10 dager til jul!

God morgen <3 I dag er det kun 10 dager til julaften. En av årets fineste dager <3 Planen nå er å dra til svigers for å tilbringe lørdagen der. Jeg var med de i forgårs også. Men jeg må prøve å stjele så mye jeg kan fra tiden deres, for snart reiser jeg til Bergen og blir der utrolig lenge...! Jeg kommer til å savne de veldig mye. Så før jeg reiser skal vi rekke mye kos :-) Vi bakte og så film tidligere denne uken og i dag skal vi gå en tur. Jeg har også rukket å pynte pepperkakehus med Samira <3 Så koselig å være litt med venner før jeg reiser også.

Egentlig skulle jeg til Audun på søndag. Men jeg skal heller besøke han på torsdag. Da besøker jeg han på vei opp til Bergen. Det blir siste besøket før jul.

Dagene før jul er så fine! Det er mye kos, men jeg prøver å trene hver dag nå som jeg har fri og jeg har en del vasking her i leiligheten før jeg reiser hjem. For jeg ELSKER å komme hjem til helt ren og plettfri leilighet når jeg har vært ute og reist. Det er en hard og travel vinter og vår jeg har i vente. Med skole hver dag og pendling. Det skal være ordentlig fint og rent her når jeg kommer hjem i januar :-)

Da logger jeg ut, men har et innlegg på vei etterpå <3 Har virkelig savnet å klikke meg inn her! Så gøy å være tilbake. PS: Genseren er en julegave og den har mamma strikket. Den er SÅ myk og fin! Mamma er god <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer