The Steam Hotel i Västerås <3

Vilken helg kan jag säga. Var ledig i fredags och då tog vi chansen att lyxa till det lite och unna oss själva lite egentid.

Har hört talas om The Steam Hotel ett bra tag nu och vi var ju bara tvungna att åka dit och bo över för att se vad det var alla snackade om. Detta vackra och helt magiska hotellet ligger i Västerås och jag finner inga ord hur fint det är. Ett av dem bästa hotellen ever och shit vilken produkt dem har skapat, WOW säger jag bara.

Dem öppnade den 1/8 och shit vad nice det är. Det är verkligen svårt att beskriva utan du måste åka dit för att uppleva allt.

Vi kom dit runt 14,00 och checkade in. Vi fick ett så fint rum på 14: våningen och mega utsikt. Stilen dem har på detta hotell är så vackert att jag och Niklas tänkte på en gång vi måste inreda om hela vår lägenhet direkt.

Efter att vi lämnat våra saker på rummet bytte vi om och åkte ner till 7: våningen där deras underbara Spa låg som heter Voltage Lounge. Det finns inomhuspool och utomhus pool och allt var bara så himla fint. Måste säga att dem har lyckats med att fånga allt ett Spa ska ha <3.

Vi var rätt tidiga då folk inte hade slutat jobbet än så vi fick chansen att verkligen koppla av och bara njuta av tystnaden. Vi spade ungefär i 3 timmar och både drack och åt något lätt innan det var dags att gå ner till rummet för att göra oss redo för middagen.

Vi gick ner till restaurangen nere på bottenvåningen och njöt av en 2 rättersmiddag. Tog dock inte med mig kamera så kunde inte ta bild på maten eller restaurangen men som jag sagt tidigare så var det också magiskt. Efter att vi ätit och druckit gott så passade vi på att åka upp till 18: våningen för lite mer party känsla. Det var AW uppe på Skybaren och DJ körde massa sköna låtar. Det var otroligt mycket folk och i alla åldrar. Kan verkligen tänka mig att det är nya IT stället för många i Västerås, med den utsikten och miljön skulle jag kunna bli stammis där :).

Vi avrundade ganska tidigt och vi båda längtade till frukosten dagen efter. Finns ju inget bättre än hotellfrukost och det måste ni hålla med om eller hur :).

Efter att ha sovit som en drottning så vaknade vi runt 08,00 för lite träning i deras DUNDER GRYMMA gym och sedan avsluta med en så sjukt god frukost. Utcheckningen var kl:11,00 och vi båda ville inte åka, var så nära på att boka en natt till men det får bli en annan gång.

Så peps om ni funderar på att kanske lyxa till det med lite hotel/spa så är det The Steam Hotel ni ska åka till. Nu jobbar jag själv på ett hotell i Stockholm som har ett underbart Spa med och jättefina rum men detta var verkligen ett av dem bästa hotellen jag bott på och då får man tipsa <3

Ni kommer definitivt se mig mer där framöver då jag helt enkelt älskar Hotellet <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229