Nu har jag fått tillbaka två av mina "Låneväskor" med Forever produkter. Vill du låna en väska och prova i lugn och ro för att se om något passar dig så är du välkommen att höra av dig till mig så ser jag till att en väska kommer och hälsar på hos dig. Ta chansen - jag ångrade mig inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag läste ett sånt bra citat idag så jag bara måste få med det även här
”Att vara stark är mycket häftigare än att vara modellsmal”

Det är inte bara häftigare utan också hälsosammare både för kroppen och knoppen.
Tänk bara starkare hjärta, kvickare hjärna, bättre humör, snabbare förbränning osv
Nu har vi kommit till mars och nyårslöftena känns svagare i minnet, sträva inte efter det där trådsmala men sträva efter att bli stark. Ha inte för höga mål, gläd dig åt alla små mål på vägen

Vet du inte vart du ska börja så är jag här

Likes

Comments

I helgen åkte jag ner till Linköping för lite nya kunskaper och för att träffa några av mina Forever kollegor.
Peppad åkte jag hem efter att ha lyssnat på olika föreläsare.
Man är ju inte det man äter, utan det man tar upp av det man äter. Tar du inte hand om din kropp, vart ska du då bo?

Likes

Comments

Idag hade jag en sån springrunda, du vet, när man kan springa hur långt som helst.
Men jag hann inte springa längre än vanligt eftersom jag skulle på möte om ”Fortgjort träning”.

Mycket intressant föreläsning, tänka sig att det är under 20% av Sveriges befolkning som fungerar som jag=tränar regelbundet och blir frälst när det händer nåt nytt i träningsvärlden. Hur ska man locka den övriga stora mängden, 80% av befolkningen? Jo, genom korta pass som heter enkla saker och som känns genomförbart och kul. Det handlar om att lyckas inspirera dessa 25 minuter så att du vill komma tillbaka så jag anmälde mig på kurs i december.

​Nu börjar det bli mörkt när man väl hinner ut i löpspåret, min vitamin nivå sjunker efter sommar laddningen men tur att denna kombo finns. Innehåller kalcium, magnesium, zink och vitaminerna C & D.
Vill du veta mer, eller beställa så PM:a mig

Likes

Comments

Äntligen höst för det är då jag alltid är i bäst form, nu är jag igång igen.
Men det som ändå ger bäst energi för själen är när jag får igång en annan människa till träning. Man vill ju smitta av sig glädjen med träning för att alla mår bra av att röra på sig och det har jag gjort idag. Ser framemot att följa Mrs H till hennes mål.

Likes

Comments

​Både jag och person x startade semestern med C9, en början mot en hälsosammare livsstil.
C9 är en kickstart på 9 dagar och första steget i ett 69 dagars program där du de första dagarna enbart äter shakes, en massa nyttiga bär och dylikt från den ”fria” listan kombinerat med Aloe Vera och andra fina tillskott.
​Dag 3-9 lägger du till du en måltid på 600 kcal. Det är enkelt att följa programmet då du får en tydlig beskrivning. Kanske har du svårt att komma i arbetskläderna efter sommaren, de flesta har liksom ”krympt” på något konstigt sätt.
​Vill du göra en förändring och börja med 9 dagar – hör av dig på min mail: marjo.frisch@live.se
​Jag hjälper dig med både paketet, kost och träning.
​Se bildbevis på de grymma förändringarna – helt fantastiskt på bara 9 dagar.

Likes

Comments

​Det känns alltid surt när nåt man gillar eller mår bra avblir kritiserat på nåt sätt oavsett om det gäller en musiker, produkt, platsosv.
​Forevers C9 hamnade i dålig dager när Expressens reportertestade den och jag som verkligen fastnat för produkterna ansåg att de inteblev rättvist kritiserade (en person, ett test = gäller det hela befolkningen?)

Jag själv har konsumerat aloe vera i snart ett års tid ochhar inte haft ett enda problem med min mage sen dess,
​jag har heller inte varitförkyld men det var pga magen jag fastnade för aloe veran, vilken fantastiskgrönsak!

Även efter testet i Expressen så kände jag mig trygg, dockville jag bevisa motsatsen även för andra så under min pågående C9 traskade jagiväg till provtagningscentralen och tog en hälsoundersökning. Redan senaresamma dag så tog jag glädjeskuttet då allt lyste grönt och mina värden, ävenlever, var tipp topp!

Utan att göra några vetenskapliga påståenden så har jag fåtthöra att levern påverkas vid olika förändringar,
​tex om man börjar träna nåt nyttintensivt. Det vore ju jätte konstigt om vi blev uppmanade till att fortsättasitta still så att levern ska hålla sig på jämn nivå.

Reportern på Expressen får nog dock fortsätta sitta stillvid sitt skrivbord så att hennes lever håller sig lugn och smaskiga artiklarnår oss även i fortsättningen.

C9 har hjälpt många att ändra sin tankebana och livsstil,det ska inte vara någon bantningskur utan att kickstart till något bättre.

Men alla gillar vi olika och det är väl tur det för annarsskulle marknaden vara väldigt liten, jag däremot har valt aloe vera för denhjälper mig att må bättre!

Likes

Comments

​Kul att tidningen Hälsa & Fitness testar C9 med gott resultat.

Själv startade jag min egen C9 idag - även jag måste testa, återkommer med utfall om 9 dagar.

Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!Likes

Comments

Äntligen....
Idag kom ett efterlängtat paket från Cocopanda. Nu kan jag äntligen få lite ordning på mina smink saker på mina partyn. Jag är återförsäljare för Forever som även marknadsför smink utöver Aloe vera. Vill du att jag kommer och visar dig vårt sortiment så tveka inte att kontakta mig så lovar jag att du och dina väninnor kommer att ha en trevlig kväll.

Paketet innehåll smink organizer, och en bra ställ för läppstift mm. Samtidigt beställde jag också en hållare för bomulls pads. Det blev sååå bra. :)

Likes

Comments