10 filmer/serier jeg har sett i det siste

THE TOURIST

Et sånt type innlegg er det jammen meg lenge siden jeg har skrevet! Ergo er det sykt mange serier og filmer jeg har sett siden sist, men jeg skal ikke ta alle nå. Dere skal få ti av dem. Både de dere bør se og de dere bør styre unna!

The Tourist er ikke akkurat en nyhet og mange av dere har sikkert sett den, men vil gjerne anbefale den likevel. Den var spennende, søt og litt morsom. Jeg elsker Johnny Depp i filmer. Han er fantastisk! Du finner den på Netflix!

SECOND ACT

Denne bør du styre unna! Jeg er SÅ skuffa over Jenniffer! Ahh! Så glad jeg ikke brukte penger på den for å se den på kino. Men jeg leide den til 39 kr. Den handler om Maya, en 40 år gammel dame som har jobbet i samme matbutikk i 15 år. Hun utgir seg for å være en høyt utdannet leder for å få drømmejobben. På drømmejobben finner hun igjen noe fra fortiden. Elendig manus og skuespill!

WHEN THEY SEE US

I 1989 blir en jente på løpetur brutalt voldtatt og drept i Central Park, i New York. 5 unge gutter fra fattige kår blir tiltalt og dømt for å ha utført gjerningen. Denne miniserien handler om dem og familiene deres, og hvilken behandling de fikk av politiet og aktoratet. Veldig provoserende å se på, men en viktig serie. Du finner den på Netflix.

GRAND HOTEL

Denne serien begynte jeg mest å se fordi den er spansk og jeg trenger å praktisere det. Jeg ble helt avhengig fra første stund. Det er en slags spansk Down Town Abbey. Den handler forbudt kjærlighet, klasseskille, mord +++. Julio drar til det luksuriøse Gran Hotel for å finne ut hvem som drepte søsteren sin. Han går undercover med et annet navn og blir en del av personalet på hotellet. Han forelsker seg i hotelleierens datter som skal gifte seg og videre skjer det utrolig mye drama og nye hemmeligheter avsløres. Denne finner du på Netflix. I sommer kommer det en "remake" av denne som Eva Longoria produserer. Den skal gå på TV2.

MORD PÅ ÅPENT HAV

Dette er en helt ny serie på Netflix som jeg også begynte å se på kun fordi det er spansk tale. To rike søstre tar med seg en blindpassasjer på et skip fra Spania til Brasil. Og mer kan jeg ikke avsløre. Det var en bra serie :-)

JACK REACHER

Helt ok film. Ikke en typisk film jeg pleier å se, men den var spennende. Fem personer blir skutt på åpen gate. Morderen blir tatt og hevder at han er uskyldig. Han sier til politiet at de må få tak i Jack Reacher. Denne er også på Netflix.

OCEAN´S EIGHT

Jeg har aldri sett Ocean´s filmene. Men denne var skikkelig bra og ordentlig GIRLPOWER! En gruppe damer bestemmer seg for å stjele et smykke fra en kjent filmskuespiller på Met Gallaen. De er tidligere kriminelle, svindlere, og hackere. - Netflix!

THE PERFECT DATE

Denne filmen var veldig enkel, men veldig søt! <3 En high school student trenger penger for å komme inn på Yale, så han leier seg ut til jenter som trenger en date. Han kler seg opp til hva jentene bestiller og endrer personlighet for at det skal passe til hva kundene ønsker. Men så blir han forelsket... Netflix produksjon :-)

VELVET

Denne serien er jeg snart ferdig med! Jeg er på siste sesong nå og den er så søt <3 Velvet er et stort kjøpesenter som drives av familien Marquez. Ana Ribiera vokser opp på senteret og forelsker seg i eieres sønn. Hun blir syerske og både hennes onkel og de som driver hotellet prøver å holde dem adskilt. En serie med mye mote, forbudt kjærlighet, vennskap og hemmeligheter! Den er på Netflix den også!

MURDER MYSTERY

Ahh. Her gidder jeg ikke å skrive noe en gang, men STYR UNNA!

Har dere en anbefaling? Eller en film jeg må styre unna? Jeg venter nå på at sesong 3 av Papirhuset! Også har jeg sett at det er en ny serie "What If" på Netflix. Blir sikkert ikke sååå mye serietitting i sommer, men det er koselig å ha noe å følge med på året rundt, synes jeg <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer