Barnevognjungelen

Denne helgen har vi vært på tur til Risør, ut på hytta til familien til min samboer. Vi var bare en liten tur der i går på dagen i det fine været. William koste seg med å se på at de andre barna badet og fisket krabber, det er så rart å se hvordan det virkelig engasjerer han nå. Han følger med og kommer med lyder, ler og koser seg. Det har ikke blitt så mye tid til å være på vannet i år, så det var deilig med en liten tur i går da det var så fint vær. Det er utrolig deilig at W har gode rutiner på soving, spising og sengetid, men merker det gjør det vanskelig å gjøre ting, for at han skal sove når han skal, og spise når han skal. Han sover heldigvis ikke i bilen om han ikke er trøtt, så det er mulig å kjøre lengre bilturer uten å ødelegge døgnrytmen. Vi har ikke lagt noe i å lage noe rutiner for han nå, men han har funnet ut av det på egenhånd, så da får vi bare føye oss.

I dag har gått til litt rydding og kos, nå som samboeren min er ute i jobb, merker jeg godt hvor vanskelig det er å holde det ryddig, når jeg har W mesteparten av dagen. Jeg syntes det er viktigere å gi han oppmerksomhet, og når samboer kommer hjem, syntes jeg det er viktig at de har tiden fra han er hjemme til W skal legge seg. Han er jo bare hjemme knappe 3 timer før det er leggetid for W, så vi er ganske opptatte av at det skal være en fin tid for de to. Når W da er lagt er det tid for oss å spise middag og slappe av, og jeg skal vel være ærlig å si at ikke ryddig er første pri da, men jeg gjør så godt jeg kan :) Nå er det hvertfall ganske shinet her, men det holder vel akkurat til W våkner i morgen :D

Vi er på jakt i den store barnevognjungelen, nå begynner det å bli tid for at W kan sitte i vognen, vi har fra før Emmaljunga Mondial De Luxe, og vi er kjempe fornøyd med den, og skal selvsagt beholde den, men når vi skal på turer hvor vi har behov for å ha litt bedre plass i bilen kan det være greit med en vogn som tar litt mindre plass. Jeg hadde i utgangspunktet mest lyst til å spare til den nye Emmaljunga vonga NX90, den er jo bare driiitlekker, men den har en pris som ikke ble aktuell, så vi vurderer nå andre vogner, og lurer på om vi kanskje har falt på Beemo Duo Premium. Nå blir jo alikevell en trille uaktuelt, dessuten er han for liten, men denne vognen er ganske ergonomisk, man kan stille på ryggen, nå har jeg ikke sett den i virkeligheten, men det ser ut som det er plass til voksiposen til vinteren også, selvom jeg ser at dette ikke er den ultimate vintervognen, så er det greit å ha plass til den, på litt kalde høstdager. Denne vognen skal hovedsakelig brukes på handleturer, mens vi kommer til å bruke Emmaljungaen på turer og slikt hvor vi trenger et litt mer stabilt understell.

​Valget faller hvertfall på en slik type vogn. Denne er så kul syntes jeg fordi du får så mye ekstrautstyr, som kalesjer ol. 

Noen som har denne og kan dele erfaringer, eventuelt anbefale liknende vogn?

#barnevogn #beemo #baby #familie 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229