Header

Hej alla mina vänner. Nu undrar ni säkert varför jag inte har bloggat på länge och det beror just på att det har varit väldigt mycket runt omkring mig på sistone. Med skolan, hemma o.sv. Sedan så är det också mycket för att jag har fokuserat mest på vår Youtube- kanal som jag och Adam har. Om ni inte följer oss där så heter vi Marre och Adam. Ni får jättegärna prenumerera och gilla våra videos ifall ni tycker det vi gör är kul att kolla på! Jag ska försöka lägga med mer tid på bloggen och jag hoppas ni förstår varför jag ej har kunnat blogga. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! Kram! 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak väldigt länge nu. Det är den här vanliga frågan som alla ställer sig om vad som är meningen med livet. Och kanske är det så att meningen med livet är att ge mening åt livet. Men då har vi ytterligare en fråga. Hur ska man kunna ge mening åt livet när livet inte ger mening åt livet. Förstår ni vad jag menar. Liksom allt handlar ju om att kämpa hela tiden och livet kommer ju inte precis med en instruktionsbok på hur man ska göra för att få ett bra liv. Men är det verkligen bara en själv som ska ta tag i ens liv så att det ska bli så bra som möjligt? Är det inte vi i samhället som ska hjälpa varandra? Man hör rektorer, lärare, arbetskamrater, chefer o.sv. Säga vi fixar det här tillsammans eller självklart ska vi hjälpa dig så detta blir så bra som möjligt för just dig. Men i slutändan så står man där med allting själv i handen. Och funderar på hur man ska ta sig till. Alla kanske inte är människor som lyckas med allt eller blir rika och kan göra imprinsipt vad dom vill. Men vi andra då som kanske utspelar oss som lossers i vardagen vem ska vi vända oss till som inte har en förmögenhet av pengar eller lyckas med allt. Jag tror faktiskt att det är tvärtom att dom som lyckas misslyckas på ett sätt för att dom har fått allt på ett silverfat medans de som misslyckas en dag kommer att lyckas och när dom gör det så har dom även kämpat mycket mycket mer och haft ett helvete och kommer sedan kunna skratta åt livet och säga till sig själva att dom kommit på vad meningen med livet är. Att meningen med livet är att kämpa. Och jag är en av dom som misslyckas med exakt allt jag gör. Men jag hoppas att jag också inom en snar framtid kommer att stå där med en väska full av egenskaper och skratta åt livet och säga " fy vilket helvete det har varit men fan att jag fixade det ändå" Och snälla res er upp och börja se verkligheten och sluta vara så jävla egoistiska istället för att börja hjälpa samhället.  Tack! ❤️

Likes

Comments

Chokladpopcorn med kanel och tranbär.


Ingredienser

PORTIONER: ca 1 l

100 g mörk bakchoklad (mjölkproteinfri för vegansk)


1 l poppade popcorn


1 dl torkade tranbär


1/2 tsk kanel


1/2 tsk flingsalt

Gör så här


Bryt chokladen i bitar och lägg den i en skål, smält i vattenbad eller i mikrovågsugn.

Blanda popcorn och tranbär med chokladen och lägg upp på ett bakplåtspapper. Sära lite på popcornen.

Strö över kanel och salt, låt chokladen stelna. Förvaras i rumstemperatur.


Busenkelt att göra hemma!🎅❤️

Likes

Comments

Hej på er alla finisar, om ni undrar varför jag ej har bloggat så mycket så är det för att jag och min kille mest har ägnat tid till vår Youtube Kanal. Ni får gärna prenumera på den om ni vill. Vi heter Marre och Adam. Sedan har jag haft praktik också men jag ska försöka blogga lite mer nu. Nu är vintern här och det börjar bli riktigt kallt ute brr! Men men snart är det jul och då får vi äntligen ge massa julklappar till våra nära och kära och äta god mat. Hoppas ni får en superbra kväll så hörs vi Hejdå. ❤️

Likes

Comments

Hej på er. Nu var det ett tag sen jag bloggade men nu för tiden har jag aldrig tid pågrund av allt plugg och praktiken. Det jag tänkte prata om är just praktik. Praktik för mig är viktigt för att man lär sig så mycket och man får ta mycket ansvar. Jag som praktiserar inom äldreboende nu tycker det är väldigt kul. Man får lära sig så mycket och det är väldigt spännande och intressant. Och som sagt var så får man ta mycket ansvar och man växer som person av det. Det roligaste med praktik det är när man först är lite osäker Och sedan märker att det var ju ändå inte så svårt. Och som sagt var så övning ger färdighet, ingen kan ju allt från första början. Men mina tips till er som ska på praktik eller är på praktik så kan man tänka på detta.

1. Vilja.
Att visa sin handledare att man vill tycker dom är väldigt kul. Att man är framåt och visar att man försöker.

2. Våga.
Att våga testa nya saker kan vara läskigt men du kommer att upptäcka att det är så kul och att det faktiskt inte var så farligt ändå. Det gäller alla ställen man praktiserar på. Eftersom att allt är nytt.

3. Våga fråga.
Att våga fråga mycket är bra då du lär dig mycket och dom märker att du vill och att du är engagerad och intresserad.

Det var lite tips från mig till er. Hoppas det var kul att läsa om detta och att ni får en rolig praktik ni som ska praktisera. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram! ❤️💎

Likes

Comments

Jag är en tjej på 16 år. Jag har alltid varit en person som tänker mycket och som alltid velat fly från omvärlden. Dock har jag aldrig tänkt på att ta droger eller skada mig själv för att fly.


Jag känner att vi människor är så hjärntvättade, att allt i livet är så meningslöst och att vi ständigt måste tänka på framtiden. Man måste ha en utbildning ett jobb och sedan skaffa en partner för att sedan få ett barn som ger följden av att skaffa ett hus som sedan leder till att man måste betala höga avgifter livet ut.


Jag har aldrig riktigt hittat någon som tänker som mig. Jag dras ständigt mellan olika system - familjen, skolan och kompisar (min sociala krets)- och aldrig har jag känt mig trygg i någon av dem, jag hittar inte riktigt det jag är ute efter.


Jag menar verkligen inte att det är något fel med att ha en utbildning och att bilda familj, men på något sätt känns det att allt är så himla onödigt.


Jag vill prova på en massa saker som många aldrig gör. Jag vill inte ligga på dödsbädden och tänka "Jag ångrar mig att jag inte gjorde det jag ville i livet..."


Jag vill prova på så mycket saker, träffa människor världen över eller helt enkelt bara uppleva saker som vi knappt tänker på under vardagen.


Vad är meningen med livet egentligen?


Ständigt lider vi människor och allt vi gör är onödigt (ändå gör vi det, för att vi måste) och ändå vill människan leva för alltid.


Jag tror det handlar om att se in i oss själva och tänka utanför lådan...Jag vill hitta en mening i mitt liv och göra mitt liv värt att leva.


Många som blir vuxna tänker ständigt "Ååh när man var liten var man så förvirrad och man tyckte livet var meningslöst" men sanningen i det hela är att vissa vuxna är för lata för att vara förvirrade.


Missförstå mig inte, jag älskar livet och kommer alltid att göra det men ibland vill jag bara fly från allt eftersom allt runt omkring mig känns så oäkta och så tillgjort.


Är jag den enda som tänker så?


Det finns säkert någon där ute som tänker så som mig och jag vill bara säga att du är inte den enda.


Likes

Comments

Ni vet dom där killarna som är jättesnälla, älskar dig över allt annat och som aldrig skulle skada eller ljuga för dig. Men som gör det ändå, som leker med dina känslor, slår dig, och ljuger för dig. Den situationen var jag i för 1 år sen. Men som tur var så kom jag ur den situationen. Varför jag skriver detta är för att så många leker med tjejers känslor och manipulerar dom efteråt och säger att allt ska ordna sig och att det aldrig kommer hända igen det som personen gjort mot dig, du går tillbaks för att du är dum och tror på det men det händer igen. Sådana här killar gör mig så frustrerad och förbannad! Man ställer sig själv frågan varför gör du slut hela tiden och sedan vill ha en tillbaka. Jag fick Aldrig något svar på det... Tills idag efter ett år. Personen ifråga skrev till mig att han ville ha mig tillbaka igen och att han älskade mig över allt annat på jorden och att han aldrig skulle skada mig. Jag skrattade lite för mig själv då allt är så falskt. Han fick nämligen en till chans fast sumpa den med. Jag frågade igen samma fråga. "varför gör du slut och vill ändå bli ihop igen efter nån vecka"? Svaret blev ( för att jag trodde hela tiden att jag kunde hitta något bättre men jag gjorde inte det för jag hade ju dig så jag gick ju tillbaks till dig då) detta visar verkligen på hur omogna killar det finns och att vi tjejer måste våga stå upp för oss själva mer när det gäller sådana här killar. För vi är inga leksaker som man kan ta när det passar dom! Idag har jag iallafall ett helt annat liv och en helt annan relation med Adam Gilén och vi har varit ihop i snart 5 månader. Har aldrig träffat en så ärlig och snäll kille som honom och det är skönt med en mogen och självständig kille som inte behöver hjälp med allt och som faktiskt kan ta hand om sig själv och klara av vardagliga killar. Det värsta som finns är killar som bara ligger i soffan /sängen och bara latar och inte kan hjälpa till med något och knappt vet hur hur man kokar vatten. Jag ville bara dela med mig av den här relationen jag en gång i tiden hade och hoppas på att fler killar tänker om och vågar stå upp för oss tjejer. Och ni killar som behandlar era tjejer som prinsessor ni är guld värda! ❤️ Och tack Adam igen för att du behandlar mig på ett så bra sätt! ❤️ Gilla om ni också tycker att killar som gör såhär borde tänka om ett varv och sluta leka med tjejers känslor och sluta vara så korkade! Puss och kram! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej på er, Hoppas ni har det bra! Jag har börjat tröttna på männens syn på kvinnor. Bara för att man är trevlig och snäll mot männen så tror dom att dom får ta på oss kvinnor och kalla oss för saker som Hora, slampa o.s.v. Jag vet så många fall när tjejer har blivit våldtagna eller utnyttjade på ett sexuellt sätt och det som dom frågar tjejerna då är " vad hade du på dig"? "vad hade du för smink på dig"? O.s.v. Hennes kläder och sminkning har inget med saken att göra. Det spelar ingen som helst roll vad hon hade på sig för hon har fortfarande blivit sexuellt uttnyttjad. Ska vi tjejer behöva tänka på vad vi ska ha på oss, hur vi ska sminka oss, hur vi ska ha håret, vad vi inte ska ha på oss o.s.v. Det ska inte behöva vara så! Jag tycker inte ens att man ska behöva ta upp det här ämnet då jag tycker att detta ska vara en självklarhet, men så är inte fallet. Jag tar upp det här för att vi ska börja stå upp mer för kvinnor och jag tycker att alla ska hjälpa till i det. Just nu blir någon sexuellt utnyttjad, igår blev någon sexuellt utnyttjad. Varje dag blir kvinnor sexuellt utnyttjade runtom i världen. Det här inget som man skämtar om och till er som läser detta och tycker det är kul, då har jag bara en fråga. Skulle du vilja att din dotter kom hem till dig och sa att en kille kom och överfall henne, slog henne och rörde henne på ett sexuellt sätt och kallade henne för Hora och slampa? Innan ni där ute häver ut er massa skit så tänk på vad ni säger för rätt som det är så sitter ni i samma skit som någon annan. Att lära sig att se upp till kvinnor kan vara svårt för killar då kvinnor i flera år förr hade en lägre makt än vad män hade. Kvinnor hade ingenting att säga till om. Det har blivit bättre men det finns mycket kvar att jobba på. Kolla på t.e.x dom kvinnorna i andra länder hur dom har det, jag hoppas verkligen att det här en vacker dag kan få ett slut! Vi kvinnor är inga dockor eller leksaker till er killar. Vi är människor precis som ni, låt oss då få vara det. Och till er killar som ser på oss kvinnor som vilken människa som helst, ni är guld värda och det behövs fler av er. Och till er föräldrar, lär era barn att kvinnor har lika mycket värde som män. Allt börjar hos barnen i grund och botten. Lär vi barnen från grund och botten så slipper detta ske. Vi kan inte hjälpa alla idag tyvärr! Men vi kan hjälpa alla om alla hjälps åt. Börja du också! Våga stå upp för oss kvinnor! Våga visa vad du tycker! Tack! ❤️

Likes

Comments

Hej alla vänner! ❤️Så många har har frågat om vi ska förlova oss, men det är inget som måste hända pang bom. Men visst vore det ju fint att gör det. Killen har ju pratat om det en del men det är inget som jag har tvingat honom till utan han har själv pratat om det och såklart vill man det ❤️Idag har vi varit i Örebro och ätit på jensen. Det blev oxfilé med pommes och sås. Sedan köpte vi lite godis till kvällen och tog lite bilder! Bilderna tog vi innan vi åkte till Örebro. Sedan kollade vi på en skräckfilm som hette ( Friedrich request) som handlar om en demon som vill vara vän med en tjej på Facebook! Jag rekommenderar er att se den kommer lägga en bild på filmen här nedan👇 Kram och puss 😘😍❤️

Här är bilderna som jag och Adam tog! ❤️

Ha en fortsatt trevlig helg kram ❤️

Likes

Comments

Hej alla läsare! Hoppas ni mår bra själv så är det bra med mig. Även om man hör ordet pizza hut så måste det ej betyda pizza och annat som kan verka onyttigt. Men det gör ju inget om man äter det ibland. Men idag fick det bli en fräsch kycklingsallad! Mums vad smarrigt det var, och nyttigt var det med. Tänk vad gott det kan vara med nyttig mat ändå! Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram! ❤️❣️

Likes

Comments

Hej, alla hjärtan! Hoppas ni har det bra. Vädret idag är så underbart då solen lyser och det är faktiskt rätt så varmt i höstvädret. Nu är det så att jag har börjat fundera på att byta linje till Barn och fritidsprogrammet, men jag är osäker. Varför jag vill detta är för att jag får omprov på omprov och jag hinner liksom inte med allt plugg. Inte som det är nu i alla fall, tillslut så rinner det liksom över och det har det gjort för mig nu. Jag vill gå vård och arbeta med äldre i framtiden, men jag klarar inte av pressen. Det ör verkligen så mycket att jag börjar bli knäpp. Vet ni hur Barn och fritidslinjen ör eller känner ni någon som går den linjen så får ni gärna skriva i komentarerna hur den linjen är och om det är mycket plugg och så vidare och så vidare. När man får omprov på allt man gör och läraren nästintill skrattar åt en och man får ett nytt prov att öva till medans man har massa omprov då börjar man tillslut tappa hoppet. Det har i alla fall jag gjort nu. Har ni tips eller idéer på hur man kan göra eller hur man ska tänka kring en sån här situation sp får ni gärna skriva, ni får även skriva om ni vet hur Barn och fritidslinjen är. Nu ska vi snart ha skolfoto och sedan så slutar vi, då blir det hem och storsttäda rummet för det behövs ju också ibland. Glöm inte att kolla in våra nya klipp på Youtube Marre och Adam, Ha en fortsatt trevlig dag! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare! Hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra och trevlig helg med era nära och kära! Själv så har min helg varit både bra och dålig. Den har varit bra eftersom att jag har varit med min pojkvän Adam, vi har lagat god mat under helgen, kollat på idol och hejat på Chris. Själv så ska jag och familjen till Idol den 8: december i Stockholm och kolla på finalen! Jag hoppas verkligen att Chris vinner för jag tycker han är sjukt grym, han har även varit min musiklärare och pianolärare förut och han är verkligen så bra på att lära ut till folk. Hans senaste låt som han sjöng i Idol som heter ( utan dina andetag) som Kent har skrivit tyckte jag att han framförde så bra! Varför min helg har varit mindre bra är för att min mobil som en kille förstörde förut skulle på lagning och bytas skärm på men det gick inte riktigt som planerat med det och mobilen vart istället trasigare efteråt än vad den var innan den skulle på lagning, varför just jag? mer om detta kan ni se på min och Adams Youtube- Kanal där vi har en Storytime om den här händelsen. Just nu är kl: 12 och jag ska snart ta och lägga mig eftersom att jag ska upp till skolan imorgon, fy och blä känner jag för det. Då jag får göra omprov på allt jag gör och det känns som att min lärare bara jävlas med mig + att jag får mer och mer plugg hela tiden medans man har en hög av omprov. Men funderar på att byta från vård till Barn och fritidsprogrammet men vi får väl se vad som händer. Och snart är det Halloween. Känns som att tiden går så fort hela tiden. Man hinner bara blinka och sen är det Julafton hahaha. nej nu ska jag ringa killen och säga godnatt och sedan så ska jag lägga mig. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och sova så gott, Godnatt och Kram!

Likes

Comments

För några dagar sedan var jag och min kille i Örebro. Meningen var att vi skulle dit 8xh fixa min skärm på min mobil men eftersom att det vart ändrad tid så ska vi dit idag istället. Men när vi väl var i Örebro och vårt tåg inte gick förens om en timme så valde vi att gå en promenad runt slottet i Örebro. Man kan gå in där och få en guidning i slottet och det tänkte vi göra någon dag. Men vi hade en jättetrevlig promenad runt slottet. Och så fick vi fint väder den dagen också på köpet. Nu har jag och Adam varit ihop i 4 månader. Tiden går fort när man har kul❣️ Ha en fortsatt trevlig dag! ❣️

Likes

Comments

Hej! Igår var jag och min kära pojkvän i Örebro och shoppade lite kläder. Adam köpte sig en ny vinterjacka och jag köpte en skinnskjol och några snygga tröjor! Efter att vi hade shoppat klart allt så begav vi oss mot bion i Örebro. Vi har länge velat sett den nya skräckfilmen "DET" och vi såg att det skulle gå igår så vi beslutade oss för att köpa biljetter och se filmen! När vi väl kom in i bion så var det så sjukt mycket folk så man märkte att många har velat sett den filmen. Och jag kan verkligen rekommendera er om att se filmen, för den är var verkligen sjukt bra! Efter filmen så gick vi till ett ställe som heter kinamuren där det är asiatisk mat så som nudlar, friterad kyckling och mycket mer. Vi tog buffé då man får ta hur mycket man vill. Det var inte det billigaste men det var värt det då vi hade en supertrevlig dag och maten var så god. Klockan började dra sig mot kvällen och vi åkte hem runt 8 och var hemma kl. 9. Då vi hällde upp lite ostbågar och kollade på tv. Tack för en underbar helg älskling!❤️ och tack till er läsare som gillar mina inlägg och tycker det är intressant att läsa om min vardag! Kram ❤️

Likes

Comments

Hej alla läsare! Nu är det så att Adams nya låt äntligen är uppe på Spotify. Sök på Admogi på Spotify så hittar ni hans nya låt About You där. Låten är grym och han har verkligen lagt ned mycket tid på den här låten, så in och lyssna sönder hans låt och glömma inte att dela hans låt på sociala medier! ❤️❤️Kram❤️

https://www.instagram.com/p/BZ3-e32lUQM/

Likes

Comments

Nu är det hösten och dom flesta är trötta eftersom det börjar bli så mörkt ute. Jag själv är väldigt trött då mina skoldagar är väldigt långa. För er som vill veta hur man kan hantera detta bättre så fortsätt läs för här kommer några tips!

1. Ät bra kost!
Att äta en bra och nyttig kost gör att kroppen orkar mer och du blir inte lika trött eftersom att kroppen får då den näringen sne behöver.

2. Lägg upp en plan.
Att lägga upp en plan på hur dagen/ jobbet /skoldagen ska bli så kan man t.e.x skriva upp prov, läxor eller något annat viktigt som man kanske måste göra under dagen. Genom att göra detta så blir dagen mycket enklare och roligare då man har koll på vad man ska göra.

3. Lägg dig i tid.
Att lägga sig i tid är en utmaning för många och även för mig, men det underlättar så mycket mer än  vad man tror. För lite sömn gör att nerverna i hjärnan inte orkar arbeta och man blir trött, arg och sur. Man gör även sämre ifrån sig på t.e.x jobbet, skolan o.s.v

4. God hälsa
Att man har en god hälsa gör att kroppen mår mycket bättre och orkar så mycket mer. Att vara aktiv minst 30 min per dag är bra. Mer är ju självklart ännu bättre, men det kan räcka med att man går en promenad för att hålla kroppen aktiv. Nu kan även hjärnan fokusera mycket bättre och man kan göra bättre ifrån sig. Och att äta bra mat precis som vi nyss pratade om. Om man mår dåligt psykiskt så kan det även påverka tröttheten. Därför kan det vara bra att ha någon att prata med om man mår dåligt. Det kan vara en vän, kurator, skolsyster, barnmorska, bris eller någon annan vuxen som man känner att man har lätt att prata med.

Hoppas detta var till hjälp och glöm inte att ni är speciella och bra på ert sätt, kram! ❤️

Likes

Comments

Igår kväll var det bästa kvällen på länge. Jag och min pojkvän gick ut och åt middag på en pizzeria i frövi, vi tog en varsin kebabtallrik och Pepsi till maten. Vi skrattade och hade jättekul och mysigt tillsammans och pratade om allt mellan himmel och jord. Det som är så bra med Adam är verkligen just det att man kan prata med honom om verkligen allt mellan himmel och jord och att han verkligen lyssnar och förstår. Detta tycker jag är väldigt viktigt i ett förhållande att man lyssnar på varandra och att man självklart trivs med varandra. Jag hade iallafall en underbar och trevlig kväll igår, hoppas att ni också hade det! Kram❤️

Likes

Comments

Hej alla läsare, hoppas ni mår bra! Nu i helgen har det ju varit marknad och ikväll så hade vi en väldans tur! Att vinna på ett chokladhjul är ju något man verkligen vill men aldrig gör. Men idag ändrades det.. Jag och min kille skulle välja nummer. Jag sa, ta nummer 11, 19 och 22. Eller nej ta 10 sa jag. Men han ba nej vi tar 11 eftersom du sa den först. Jag ba aa okej vi kör. Mer som en rolig grej. Hjulet började snurra och den hamnade på 10, trodde vi.... Jag skrek nej jag vinner aldrig... Han som höll i spelet titta på hjulet och utbrast. Grattis ni har vinst. Jag tittade på Adam och Adam tittade tillbaka precis som, va har vi vunnit och ja när vi kollade närmare så var det precis så att det var nummer 11. Så vi vann en stor chokladask med 20 chokladkakor i😍 Härligt utbrast jag och log mot Adam👌😃 Vi vann även massa gosedjur och gottade till det med sockervadd och lite annat smått och gott. Jag har haft en superbra marknad med killen! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Det är så många som far illa i dagens samhälle och vi måste bli bättre på att säga ifrån. Många ser bara på för att dom är rädda att samma sak händer dom.  Men om alla hjälps åt så kan vi tillsammans få stopp på det, oavsett situation. Vi måste ställa upp på varandra för att vi ska få ett så bra samhälle som möjligt. Våga ingripa bär något händer. Ring någon eller kontakta polisen om det är en allvarlig situation. Sluta titta på och Ingrip så har du kanske räddat någons liv. Ta hand om varandra! 💟🤝

Likes

Comments

När man har skit upp till hakan så är det lätt att det går ut över andra, och då är det lätt att man stänger in sig själv, precis det har jag gjort. När det är så mycket press i skolan på vård och omsorg och plugg hela tiden + att det är mycket annat i mitt huvud så svämmar det över för mig. Jag orkar inte ens göra det jag vill längre, springa/ löpa och dansa på fritiden för jag har ingen ork efter skolan. Och jag sover sjukt dåligt, vilket gör att min skola inte går som jag vill. Är dock glad att jag har min kille för han förstår mig till 100% kompisar vill vara och jag säger alltid att jag inte kan för att jag är så sjukt trött efter skolan och är så stressad. Hoppas dock att dom inte tror något annat. För jag gillar verkligen mina kompisar. Men just nu vill jag mest vara själv och ändå inte. Men tycker synd om min kille då allt går ut över honom. Jag skriker på honom hela tiden och kan helt plötsligt börja grina från ingenstans för att det är så mkt i mitt huvud och jag vill inte att han ska känna att jag menar det mot honom för det gör jag verkligen inte. Men nu måste jag verkligen försöka ta tag i detta men jag vet inte riktigt hur? Såklart att skolan är tuff det förstår jag med men nu är det bara så sjukt mycket och det mesta går ut över min kille och det sista jag vill är att såra honom. För han betyder ju verkligen allt för mig. Så glad att han finns vid min sida och stöttar mig. Love you! ❤️❤️❤️

Likes

Comments