Här är lite bilder från andra veckan av februari då det bakades kärleksmums(som familjen & släktingarna älskade!) utan vaniljsocker så fick göra en liten mix av vaniljextrakt och florsocker. Tillagade även en hel kyckling med goda starka kryddor som serverades med grönsaker och potatis. På tal om mat så träffades jag, Amanda & Lena + lille söte Jack(barnet Lena passar) på KFC som varken Amanda eller Lena provat på innan. Verkade gå hem!

Under andra mötet den 7:e fick jag även träffa Yulu från Kina & inte långt därefter firade vi kinesisk nyår hemma hos henne med massor av god kinesisk mat och en sällskapssjuk hund!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några veckor sedan hölls det en festival i närheten med lite karuseller, stånd med snacks & drycker, spel osv. Ganska likt Tyringe dagarna & hässleholmfestivalen. Skillnaden var nog att här måste man inte endast köpa biljetter till karusellerna utan även till maten & spelen?! Fett onödigt enligt mig. Slöseri med papper & tid.

Dagen efter var det något kallat Hot chili and Cars. Trodde att detta skulle vara ett par dagar det med så gick aldrig dit och kollade alla snygga bilar & prövade maten. Fick dock till någon halvkass bild eftersom det var i närheten av lekplatsen där jag var med Walker.

Likes

Comments

Vecka två i punktform:

*7km promenad med Mackenzie i barnvagn.

*Gick 4 gånger till den veckan med Mackenzie & Walker.

*Övningskörde med den stora bilen(Lexus SUV).

*Hämtade min "nya" bil Buick(mini van) - luktade gammal tant så har fått vädra den i en vecka.

*Kört till gallerian The Gardens Mall för första gången & körde vilse dessutom. Tog för det första en för tidig avfart, körde mitt i ingenstans, hamnade på ett college & till sist på gallerian.

*Fikade med två av tjejerna från Au Pair gruppen på Starbucks, Amanda(19 år, från Sverige) & Vici(19 år, från Österrike). Därefter var Vici tvungen att jobba vidare & då passade jag och Amanda på att luncha också. Hon fick introducera de alla matställena på gallerian och det slutade med en FET burrito på Chipotle. Den var så fet så fick äta med gaffel vilket Amanda tyckte var ytterst vackert och unikt haha. Inte så gott som jag väntat mig men mättande var det! När hon begav sig hemåt strösade jag runt i gallerian och bekantade mig med butikerna, speciellt en kallad "Forever 21". Typ som H&M fast sötare kläder. Fyndade lite grejer där med.


*Har även gjort mammas goda thai gryta, dock röd curry gryta(hade varesig röda eller gula curryn hemma så fick använda röd curry pasta). Den var poppis här hemma! Rätten såg rödare ut i verkligheten än på bilden nedan.

*Har tillagat min Chili Con Carne också. Den var mycket älskad och försvann på ett kick! Även värdpappan Pat som inte är speciellt glad för denna rätt älskade den.

Det var i princip allt för denna veckan. Ska försöka uppdatera om den 3:e och 4:e veckan så snart som möjligt!

Likes

Comments

Lat som jag är så berättar jag om min första vecka här i punktform & låter bilderna tala för sig.

Första veckan:

* Fixade mobil till mig.

* Hängde med Savannah(värdmamman) lite överallt för att bekanta mig med området, bilarna, mina uppgifter kring barnen och hemmet.

* Savannah, jag och barnen Walker, 19 månader, samt Mackenzie, 4 månader begav oss till parken som ligger 2km bort.

* Familjen fick sina välkomstpresenter av mig(+en röd minivan som jag ej fick med på bild).

* Fixade viktiga grejer som bankkonto och ett Social Security Card.

* Träffade Savannahs familj för första gången, superhärliga och roliga allihopa!

* Gick ut på promenader för att utforska området.

* Käkat på älskade KFC! ❤

* Familjen fick testa Kalles Kaviar och svenskt godis såsom Marabou(olika smaker), Ahlgrens Bilar, gifflar samt gott och blandat.

* Besökte stranden med barnen och Savannahs familj, väldigt trevligt!

* BBQ med några bekanta till värdfamiljen.

* Första Au Pair mötet!

Likes

Comments