I have teamed up with some amazing shops and bloggers to give one lucky winner a Kate Spade Bag, $200 Sephora gift card, and Kate Spade Watch!

Visit my instagram 👉 @marlenewno  for joining my amazing giveaway😘

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Når vi kom på sykehuset var det å sette i gang med kontroller, jeg var veldig spent , satt ute i ventegangen på å få komme inn , jeg kom mitt i morgen rapporten så ble litt venting. Men før jeg viste ordet av det så kom der ei som hentet meg, vi hilste og snakket litt før jeg fikk det beltet som målte rier og kynnere og evt bevegelser , satt med det i 20 min , der var ikke så veldig sterke kynnere nå og de kom ikke like fort som tidligere, hun sjekker åpningen å den var IKKe mere enn 4 cm, så hun såg ingen grunn til å være igjen på sykehuset , så om jeg ville kunne jeg reise hjem og heller komme tilbake .

Men jeg hadde ikke lyst , jeg hadde en følelse på meg at jeg ikke kom til å rekke å komme tilbake og var livredd for hjemmefødsel, for den første fødselen jeg hadde mår jeg fødte Mathias , gikk så Utrolig fort , 20 min etter første vonde rie. Og bare noen minutter etter første pressrie ,,, så jeg var fast bestemt på å bli på sykehuset ! .. Dani hadde lyst hjem , han såg for seg flere timer venting på sykehuset, han var trøtt og sliten han også , han vurderte å reise hjem uansett om jeg ble der eller ikke ..

Jordmor kom inn igjen på undersøkelse rommet og jeg forklarte at jeg hadde lyst å vente litt å se om åpningen hadde blitt større , men dette kan jo ta lang tid og ingen vet når .. Så hun sa vi kunne gå å få spise litt frokost i kantinen bort i gangen og ta en ny kontroll av åpningen etter det , får å se hvor stor åpningen er blitt , det ble jeg veldig glad for :)

Mens jeg satt å spiste , snakket jeg og Dani om hva vi skulle gjøre , han ville hjem mens jeg ville bli .. Ble liksom ikke enig. Jeg hadde en magefølelse om at det kom til å skje snart , følte det på meg , og når jeg satt å spiste kjente jeg faktisk at det ble sterkere kynnere som nærmest begynte å ligne på rier. Men Dani trodde jeg bare paranoia ut.

Frokosten var inntatt og kontroll var neste steg , det viste seg å ha gått fra 4 cm til 5 cm på 30 min, så jordmor sa da måtte jeg bli. Jeg ble så glad for hun sa det . Dani kunne ikke reise da heller, men han hadde ingen tro fremdeles på at d skulle skje ennå , så han gikk på butikken etter vi hadde fått ei fødestue. I mellomtiden kom der ei annen jordmor med student til følge. Det gjorde meg ingenting. Hun dobbelt sjekket åpningen å den var fremdeles på 5 cm ..

... Legger ut siste del i kveld om du vil vite hvordan det gikk :)

Likes

Comments

Det var mandagskveld , 6 dager før termin , jeg var sliten og trøtt av dagen. Gledet mer veldig til å treffe puten. Og gledet meg veldig til dagen etter , for da hadde jeg og Dani planlagt å kjøpe inn bilsetet og det aller siste babyshoppingen som gjenstod.

Jeg lå lenge i sengen og bare duppet av , fikk ikke skikkelig sove , Emilie var veldig urolig inni magen , så fikk ikke helt til å finne søvnen. Hadde ikke noe vondt, bare en veldig urolig mage. Og modningskynnere som jeg hadde hatt i noen uker allerede. Faktisk ganske ofte og med gjevne mellomrom.

Når klokken var Ca 04:00 så syns e det ble litt oftere kynnere og kunne kjenne det litt i ryggen. Men tenkte ikke noe særlig over det . Dani hadde heller ikke sove noe særlig pga meg. Det gikk vell en times tid til og kynnerene va de samme. Men denne gangen følte jeg at trusen jeg hadde på var blitt fuktig og mistenkte at vannet var gått eller på vei å gå. Men det var ikke mye.

Men siden jeg ikke aner hvordan det kjenntes ut måtte jeg dobbelsjekke med å bytte på trusen og sjekke om jeg lekte eller hva det var . Når jeg sjekket trusen , var det tegn på blod spor , og jeg kjente nærvene om mulig fødsel var i gang. Ringte derfor inn på sykehuset , å de beroliget meg med at det bare var en slimpropp. At fødselen kunne komme når som helst men gjerne om opp til flere dager også .

Men jeg fikk fremdeles ikke sove, og jeg som ikke hadde pakket sykehusbaggen min eller i det hele tatt var ferdig å handle inn bilstol og resten av utstyr. Kjente panikken komme. Og Samtidig som klokken nærmet seg 06:00 og jeg kjente kynnerene tydeligere og sterkere var jeg helt sikker på at noe var i gang. Så jeg ringte søskenbarnet mitt, hun ville komme å hente meg om jeg ville ha en sjekk på sykehuset. Det var jeg glad for . For jeg følte meg ikke i stand til å kjøre selv , og Dani har ikke lappen. Så jeg skyntet meg å ringe sykehuset å si at jeg kommer innover. De sa jeg gjerne kunne vente litt , men at jeg bestemte selv.

Jeg bestemte meg for å reise inn , men måtte jo få Mathias i barnehagen først , så måtte vente til bhg var åpen. Det gikk helt fint. Plutselig var søskenbarnet mitt uttenfor , hun skulle rekke arbeid så jeg måtte skyntet meg , jeg rakk ikke engang å spise frokost huff. Jeg følte med veldig sliten etter en søvnløs natt og ingen energi , så lurte veldig på hvordan jeg skulle klare å gå igjennom en fødsel som krever mye av kroppen .... Men siden søskenbarnet mitt måtte hente sønn sin hjemme å levere han må skolen , hoppet hun avgårde inn hjemme med seg å smurte med seg et par skiver og en muffins . Det fikk jeg pent beskjed om å spise ! Hehe . Snille søskenbarnet mitt 💗 . Hun er fantastisk. .... Videre kjører vi til sykehuset ....

Jeg legger ut Del 2 i morgen..

Vi blogges💗

Likes

Comments

http://www.twistshake.com

Emilie Sofie enjoying she's new bottle from @twistshakebaby 🎀 we love it so mutch 💗🙌 It is easy to clean and perfect to bring the food along on adventures ! Use the discount code "MARLENEWNO20" to GET 20% off on all our packeage even the one that already is on a disscount beauties 💋

Go to --> http://www.twistshake.com for find youre favorite💗


Likes

Comments

Hei å hå :) lenge siden jeg har hatt tid til å skrive her på bloggen. Rett å slett hatt mye å gjøre . Da lille E har krevd mye de siste 2 ukene . Hun fikk et utslett i ansiktet som ble veldig betent , så har vert mye leger og diverse . Heldigvis er hun helt frisk igjen nå 💕. Slenger inn en liten collage med bilder fra instagram for de som ikke følger oss der .

Klem fra oss <3

Likes

Comments

Dagen i dag har vert veldig rolig , egentli veldig deilig Baby E er så snill og rolig av seg, virkelig drømme prinsesse samme som storebror Mathias var da han var baby, skikkelig snill prins så jeg skal ikke klage akkurat.

Det var litt mammablogging for i kveld/ natt. Har akkurat fått baby E til å sove igjen etter hun var våken for å få mat og skifte på. Så vi for bloggesSweetdreams

​Bilde fra min instagram / @mammafruen_

Likes

Comments

Etter ei stille periode fra meg her inne på bloggen, kan jeg vertfall endelig dele med dere at prinsessen endelig kom. Hun kom litt tidligere enn forventet , men det var bare kjekt. 5 dager før tiden , samme dag som jeg og min kjære hadde planlagt å dra ut å handle inn det aller siste vi trengte. Det var ikke det viktigste , men man kan vel aldri bli helt ferdig når det finnes så mye fint til de små herlige skapningene.


💕

Navnet hun har fått er Emilie Sofie.
3370g og 52 cm. Ble født klokken 13:42 , tirsdag 12.01.2016.

Hun er helt perfekt <3 vi er superstolte mamma og pappa og storebror <3

Fødselen var helt uten problemer og vellykket:) med andre ord en rask fødsel.

Ellers har det gått ei uke og en dag siden hun kom til verden
💕 slenger inn et bilde fra instagram |@mammafruen_ | så skriver jeg litt mere om hvordan tiden etter hun kom har vert i ett nytt innlegg i løpet av de første dagene 😘ikke alltid like lett å finne tid nå i disse dager når man har fått en ny "sjef" i hus 🙊

Ha en fin kveld , så blogges vi snart igjen
😘

Likes

Comments

http://babynest.noHei søte dere<3

Tenkte vise dere mine favoritter på babynest. Har letet lenge etter hvilke babynest jeg kunne tenke meg. Jeg kom over disse nydelige babynestene og falt pladask for de . Eneste problemet er å velge , for de har så utrolig mange fine<3


Litt om hvorfor jeg velger å bestille akkurat fra babynest.no 
Det er et norsk merke spesialisert på babynest.
Dem har god kvalitet. Og laget av allergivennelig fyll. Så om dere ønsker dere en nydelig babynest til deres baby så anbefaler jeg virkelig disse 💗 klikk deg inn her www.babynest.no å se det nydelige utvalget 💗

Likes

Comments

i dag er det bare 6 dager til termin. Gleder meg sånn til å møte den lille prinsessa . Dagene går ikke fort nok , men vet man skal bruke den lille tiden som man har igjen til å sove nok og samle krefter. Men jeg gleder meg til fødselen og gruer meg overhodet ikke. Det kan vel ha sine grunner for at jeg hadde en veldig rask og fin fødsel med Mathias. Den siste måneden har jeg vel brukt på å få i stand prinsesse kroken på soverommet vårt. Jeg har brukt tid på å finne det jeg ønsker. Men den begynner å ta form . Litt smådetaljer som gjenstår. Men d er bestilt på Internett så d kommer vel i løpet av uken . Ellers er alt av annet babyutstyr kjøpt inn å klar til bruk. Så da er det bare å vente til prinsessa kommer 💗 det kan jo skje når som helst det nå så nærme termin.

Er det noen av dere som er gravid og har termin i nærmeste framtid ?

Likes

Comments