Header

Solstickan design

Har blivit besatt av solstickans produkter, loggan är så stilren och klassisk och självklart har jag fastnat lite extra för deras silvriga/vita produkter. Funderar starkt på att beställa deras poster och sätta upp i vår hall, tror den hade gjort sig väldigt fin där.

Brandsläckaren är också en stor favorit, dock ligger priset lite högt för en 2kg- brandsläckare, man får dock inte glömma att det ingår trygghetsgaranti.

Förutom de lite högre priserna så får man inte missa att man vid sitt köp även stöttar Stiftelsen Solstickan som stödjer barn med funktionshinder och kroniska sjukdomar. En fin och god gärning helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Globen Lightning Spring XL

Bilderna är tagna ifrån google

Har fastnat för denna 20-tals-inspirerande lampa ifrån Globen Lightning. Hade verkligen velat ha denna i vardagsrummet, tyvärr tror jag inte att den mässingfärgade kascheringen gör sig rättvis i vårt vardagsrum då vi går i gråskala. Dessutom gör sig priset väldigt orättvist, men det är en väldigt fin lampa som jag tror sprider ljuset väldigt fint.♡

Likes

Comments

Var hos frisören häromdan och fräschade till mitt hår eftersom det var väldigt längesen jag klippte det. Mitt hår växter otroligt fort så jag valde klippa det lite kortare än vanligt. Nu i efterhand gillar jag verkligen mitt "korta" hår, tycker det ser mer välskött ut faktiskt. Är riktigt nöjd!

Likes

Comments

Har äntligen hittat ett litet intresse för att ta hand om min hy. Som ni ser blev det bara produkter ifrån ACO, men jag har en känsla av att produkterna kompletterar varandra vilket också ger bäst resultat?. Är inte fullt påläst haha.

Min favorit är definitivt denna produkten, en rescue mist som ger en otroligt uppfriskad efterkänsla. Ett stort plus är att den ger ett milt spraytryck vilket gör att man inte får en dusch i ansiktet, det är bland annat därför jag tycker att den passar så bra ovanpå makeup. Förutom detta doftar den otroligt gott, vilket gör det lätt att spraya lite extra haha. 

Likes

Comments

Fann dessa tjusiga kökstextilerna för ett tag sedan. Under den senaste tiden har jag fått upp ögonen för detta marockansk-inspirerande mönster. Det finner man på fler ställen i vår lägenhet kan jag säga! (och ja, ni läste rätt. Vi har äntligen fått vår lägenhet nu!!)

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen nu! Mina senaste dagar har fyllts upp med både jobb och visningar. Var på en visning igår kväll, får nog säga att det var en av dom bättre visningarna faktiskt! Väldigt trevlig mäklare och fin lägenhet, dock är den nog för liten för oss.

Nästa visning blir imorgon, bokade in den förut så det blev ganska spontant! Får se om det är något att ha!♡

Likes

Comments

Ungefär såhär ser min Weheartit-vägg ut just nu. Längtan efter att flytta hemifrån är hög och jag har olika idéer på hur jag vill att det ska se ut. Som ni ser på bilderna så går det mesta i gråskala. Antagligen kommer man nog få inreda stegvis på grund av pengarna, därför kommer det nog dröja innan man får en fin helhet haha.

HÄR finner ni min weheartit-vägg ♡

Likes

Comments

Slängde ihop några macarons förut, det var otroligt smidigt får jag säga haha. Tog hjälp av Kungsörnens färdiga mix, så det var bara att tillsätta smör, mjölk och vatten. Superenkelt!! Har tidigare gjort hela receptet själv vilket är ganska svårt, därför tyckte jag att det var värt att testa en färdig mix!

Likes

Comments

Har verkligen fastnat för stickade polotröjor nu det senaste, här är tre favoriter ifrån Nelly. Funderar starkt på att klicka hem den tredje stickade!

Likes

Comments