar er fra appelsinblomsten og lukter så rent! Skikkelig fresh lukt. Det andre er til vinen. Ser den ikke så godt, men den er gull!

Jeg fant også denne fine vesken! Jeg har den i en mindre størrelse fra i fjor. Men nå fant jeg en større veske som er helt lik. Da måtte jeg smelle til! De er så stile! Det var i denne at brevet mitt til Audun, falt ut av.

Også øredobbene mine som jeg gikk med hver dag i fjor sommer. Disse mistet jeg på stranden når vi spilte volleyball i vannet. Øredobben mistet jeg i sanden og fant den andre igjen. Så nå kjøpte mamma noen helt nye til meg. Jeg er så glad i de <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer