16 FRA BULGARIA

God kveld fra Norge! Nå er jeg tilbake i leiligheten min og det er SÅ deilig. Vi landet i natt og tok tog/buss til Sara. Var vel i seng i fire-tiden i natt. Det var ganske tøft, men jeg hadde en deilig flytur der jeg leste i én time og sov resten. Ja, jeg har begynt å lese bøker. Etter at det har vært et nyttårsfortsett i mange år, har jeg nå startet for fullt og kan ikke få nok. Lærer så mye! Elsker det! Den boken jeg leser nå, fortjener en bokanmeldelse her på bloggen. Den er helt fantastisk lærerik og veldig trist. Men en viktig bok.

Ja, jeg kommer tilbake til den. Her kommer egentlig hele ferien vår oppsummert i bilder. Vi har spist en del is, vært på tivoli, kost oss på stranden, og festet en del......

Dette bildet kostet meg 25 kr. Sukkerspinn kan være godt det, men denne smakte drit! Men se så fin! Trodde jeg skulle få en skikkelig god dessert + et kult bilde. Ble bare sistnevnte. Haha :-) De var sykt flinke til å lage all slags kunstverk med sukkerspinn!

En god ting om Sunny Beach; De hadde veldig deilig frukt man kunne kjøpe. Både på vei til stranden og på stranden. Litt dyrt, men veldig verdt det når man ikke har annet man har lyst på.

Jeg fikk flettet meg den ene kvelden. Så deilig å få håret bort fra ansiktet. Dessverre, som dere ser, så varer den ikke over natten. Ikke så veldig fin på dette bilde.. Men det var en kul frisyre!

Vi spiste én is om dagen! Dette er min favoritt: Cornetto med sjokolade.

Jeg ble tegnet på. Han som soler seg i bakgrunnen stod faktisk sånn i 2 timer. Han var helt rød, men han elsket solen så det ut som...

Søte Sara og grapefruktjuice. Her var vi på et elendig kjøpesenter. Styr unna Royal Beach shoppingcentre om dere er i Sunny...

Vår hverdagshelt! Han var så søt. Spurte om jeg kunne ta et bilde av frukten. Men han ville gjerne at jeg skulle ta bilde av han og vise det til vennene mine i Norge slik at de skjønner hvem de skal kjøpe fra. Haha. Hos han kjøpte vi vannmelon, blåbær, bringebær, ananas +++ På grunn av han, fikk vi i oss frokost de dagene vi var på stranden.

Her ble vi med på en helt jævlig lek. Men det var gøy da. De som ikke gjorde oppfordringen, måtte drikke. Ble mange shots på meg for å si det sånn.

Det beste stedet å gå ut var Bouncer. Her hadde vi det gøy med mye dans!

En ok pizza. Denne dagen var vårt første måltid klokken ti om kvelden..

På tivoli!

Første drink i Sunny ble Aperol Spritz <3 Det var ganske billig der. Vi betalte vel 250 kr hver for en middag og sykt mange drinker...

Ja.. Sånn var det overalt.

Middagen i Nesebâr. Det var storm utenfor da vi spiste, også lettet det opp når vi var ferdig. Perfekt timing for et godt måltid, med andre ord!

En beachclub <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer