God kväll kära läsare. Livet är oförutsägbart och därför är det viktigt att man tar sig tid att stanna upp i vardagen, och tänka på hur fantastiskt livet faktiskt är. 


På senaste tiden så har jag börjat träna klockan 05:00 varje dag, innan jobbet. Det kan vara ett av de bästa besluten jag tagit, då jag känner en helt annan energi i vardagen. Jag känner mig piggare, fräschare och jag sover även bättre om nätterna. Jag kommer så småningom behöva träna 2 gånger om dagen, så därför är det smidigt att köra ett pass på morgonen och sedan ett på kvällen. 

Imorgon är det äntligen fredag och jag känner att det kommer bli en riktigt bra dag! Har en hel del planer som ni kommer få reda på imorgon! 

Ha det bäst! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello mina vänner.

Jag vill tipsa om denna måltid som är på bilden ovan. Det är en sallad med köttfärs som är super lätt att göra och är så otroligt god. Salladen består av 250 g köttfärs, en halv rödlök, en halv burk majs, några jalapeños och massor av sallad. Som topping använder jag tacosås, gräddfil och 10% mager ost. Om man inte gillar köttfärs så kan man byta ut den mot tex kycklingfärs eller quornfärs.

Dagens träning bestod av ett köttigt ryggpass, följt av 20 minuter spinning och 15 minuter löpning. Jag kommer att trappa upp cyklingen sakta men säkert tills konditionen är på topp.

Resten av kvällen kommer mest bestå av Netflix och skriva några mail.


Ha en super bra kväll så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Jag gick igår ut med att jag ska cykla till Paris för välgörenhet. Resan är inte helt färdig planerad ännu men det jag vet är att det kommer bli otroligt roligt och tufft. Det som jag fortfarande håller på att planera är saker jag kommer behöva ha med som packning, vilka destinationer jag kommer stanna och sova på, hur jag ska göra med mat och lite sånna saker. Hur som helst så är det saker som jag kommer lösa med tiden och jag känner att det inte är någon stress. Det jag vet är att det kommer att ta mig ca 7 dagar att cykla från Norrköping till Paris, och att cykeln jag kommer att använda är den som är på bilden nedan. Det är samma cykel som jag körde min Ironman med. Jag har även planerat vilken väg jag kommer att ta. Det var inte så svårt med tanke på att det inte fanns så många val att göra haha. Jag ska under veckan försöka skaffa en cykeltrainer, så jag kan fortsätta cykla på min cykel hemma nu när vintern kommer. Men tills dess så får jag nöja mig med att köra på en spinningcykel på gymmet. Det var all information jag hade att dela med mig just nu, men jag kommer återkomma till detta ämne många gånger så ni kommer att få reda på allt händer.


Ha det bäst !

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Markus Andersson, jag bor i Norrköping och är 22 år gammal. Jag ser mig själv som en person med livsglädje och som är fast besluten att göra allt jag kan för att kunna göra något positivt för världen. Jag jobbar som elevassistent på GustafAdolf skolan. Mitt jobb är fantastiskt och jag trivs som fisken i vattnet, för där kan man ha en positiv påverkan på både barn och lärare. På fritiden gillar jag att umgås med nära och kära, läsa och framförallt träna. Jag har testat på en hel del sporter. tex, Fotboll, Innebandy, Amerikanskfotboll, Karate och på senaste tiden Triathlon. Jag har även tränat på gym 6-7 gånger i veckan i ca 5 år.

Jag hade ambitioner att tävla i Bodybuilding, men efter mycket om och men så bestämde jag mig för att inte göra det. Då jag behövde något annat mål att satsa mot, så bestämde jag mig från ingenstans att göra en Ironman. Ironman är ett Triathlon som består av 3,8 km simmning, följt av 180 km cykling som sedan avsutas med 42 km löpning. Jag gav mig själv 1 år att träna till mitt Ironman och den 19e Augusti 2017 så genförde jag Ironman Kalmar på 14 timmar och 46 minuter. Under tiden som jag tränade till Ironman så startade jag en insamling här på Barncacerfonden och det känndes verkligen fantastiskt att veta att man kan bidra till på ett sådant sätt.

Nu i Oktober så satt jag hemma och funderade på vad mitt nästa mål skulle vara. Efter mycket funderande så bestämde jag mig att jag skulle cykla till Paris i mån om Barncancerfonden. Barncancerfonden är något som jag känner väldigt djupt för och jag vill göra något som förhoppningsvis kan hjälpa dem. Därför ska jag cykla 17800 km från Norrköping till Paris och jag kommer självklart stå för alla kostnader själv. Tanken är att samla ihop 10 kr per km vilket blir 17800 kr. Det kommer att ta ungefär 7 dagar för mig att cykla till Paris och tanken är att jag ska cykla själv, men om det är någon som vill följa med så får man absolut göra det.

Här kommer du kunna följa mitt liv och min resa till Paris.

Länk till insamlingen finns här ! https://www.barncancerfonden.se/cykla-till-paris-for-att-gora-skillnad--

Likes

Comments