YAAAAY Nu är det fredag och denna vecka har varit sådär och det är najs att börja skolan på torsdag är ledig måndag och har prao på Tisdag och Onsdag så asså denna helg känner jag på mig att den kommer bli bra!

Och kommer försöka blogga varje dag nu! I helgerna iallafall men det här var en snabb uppdatering

Ha De!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså... blir så irriterad nu har vissa på min skola (Säger inga namn) fått reda på att ja ha startat en blogg och då ska alla prata om den och jag vet inte om dom tycker om bloggen men alla säger oseriöst så här "åh ha du startat en blogg, går det bra då?" och jag vet att dom inte menar det som positivt det var samma med Youtube när jag började att alla sa så men där fick jag väldigt mycket bra saker för vad jag sa i dom 2 videorna men a förresten kan ni  kommentera vad ni vill att jag ska göra för videos ja heter markus holdo på Youtube 

Ha de bra!!

Likes

Comments

Då är man i skolan då som vanligt och det är bara jobba är sista veckan innan betygen sätts och de är bara att jobba och slita på så att man får ett betyg i alla ämnen:)

Och en halv dag kommer gå bort imorgon för att några från varje klass ska ta in rester på idrotten i orientering på södra berget från kl 08:30 till 10:30 så aa de här va en liten uppdatering om imorgon och idag.

Ha De Bäst!:)

Likes

Comments

​Hej! jag tänkte skriva lite om adhd.

jag har kollat på saker som kan visa att man kanske har adhd och sånt och på några av dom sakerna känner jag igen mig i som att jag ibland har svårt att följa vissa instruktioner och blir lätt att liksom bristande tålamod och min uthållighet och första gången jag fick höra att min kompis som är 19-21 ko inte ihåg hur gammal han är men han sa att ja va rätt lik honom och han hade ju själv adhd så han sa `markus jag tror du har samma 4:a samma siffror som jag`och ända sen han nämde det så har de gått i mitt huvud och ibland så har ja mått dåligt för jag tänker på det och ja.... men jag har inte kollat upp det men kommer göra det inom kort! och ja tycker själv att jag är modig att skriv dehär offentligt och de finns ju andra männikskor som tror att jag är töntig som säger det här men ja tycker så som jag vil och så är de! Ha de bra!!!

Likes

Comments

​Hej! ska starta en liten blogg här som handlar om mitt liv och vad ja gör liksom:) Kommer försöka uppdatera varje dag! så ha de bra!

Likes

Comments