Vilken dag!
Igår kväll när jag kom hem efter jobbet hade älsklingen och han ena lillebror städat hela lägenheten och älsklingen hade fixat middag åt mig! Var överlycklig, jag fixade fredagsmys till oss och vi kollade små klipp på youtube bara för ha något att se på! Lillebrorsan åkte hem någon gång runt 23.30 och vi tog lilleman på promenad och när vi väl kom hem så somnade vi inte förens 02.00-02.30. Jag vaknade i panik över att jag har lyckats stänga av mitt alarm som skulle ringa 06.00 och jag vakna 06.41 sprang in i duschen för jag hade som mål att jag måste sitta i bilen vid 07.00 eftersom jag inte ville köra rally ner till båten och jag visste att jag måste tanka. I all panik packade jag klart allt och fixade lillen och vi åkte runt 07.05 så jag var ändå stolt över att jag hann!
Bilresan gick bra, var dock trött och stressad för jag måste byta om när jag kom till hamnen för jag hade typ pyjamas på mig. Båtresan i sig gick helt okej, eftersom att jag tar med mig D upp från bildäck kan jag bara sitta på få platser och jag valde att sitta där inte alla hundar satt för alla med små hundar låter de springa löst och om min hund skulle röra en sån så blir det polisanmälan.
Åkte raka vägen hem till mamma och var jätteglad av att få träffa henne igen för nu var det ett tag sen sist jag såg henne. Vi tog ut D på en lite längre promenad för att han skulle bli av med lite energi och efter det åkte vi till pappas jobb och lämnade min bil eftersom att de låter som att något är löst undertill. Han hittade dock inget men han var guldvärd för han kollade på den och sen tvättade han den! Menad han höll på med det så åkte jag och Mami till Maxi ge där jag träffade S på Team Sportia köpte även ett par nya skor! Så sjukt nöjd!
Brorsan kom över också och åt fajitas med mig och mamma. Han var dock ganska bakis och trött. Mamma och jag har bara tagit det lungt framför tvn efter det. Imorgon så ska vi och kolla shopping och sen så kommer mormor över på middag. Hon åker iväg nästa helg till Gran Canaria och är borta i 6 månader så måste passa på nu!
Xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började dagen med att försova mig till de två första lektionerna. Tog ut lillen på promenad men han ville bara sova! Efter det så samlade jag mig och åkte till skolan. Jag hade matteprov i 2h och var inte så taggad. Hela klassen var stressade men de kändes ändå helt okej. Gick därifrån med inställningen att jag gjorde det bästa jag kunde och bättre än de kan jag inte! När jag var klar åkte jag en snabbis via T centrum för att köpa något att äta före jobbet. Och nu sitter jag på jobbet och önskar att tiden skulle gå lite snabbare! Jobbar kväll så slutar först 21.45 och efter det så ska jag hem till hjärtat och packa för imorgon åker jag och lillen hem till Åland till familjen eftersom att brorsan fyllde 22 i onsdags 🎉 Var och köpte något litet åt han igår så de är äntligen gjort🎁
Men nu ska jag fortsätta jobba!
Ha det bäst💕

Likes

Comments

Började min dag med att åka till skolan där jag hade två lektioner, fick lite smått stress eftersom att jag har matteprov imorgon och hade en lite större inlämning idag. Eftersom att jag går om ett år så tar jag verkligen vara på det och satsar allt jag kan! Jag jobbade med inlämningen i flera timmar bara för att jag har ett stort kontrollbehov. Sen försökte jag plugga matte men jag blir vara stressad över provet. Efter skolan så åkte jag hem till vovven och tog en promenad med han. Jag har varit nervös hela dagen för idag fick lillen sin ett års vaccination. Det var lite svårt att få han att stå stilla när hon skulle göra sticker så vi var nog där i nästan 1h! Men de gick till slut och jag är så stolt över han❤️ Vet inte riktigt varför jag sitter och skriver för jag borde verkligen sova men är stressad för imorgon så det är min stresshjärna som inte vill sova för de betyder att provet bara kommer närmre. Lillen ligger redan och sover på kudden bredvid mig och vill att jag ska mysa med han. Ska försöka lägga mig och sova så jag inte är helt slut imorgon. Har nämligen alarm 06.00 för att hinna ta ut lillen före skolan och för att hinna duscha! Sov gott!
Ha det bäst💕
XO

Likes

Comments