Jag tycker fortfarande att Landstinget Västernorrland går fortfarande mig på nerverna. Hur kunde dom stänga ner ett av Sveriges topprankade BB? Dom politiker som styr länet säger att ekonomin är det stora problemet i Länet. Men den riktiga problemet enligt mig är inte ekonomin, utan det är politikerna (inte alla politiker) som styr länet som är problemet i länet. De politikerna är den flinande Erik Lövgren, den skrattande, svammlande och nöjda Ewa Back, fröken olyckor händer så sällan i Västernorrland Nina Fållbeck Svensson etc. Dom vill alltså att gravida kvinnor ska transporteras 10-20 mil för att få föda barn. Och här i Sollefteå anordnas det kurser för att föda barn i bilen. NEJ Det är inte okej för gravida kvinnorna att föda barn i bilen. Är det något ställe där dom kan föda barn så är det på Sollefteå BB och det är där dom vill stanna. Jag är så fruktansvärt arg på er politiker som styr länet. Vad är det med er? Har ni hörselkåpor på er? Jag kämpar fortfarande för att BB ska va kvar. Det är inte bara jag som kämpar. Jag är fortfarande arg, men jag har ett knep för att göra mig gladare. Att lyssna på den nya låten av Emil Assergård. Han tycker självklart också att Sollefteå BB ska va kvar vad jag förstår. Lyssna på den den är riktigt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har följt detta i 1 och 1/2 år. Och nu är jag verkligen arg på Landstinget Västernorrland på hur dom behandlar oss såhär. Det är självklart att kvinnor ska föda sina barn här i Sollefteå. INGEN ska åka flera mil för att få föda barn i ett annat sjukhus. Det är obeskrivligt. (Jag länkar en video där en kvinna berättar om sin resa när hon vårdades i Sundsvall ). Här har vi ett Landsting som inte lyssnar på oss. Här har vi ett Landsting som sitter och nöjer sig över sina beslut och folket får röda ansikten. Här har vi ett Landsting som låter gravida kvinnor låta åka ambulans i flera mil och känna av sina smärtor. Det är det som gör mig förbannad. Jag orkar inte se Landstinget längre, deras styrelseordförande Erik Lövgren flinar åt oss länsbor - bokstavligt talat. Min fråga är dock VARFÖR LYSSNAR NI INTE PÅ OSS? DET HÄR GÅR INTE LÄNGRE. ÅTERSTÄLL BB NUUUUUUUU.

Likes

Comments

Vi som bor i Västernorrland har lidit med denna bedrövliga besparingsförslag i över 1 och 1/2 år. Detta elände måste få ett slut. I den här veckan har jag skickat iväg en dvd med ett videomeddelande som jag har gjort till Gabriel Wikström. I meddelandet har jag faktiskt visat Eriks flin mot oss. Min fråga är dock: När börjar Landstingspolitikerna inse att dom har gjort fel? Nu är det ju vinter så det är väldigt glashalt på vägarna till Sundsvall och Övik. Tänk om bilarna halkar av vägen? Vad tänker politikerna göra åt saken? INGET. Dom bara sitter och kollar på. Och när ska akuta kirurgin öppnas igen? Jag tycker att den ska öppnas här och nu. Snälla nån. Sollefteå sjukhus är den byggnad som är stadens egna Diamant som står vid älvens kant och den ska INTE bli bestulen. Låt även Sollefteå BB vara kvar ni kan inte göra såhär mot oss. Ni bara lyssnar på er själva och inte på folket. Kanske är det dags att börja göra det? Och ni har verkligen brutit ert vallöfte. Nu får ni skärpa er. Tack för mig.

Likes

Comments

Tänk att idag är det första advent. Nu börjar julen närma sig. För mig så är julen min absoluta favorithögtid. Det är då man får en massa julklappar och äta julbord och dricka julmust. Säkerligen Zeunerts julmust som är ett av mina favoritdrycker. Och så blir det även att ta fram julskivorna och lyssna på julmusik. Jag brukar även lyssna på Youtube. Jag länkar ett exempel på vilken julsång jag brukar lyssna på. Jag äger inte detta klipp och inte kanalen heller. Fast att jag hade en youtubekanal med samma namn för några år sedan och lade ner den. Detta är sant. Men nu struntar vi i det och nu firar vi in julen. God jul

Likes

Comments

Idag fick man höra det som man inte vill höra. BB i Sollefteå läggs ner. Det är den hära Erik Lövgrens fel. Han platsar inte alls in i Landstinget Västernorrland överhuvudtaget. Han är helt inkompetent. Man blir verkligen upprörd. Vad ska Stefan Löfven säga om Detta? Jag fick verkligen nog och skrev ett brev till Länsstyrelsen. Jag skrev: Riv sönder ert beslut om Sollefteå BB. Jag finner inte ett enda ord. Jag känner på mig att det kan komma en ny manifestation med 50 000 personer. Vi måste få dom att ändra sig. Jag känner ett par som ska bli föräldrar snart. Och jag tror inte att dom vill slösa bort en massa bensin. Hag tycker att alla skriva brev till Landstinget där det ska stå exakt samma sak som jag skrev. Landstinget lär väl få surströmmingsburkar i julklapp.  Nu har dom verkligen gått för JÄVLA långt. Punkt slut

Likes

Comments

ända Sen jag var 12 år så har jag alltid älskat Modo Hockey. I den här säsongen så har jag varit på 1 match dvs hemmapremiären. Jag tycker att dagens Modo Hockey slarvar alldeles för mycket i egen zon. Dom måste öva på att hålla kvar pucken i egen zon istället för att ge bort pucken till motståndaren . Men det är inte bara jag som tycker det. Men nu håller vi tummarna för seger i nästa match.

Likes

Comments

Igår var jag och besökte Liseberg. Det var så himla kul att vara där. Jag åkte på en massa karuseller såsom Atmosfear och aerospin. Det var jätteroligt. Jag skulle ha åkt balder men bältet var för kort.  Men det var kul iallafall. Idag ska jag shoppa ute på stan. Det var allt.

Likes

Comments

Sollefteå är min hemkommun. Här finns det en massa saker man kan göra. Du kan boka in en campingplats på Sollefteå camping som ligger ute på Risön. Där finns även ett utomhusbad och minigolf. Ni kan även besöka Långsele som ligger 1,3 mil väster om Sollefteå. Där har dom också en camping och där kan du doppa dig i den sköna Faxälven. Här i Sollefteå har vi också en populär vecka som heter Nipyreveckan. Där kan man göra så många roliga saker. Den veckan är i slutet av Juli. i Näsåker som ligger 42 km norr om Sollefteå kan du besöka ett ställe där du kan hitta en massa hällristningar. Området där hällristningarna finns heter Nämforsen. 7 mil norr om Sollefteå ligger Junsele och där finns det en djurpark. I den djurparken finns allt från lemurer till vita tigrar. Ifrån Sollefteå kommun kommer 2 ateister härifrån. Nämligen Emil Assergård och Ulrika Ölund. Dom växte upp i en liten by 3 mil öster om Sollefteå som heter Undrom. Jag rekommenderar att ni som turistar ska komma upp till den vackra kommunen Sollefteå kommun. En sak till: den sjunde juli börjar trollskoj och den pågår till den 28 juli och det är en liten musikfestival kan man säga och man kan vara med på lotterier där det står ett nummer på framsidan. Hjärtligt välkommen.

Likes

Comments

Äntligen har man nu tagit studenten.  Det är det bästa som har hänt mig under hela mitt liv. Plus att jag har vunnit ett stipendium från kulturskolan. När jag hörde mitt namn så var jag helt överraskad. Jag kunde inte fatta att jag kunde vinna ett sådant pris. Det känns jätteroligt. Blir väl att lyssna på min favoritlåt All In på högsta volym. Nu är det bara att gilla läget. Fick en hel massa presenter och vid det här fallet har jag fått pengar. Just nu är det sammanlagt 1200 kronor. Nu ska jag ta mig en fika. Ha det gött.

Likes

Comments

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag tar studenten.  Det ska bli så skönt att få lämna gymnasiet. Men samtidigt kommer jag att känna sorg. Dvs att jag kommer sakna mina kompisar. Men nån dag kommer jag att få träffa dem igen. Nu är det bara att öva jättemycket på studentsången. För er som tar studenten så finns det en länk på den här inlägget där du kan lyssna på studentsången. Så att det blir enklare att få kunna texten utantill. Jag längtar verkligen till studenten. Jag har allt utom studentskylten. Den kommer hem till mig på tisdag. Nu är det bara att tagga inför fredag. ha det gött / Markus

Likes

Comments