Vegansk mat är också gott. Här ser ni då min fantastiska måltid jag lagade tidigare idag. Vegan burgare (kikärtor, pumpa, linser och mer saker jag ej minns namnet på), vit quinoa kokat med grönsaksbuljong, avokado, stekt svamp samt 2 körsbärstomater. Mättade på bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På onsdagskvällar så är det en enorm matmarknad uppe vid Victoria markets, jag och W bestämde oss för att åka dit en liten (väldigt liten) stund. Anledningen till det väldigt snabba besöket var pga att vi hade en annan tid att passa, hade nämligen bokat biljetter för Finding Dory på Crown Cinema (sjukt härlig film!!!!).

Tillbaka till saken, vi åkte till matmarknaden kring 20.00 (kallas för nattmarknad) och åt sjukt goda krokodilhamburgare. Har ätit det innan, lika gott nu med! Träffade även på en gammal vän, väldigt mysigt må jag säga.

I alla fall vi var totalt på marknaden i 45 minuter, vilket inte är något när du ska stå i kö i 5 år för att få maten, men helt klart värt det :-)!! 


Sen bio och mys. Puss

Likes

Comments


För ca 1 vecka sen tog jag tag i saken och köpte en ny dator. Min gamla Compaq har börjar krångla och jag har kollat/funderat ett tag på att köpa en MacBook air.

Är väääldigt nöjd :-) puss

Likes

Comments