Header


Heii! Min Frida tidning kom idag :) och åhh fick så sjukt söta bilden på Omar där i. Alltså den dödar verkligen haha den sötisen. Iaf satt upp lite posters på väggen och lyssnar på massa the fooo haha...FÖRVÅNANDE...eller inte. 

Kolla vad söta mina sötnosar är...finns verkligen inga gulligare än dom.

Likes

Comments

Skolan var faktiskt helt okej. Efter det var jag i centrum med Sandra och Julia sedan drog Julia hem och jag och Sandra till Sandra. Kolla lite i tidningar och tog ut posters på The fooo Justin Bieber och Yohio. Super chill. När jag väl kom hem åt jag lite. Nu har jag precis duschat och myst ner mig i sängen. Hörs imorgon

Kär i denna bilden. Min älskade Felix Haha. Massa pussar till honom och er som läser min blogg såklart.

Likes

Comments

 Har ju städat i princip hela dagen. Var ett tag sedan jag blev klar. Efter det satt jag och läste massa bloggar. Läser även en blogg jag läst ett tag men inte alls länge som jag verkligen älskar, killen som driver den bloggen är verkligen en av dom bästa bloggarna enligt mig plus att han ser grymt bra ut också haha. Men  nu ska jag bara mysa med musik oså bestämma morgondagens outfit osv.

Likes

Comments

 godmorgon bloggen! Idag blir det att städa eftersom mitt rum är ett ända stort kaos. Men har precis fixat mig så ska ner och äta och sedan börja städa mitt rum. Tänkte även ha utsläppt hår idag eftersom mitt hår är tillräckligt långt. Så det går faktiskt ha det utsläppt.

Likes

Comments

 Heii! Ska träffa Julia sedan. Super chill verkligen. Iaf igår köpte jag en bok som jag började läsa imorse och den är verkligen super bra redan i första kapitlet så kändes den boken verkligen helt rätt för mig. Men vill tipsa er läsare om den boken iaf. Den heter Airhead och författaren är Meg Cabot.

Likes

Comments


Hej! Efter skolan åkte jag och mormor in till stan. Hitta lite små grejer som jag slänger upp på bilder här sedan. När jag kom hem spelade jag lite fifa. Julia skulle kommit en stund men det blev inte av. Så ska chatta med henne lite nu. Aja slänger in något inlägg sedan. Har även planer för imorgon som ni får då. 

KÄRLEK

Likes

Comments

Äntligen fredag och det är ju Lucia också. Ska snart ha Spanska också. Efter skolan så ska jag och mormor till stan. Sedan får vi se om jag åker med henne hem eller om jag åker hem får se hur det blir med det. Men iaf så hoppas jag att ni får en toppen bra fredag för det ska jag ha. Så hörs vi sedan.

Likes

Comments