Header

Nå er endelig julaften her🙈

Har sett frem til denne dagen lenge, i år skal jeg feire julaften med familien min og alle søskna mine for første gang på 4 år
det er fantastisk at alle sammen er samlet etter så mange år!
Men litt spesielt for jenta mi skal også være med og feire jul med oss så det blir koselig!

Nå er det julefilmer på TV og snart grøt i magen
🙈!

Romjulen skal gå til harrytur og tilbringe tid hos søskenbarnet mitt!

Nyttårsaften har planene blitt forandret, men kvelden kommer til å bli knakende god allikevel
!

Ønsker alle en riktig god jul

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 249 Lesere

Likes

Comments

Det er en stund siden sist jeg har blogget!

Det har vært noen travle uker så derfor har jeg ikke hatt tid til og blogge, men tenkte jeg skulle bli flinkere på og skrive!

Det har vært mye som har skjedd og jeg har også vært syk denne uka, men heldig hvis begynner formen og komme seg! Og jeg gleder meg til å komme tilbake på jobb.

Jeg har bestilt meg pakke i posten for syns det var så fint og det passer meg perfekt siden jeg er født i mai!
Så slenger med 2 bilder og det er av genseren og singeletten å mobildekselet mitt! Jeg har også bestilt meg kopp, men har ikke fått tatt bilde av den enda.

Slenger med noen fler bilder der jeg har fått fikset på håret blant annet og er kjempe fornøyd med det!

Hjemmefarging fungerer, det er noe jeg alltid har gjort, men det kan slite fort på håret så denne gangen valgte jeg og dra til frisøren, og hadde planer om å ha svart over og blondt under, men siden jeg har brukt svart med blåskjær i så ble ikke håret så blondt under, men blågrått og blondt og må si jeg er veldig fornøyd med den hårfargen!

Jeg har også vært og tatt ny percing i nesa og implat mellom brystene, jeg er veldig fornøyd med det og skal si at det var ikke noe vondt i det hele tatt og ta den implaten så for de som lurer på om det er vondt og skjære litt i kroppen så er det ikke vondt i det hele tatt!

Nå er det snart jul og må si jeg gleder meg kjempe masse til det, har fått handla og gjort ferdig meste parten av julegavene er noen få igjen så tenkte og få unna de siste i løpet av uka, får se hvem dag det blir da jeg også stikker over grensa igjen denne uken også!

I såfall så ønsker jeg alle lesere og bloggere en riktig god jul
❤️!

  • 257 Lesere

Likes

Comments

Helga som var:)!

Denne helga har gått overraskende bra, har stor kosa meg med gode venner og noe godt i glasset, men jeg har også tilbrakt deler av helgen med familien og det har vært utrolig deilig
❤️!


På søndag gikk det bare til søskentid og søskenkos med skjønne lille bror, vi baka marsipan og pepperkaker til jul, det var utrolig koselig bare lille god klumpen min og meg
❤️!

I morgen kommer kjærestenmin til meg, kjenner det skal bli godt og se han igjen etter 1 uke vekk fra hverandre, må si jeg gleder meg enormt til han kommer hjem igjen
❤️ enn aner ikke hvor godt man har det før du virkelig kjenner savnet! Og det savner har vært enormt, så skal bli godt og få han hjem!

Slenger med noen bilder fra helgas festligheter med gode venner❤️🙈

  • 267 Lesere

Likes

Comments

Helg og Hverdag<3

Nye genseren min


Jeg er ganske fornøyd med den nye genseren min jeg kjøpte i Sverige!

Fikk handlet ganske mye i Sverige den dagen vi var der, og er ganske fornøyd med alt egentlig, fikk handlet til kjæresten min, mammaen hans, og en kompis av meg! Også en god del til meg selv. Det var en fantastisk tur med mye latter og moro, kommer aldri til og glemme den turen, minner er fint og ha med seg videre i livet!

Kjøpte en T-skjorte til kjæresten min syns den var ganske fin og den passer han ganske godt! Og han ble veldig glad og fornøyd selv med hva han hadde fått!


Percing igjen!


På onsdag var snuppa og jeg i skien for og ta percing og implat! Det var en veldig koselig dag og må si jeg ble fornøyd med percingen i leppa igjen, svanet den! Min skjønne venninne tok percing i navlen, tunga, leppa på nytt og den helt nye var implat, som ble kjempe bra og fin! Så må vel manne meg selv opp til og ta en implat etter vært, for ble ganske misunnelig når jeg så hennes da hun var ferdig! Når vi var ferdig der fikk vi bokka ny time siden jeg skal ta hull i nesa og utvide den i leppa litt.


Resten av uka og helga!


Resten av denne uka og helga nå har gått til jobb og avslapping med kjæresten! Det har vært utrolig deilig og bare kunne slappe av og ikke farte rundt og vite at du må noen ting uten jobben for den er jo viktig! Det har vært en okei helg, på fredag var vi hos @Malinmariee og Aleksander, der kjæresten min stelte istand middag som inneholdt fløtegratinerete poteter og biff! Hadde aldri trodde en gutt kunne lage mat egentlig generelt, de pleier og være ganske simple og enkle, men må si jeg er ganske stolt av kjæresten min som er så flink!

I går var jeg så heldig når jeg kom hjem fra jobb og hadde slappet av og stelt meg for kvelden, så dukker plutselig kjæresten min opp, det var uventa men veldig koselig, han kom bare for og holde rundt meg og vite at jeg hadde det bra! Hvor koselig er ikke det? Og hvor heldig er ikke jeg som har en så flott og fantastisk kjæreste? ! Føler meg super heldig!

Ossen er det med dere der ute? Har dere en romantiker?

Ellers ha en fin søndags kveld kjære bloggere og lesere!

Likes

Comments

Sverige tur:)!

Nå er vi på vei hjem fra en fantastisk koselig Sverige tur og fullstappa bil! Det har vært en helt fantastisk tur og fått kjøpt mye fint både til kjæresten min og meg selv
❤️!
Veldig fornøyd med innkjøpet fra turen, nå ser jeg frem til og komme hjem til senga og se på noe serie og ta kvelden!

Tusen takk for at dere gjorde dagen unik
@annirendauvi , Michelle og Amadeus❤️

Ha en fin kveld kjære lesere og bloggere!

  • 281 Lesere

Likes

Comments

Dagens innkjøp!

I dag har jeg kjøpt meg et par nye sko og kan si at jeg er ganske fornøyd med de!

I dag ble jeg hentet på jobb av
@Malinmariee og vi har vært på tidenes handletur❤️ var veldig koselig!
Vi har farga hår og lage gelé shots til festen i morgen! Noe vi alle gleder oss kjempe masse til!

Nå er vi på besøk og hos
@annirendauvi og Kim og her lager jeg middag til alle sammen❤️

Dette blir også en fantastisk helg for min fantastiske kjæreste skal være hos meg hele helgen, det er noe jeg ser veldig frem til
❤️!

Jeg har også smått begynt på jule gaver og oppmuntrings/gave kalender til min kjære, så lurer på ossen han vill reagere på det, men det går nok bra!

Ønsker dere alle en fin fredags kveld og en riktig god helg!

  • 282 Lesere

Likes

Comments

Søndag kveld^^

Nå har søndags kvelden kommet og helga er snart over!

Jeg har hatt jobbhelg så har ikke hatt tid til så mye annet, men litt lørdags kos i går ble det, så lørdags kvelden tilbrakte jeg sammen med min fantastiske kjæreste, Aleksander og
@Malinmariee ❤️

Det har kommet snø på bakken så nå er det ganske hvitt ute, kan ikke akkurat si at det er favoritt været, men det er alltids koselig om det blir hvit jul! Men den kulda er ikke noe særlig!

Dagen i dag har gått til jobb også har jeg vært ute og spist med kjæresten min, Aleksander og Malin! Det var koselig!

Nå har gutta satt seg ned for og spille og vi jentene vi gjør litt lekser og oppgaver^^!

Må jo lese litt så jeg er forbredt når jeg skal på kurs til uka! Det er noe jeg ser frem til, det er lærerikt og spennende!

Ha en fin kveld kjære bloggere og lesere!

  • 291 Lesere

Likes

Comments

Helga :) <3

Lørdagskvelden!

Lørdagen har vært en super lørdag, jeg sov ganske lenge den dagen, kjente det på kroppen at det trengte jeg! Det er lov og være sliten av og til og når du først kan slappe av da og kroppen virkelig slapper av, så er det virkelig det beste!

Seinere på dagen dukket plutselig min kjæreste opp på døra, det var veldig koselig at han plutselig dukket opp uten og si i fra, det er litt romantisk❤! Vi slappet av og koste oss sammen og seinere på kvelden gikk turen til min bestevenninne @annirendauvi og kjæresten hennes Kim, der lagde vi middag, skravlet og så på tv, og når vi skulle se film så er det typisk meg og sovne, det er ikke første gang, og heller ikke siste gang, det er standard meg! Men det er godt når du vet du er trygg i værtfall! Sovne i armkroken til en som betyr alt for deg, da sover du godt! Det gjør iallefall jeg! Det ble ikke seine kvelden, når vi reiste derifra skulle vi hente 2 venner på en fest og kjøre de hjem!


Søndag morgen!


Søndag morgen, det var deilig og sove litt lenge, men vi stod opp i 11 tiden ca, så det var ikke sånn kjempe seint og stå opp egentlig! Min kjære satte seg ned for og spille litt siden ny spillmaskin og nye spill det er alltid spennende den første stunden! Så da lagde jeg frokost til oss og skal si det smakte godt med egg og bacon, det falt værtfall i smak hos begge to og en som syns jeg var flink til og lage mat! Det er alltid koselig og høre det at du er flink til noe! Det er viktig og gi hverandre ros og si ord som kan løfte hverandre opp! Rett og slett gi hverandre komplimenter!

I dag skjer det ikke så veldig mye det er jo tross alt søndag, så dagen går vell bare til avslapping!. Min kjære sitter og spiller og jeg tenkte og sette meg ned og se litt serie!

Klokken er jo stilt 1 time tilbake så vi har jo 1 time lenger og sove på! Det er deilig!


Ha en fin søndag kjære lesere og bloggere!

Likes

Comments

Helg og Hverdag<3

Mine fantastiske dyr

Det er en stund siden sist jeg har blogget, men tiden har rett og slett flydd avgårde og mye har skjedd!

Men sånn er det vel, når man er tilbake til hverdagen og det stort sett skjer noe hele tiden!. Jeg har i værtfall hatt 2 fantastiske uker med ferie og er nå tilbake på jobb igjen, det er noe jeg har savnet!

Jeg har tilbrakt deler av dagene mine den siste tiden hos mamma det har vært etterlengtet mor og datter tid! Jeg har også kosa masse med dyra mine, siden de står hos mamma, men jeg er innom ganske ofte fordi de er så herlige og jeg elsker og kose med dem! De små betyr alt for meg


Tiden som har vært og gått siden sist jeg blogget har gått til familie, venner, kjæresten min og jobb!

I går hadde jeg besøk av snuppene @annirendauvi og @Malinmariee, da vi lagde mat og skravlet! Det må ikke bli lenge til neste gang! Senere på kvelden kom gutta innom og spiste kake som jeg hadde med hjem fra bursdagen til min fantastiske mamma!

Dagen og kvelden i dag skal gå til avslapping og kjæreste tid❤! Det er deilig og kunne slappe av når man har fri, siden det snart ikke er annet og gjøre enn jobb og sove, pga tiden vi har i vente! Men ser frem til jul!Smil på munn!

Det og ha et smil på munnen nå om dagen det er egentlig ganske deilig kjenner jeg, det er lenge siden jeg har vært så lykkelig og glad som det jeg er nå, men jeg kjenner det at jeg selv fortjener det, og hadde det ikke vært for de gode vennene jeg har rundt meg, familien min og den fantastiske kjæresten jeg nå har fått, så er det ikke sikkert smile hadde vært så stort!

Men jeg er takknemlig for alt jeg har og det jeg har fått, og det sies at det livet du lever, det har du fått ut delt fordi du er sterk nok til og takle motgangen som kommer og du bygger deg selv opp igjen! Det er så mye mobbing rundt om forbi og det er så utrolig dumt at det skal være sånn! Jeg har selv blitt mobbet i mange mange år, og det setter spor i deg som aldri forsvinner! Men når du har gode venner, familie og en kjæreste som er der og støtter deg i alt da er det mye lettere og se lyst på ting, uansett hva du har opplevd i livet, eller går igjennom så må du ikke glemme at du er like mye verdt som alle andre her i verden og du er unik akkurat som du er!

Jeg er takknemlig for alt jeg har fått til i livet, selv har det tatt sin tid før jeg har kommet ditt jeg er den dag i dag, men det er i motgang det går oppover og du kommer sterkere tilbake!

Så hold mote oppe og ikke gi opp!


Ha en fin dag og lørdags kveld kjære bloggere og lesere :-)

Likes

Comments

Oppdatering og årets første ribbe bit<3

Tirsdags kveld og avslapping❤


Det er en liten stund siden jeg blogget nå sist, men jeg har rett og slett ikke orket fordi jeg har vært syk, men nå er jeg heldig hvis på bedringens vei og formen er bedre! Omgangssyken og forkjølelse er i grunn ganske kjedelig, men godt og endelig være på beina igjen!

På lørdagen som var måtte jeg ta en vanskelig avgjørelse, men jeg klarte og gjøre det som var best for babyen min, men dessverre måtte hun avlives på grunn av at hun var alvorlig syk, det er noe som gjorde inderlig vondt i hjerterota og det gjør fremdeles vondt, hun ble bare 1 år og 3 mnd! Men de her heldige de små hvis de lever til de er 3-4 år. Savnet etter baby jenta mi er uendelig stort og det vill det alltid være, jeg vill ta vare på de minnene hun har gitt oss sammen og for den flotte babyen hun var og er❤ Hun var og er den flotteste jenta i mitt liv, Hvil i fred min vakreste engel, mamma elsker deg❤❤


Ferie!

Dagen i går var en helt vanlig dag for meg, det var jobb som stod for tur, mitt siste skift før jeg skulle gå på 2 uker ferie! Det er etterlengtet og velfortjent føler nå jeg, har ikke fått lagt så mye planer enda, men det kommer og det er ting jeg skal, så det blir nok litt oppdatering og innlegg for dere underveis!

Først var det jobb som sto for tur og det var deilig og være tilbake kjente jeg etter og ha vært syk i nesten 1 uke, er det noe jeg stor trives med så er det jobben min, og det er fordi jeg elsker det jeg driver med og det gjør dagene mine fult og helt!

Vi hadde også personalmøte i går og det var en fantastisk kveld med gode kollegaer, vi var ute på Sim-x det er norges første simulator butikk! Der snakket vi først om året som har vært så langt og hva vi har i vente rundt juletider og litt seinere på kvelden spiste vi pizza og kjørte simulator rally, det var litt av en kveld der alle stor koste seg! 

Det er også bare litt over 2 mnd igjen så er det jul og det er noe jeg gleder meg veldig til, men det eneste som er kjipt er at det er ikke den samme spenningen som det en gang var, fordi jeg jobber med mat og der jeg jobber så har vi full rulle fra slutten av oktober og helt til nyttårsaften! Det er høyt tempo og mye jobbing og langevakter, men med de kollegaene jeg har så gjør det meg ingen ting for sammen er vi et team! Vi står på fra morgen til kveld for og gjøre kundene våre fornøyde og stiller opp og gjør vårt beste for og yte god service og vi er veldig flinke til og ta vare på hverandre og skryte av hverandre og støtte hverandre når det er noe!

Men i værtfall så fikk jeg smake på årets første ribbe bit på jobb i går og jeg kan si det smakte himmelsk godt, og jeg gleder meg allerede til neste bit, julemat er fantastisk godt og det er jo noe som er 1 gang i året og gjerne sammen med familien, men er du kokk så er du kokk og det er ikke så mye du får gjort med det! Så maten smaker ikke like godt på julaften som den egentlig burde! Men det er tiden med familien som er det viktigste


Dagen i dag har vært helt fantastisk, jeg har bare slappet av og kost meg med mammaen min, etterlengtet mor og datter tid, det var noe vi begge trengte! Så i natt skal jeg sove her og vi skal bare kose oss!


Så får dere ha en fin kveld videre kjære lesere og bloggere!

Likes

Comments