For meg er telefonen uhyre viktig, så viktig at jeg føler meg naken uten den i umiddelbar nærhet. Jeg har den faktisk alltid med på do også, selv om jeg er hjemme. Spesielt, kanskje, men - jeg bare har en nakenfølelse om ikke. Jeg har alltid hatt Iphone å kommer ikke til å bytte, jeg er såå fornøyd! Iphone er lett å bruke, Appstore er enkelt og telefonen tar fantastiske bilder. Ihvertfall Iphone6+. Jeg bruker Iphone6s akkurat nå, fordi 6+`en er inne til reparasjon. Bildene og batterikapasiteten er en smule dårligere, men fortsatt helt greit. Samsung for eksempel, skjønner jeg meg fint lite på. 

Jeg har uendelig med apper på telefonen som hjelper meg med det ene og det andre. Ja, man kan jo nærmest ha apper for ALT! Jeg har surret sammen en topp 10 liste over appene jeg bruker, kanskje du har noen som jeg bare MÅ ha? Tell me! 

1. Førsteplassen går selvfølgelig til Facebook og messenger appen. Den bare måå jeg ha, ettersom det å bruke safari til Facebook på telefonen er helt på styr. Denne appen er vell en av dem appene som er mest populære med tanke på nedlasting, kan jeg tenke meg. 


2. Instagram kommer på en soleklar andreplass. Egentlig delt førsteplass med Facebook, men med tanke på messenger på FB kommer Instagram hakk i hæl under. Jeg kan surfe og klikke rundt på Insta i flere timer om jeg har tid. Jeg finner så mye gøy som sladder, gamle bekjente, sjokkerende "news", kjendiser, inspirasjon og mye annet stæsj. Regner meg de fleste har denne appen også. Om ikke, skaff deg Instagram! Klikk HER for å komme til min!  


3. Jeg er avhengig av å høre musikk, myyye musikk, hver eneste dag. Spotify kommer såklart på tredjeplass. Jeg må ha musikk i umiddelbar nærhet. Jeg oppdaterer listene mine ofte og med en gang jeg hører en ny spennende låt. I og med at Engelsken min er helt på styr, går det mye i listepop, siden jeg da lytter mest til melodien og ikke teksten. Hehehe! 


4. SNAPCHAT. Hvem har vell ikke Snap for tiden? Jeg fikk det med en gang det kom ut, ble hektet og er enda totalt avhengig! Jeg snapper sikkert 150 forskjellige snapper hver eneste dag. Jeg har flere tusen følgere og mange gøyale kontakter der. Jeg elsker Snapchat og ikke minst de nye filter-innstillingene! Jeg heter forresten mariusroyseth på Snap! Legg til for vill helgeunderholdning!😚 


5. Mobilbank & Vipps Mobilbank-appen bruker jeg flittig. Jeg har blitt svindlet blant annet i sydenland uendelig mange ganger, så jeg tørr aldri å ha noe særlig på selve kort-kontoen min. Jeg har heller penger på andre kontoer, så logger jeg inn om jeg skal kjøpe noe til en større penge - hver gang! Jeg er sikkert innom appen 5-8 ganger hver eneste dag. Det er såå enkelt! Med noen fødselsdetaljer og en firesifret kode så er jeg inne, å kan overføre mellom mine egne kontoer når og hvor som helst. Perfecto! Vipps er også helt genial. Om vi er en gjeng ute for å lunsje, spise middag eller på byen så er det kjempelett om en av oss bare legger ut å resten vipser tilbake. Alt man trenger er appen, registrere kortet mot Vipps og tlfnummeret til den du skal vippse til. 


6. Bilderedigering. I og med at jeg er en flittig bruker av sosiale medier, så legger jeg ut bilder på Facebook, Instagram +++ titt og ofte. Da er det greit å ha noen bra og enkle redigeringsprogrammer for å legge litt lys-filter eller lignende. Jeg bruker for det meste: Instasize, Perfect365 og Instapic. Jeg har dem koblet opp direkte til Insta, så det gjør det hele en smule enklere. 


7. Jeg går tur i ny og ne, en sjelden gang. Men, jeg liker å se hvor mye jeg faktisk beveger meg i løpet av en dag. Skritteller er en app jeg bare mååå ha. Det er faktisk kjekt å se hvor mye jeg går hver dag. Heldigvis ligger jeg på 9000-16.000 hver dag. 10k + er vell godkjent? 

8. TV2SUMO. Jeg er totalt avhengig av Hotel Cæcar, som noen av dere sikkert har fått med seg. Jeg ser det på ferga, i bilen, når jeg venter på noe, på jobb osv.... Sumoappen er helt genial! 

9. BILEIER. Ja, du leste rett. At dette er en app jeg bare mååå ha er det vell ingen som kan forstå. Men, jeg haaaaater sneglekjøring å blir irritert bare noen kjører 49 i 50 sonen, så det har skjedd uendelig mange ganger at jeg sjekker bilnummeret, for å kunne sende melding om jeg skulle koke over av sinne. Det har faktisk bare skjedd en gang, heldigvis! 

10. VEIKONTROLLER. Ja, siden jeg kjører litt suuuusende i ny og ne, er det greit å vite hvor det er fartskontroll. Jeg kjører ikke tulling, men å kjøre 50 i 50 sonen makter jeg ikke! Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld, kjære lesere! I skrivende stund sitter jeg på hotellet midt i Trondheim sentrum. Vi bor like ved Trondheim torg kjøpesenter, eller, det tok vel opp i mot 2 minutter å rusle bortover tidligere i kveld. Jeg skulle finne en frisør, en elektrobutikk og en matbutikk. Å reise med mamma, er alltid greit med tanke på shopping. Mohaha. 

I går morrest før fuglene begynte å synge, kjørte vi avgårde til Trondheim. Vi kjørte om Dombås å videre forbi Oppdal og opp til Trondheim. Vi kjørte fra snøkaos i Ålesund, til nærmest blå himmel, men sinnsykt mye kulde. På veien var det alt fra 0 til -24,5 grader. Ja, sistnevnte var helt forferdelig kaldt! Det var både hytter og diverse på det ene fjellet, noe jeg aaaaldri hadde overlevd. -24,5 grader? Det er helt sinnsykt. Nærmest aldri opplevd lignende jeg. 
Da vi ankom Trondheim var vi på en visit, før vi dro entur til Malvik. Vi shoppet, spiste thaimat og slappet av. Perfecto Torsdag!

I dag startet vi dagen med diverse, før vi kjørte til shoppingsenteret Lade, som ligge en liten kjøretur fra kjernen av sentrumet i Trondheim. Det ble mye klær på Match, Charlings, New Yorker osv. Vi fikk fylt opp bilen, for å si det mildt. Vi har brukt flittig Just Eat her oppe, noe som funker helt fantastisk. Man søker opp hva som er tilgjengelig via postnummer, før man kan velge og vrake i utrolig mye bra mat. Man kan legge inn bringing, drikke, mat, dressinger og alt. Om man skulle trenge hjelp kan man ringe Just Eat, som hjelper deg med det du måtte trenge hjelp til. Sjekk ut Just Eat HER! 

Bakgrunnen for Trondheimsvisiten er absolutt ikke shopping og morro - for å si det sann. Grunnen er ikke noe blogg-materiale, så jeg lar det bli med det. De som kjenner meg vet hva som står på, noe som er veldig greit med tanke på koslige telefonsamtaler, meldinger og fantastiske mennesker hjemme! 

I morgen skal vi ordne diverse, handle noen gaver og spise på Fridays, ja, det er jo tross alt ett MUST når man er ett sted i Norge hvor man har den fantastiske kjeden. Jeg skal ha Spareribs med Jack Daniels saus. Yammyy! 

Har du noen planer for helgen ?- tell me! 


Nå har vi tatt en Corona, en cider og spist god mat, så nå er det Senkveld på senga. Ha ei finfin helg allaihopa! 

Likes

Comments

De siste tre dagene har jeg stått opp før fuglene, vært meget produktiv og avsluttet dagene med vennemorro til langt på natt. I går ettermiddag kjørte jeg og Ida avgårde til Hakallestranda... Eller Fiskå/Vannylven/Åheim om det sier mer om hvor vi er, siden disse stedene er ekstremt øde. Vi en en gjeng på vift, men de andre kjørte litt før oss å fikk varmet opp før vi entret hyttehygga. 

I går ble det alkohol, peis og matkos. Vi sto opp i elleve tiden i dag, spiste felles-frokost og skulle på fjelltur. De andre dro på fjellet, mens jeg og Ida tok heller turen til Fiskå, Åheim, en svipptur på Hakallegarden (den var vinterstengt) og tilbake til Fiskå for å finne noe lunsj, shoppe litt (ja, vi fikk handlet mye vi, men jeg aner helt ærlig ikke hva vi har kjøpt..... Hehe) og cruiset rundt med morro musikk på anlegget. Nå er halvparten ferdig i dusjen, pizzalunsjen er nede og første alkohol-enhet er åpnet. I dag blir det chillimarinert indrefilet, potetmos, grønnsaker osv. Ulrikkes spesialitet, im ready! Senere blir det enda mer sprudlevann og morroheitar! 


Ut på noe sprell i kveld?Ha en finfin kveld alle sammen, for det skal vi! 

Likes

Comments

Hei kjære julete mennesker. I går starter jeg dagen med en liten shoppingtur på Moa, vi hadde full guffe med julemusikk i bilen og været var helt forferdelig. Hva er det med storm og regn i julen? For akkurat et år siden, 1 juledag 2014 så skulle jeg hjem fra familiemiddag, da tidenes storm tok affære. Jeg ble stuck i sentrum, bilen kunne jeg ikke kjøre over broen for å komme til der jeg bor og trær lå i veien også videre... Eller vent, var Dagmar i 2013? Nå ble jeg uvanlig usikker....? Hehe! 

I går ble det julemiddag, dessert, masse pakker og mye skøy. Treet var overfylt med store, myke, mindre og fargerike pakker. Perfecto, nå er det myyye å glede seg til fremover. Gamlingene er gal, basta bom! Å poste bilder på bilder, både på Insta, snap, blogg og Facebook får ligge. Etter å ha sett diverse dokumentarer, ting på Facebook og ja, rett og slett fått en liten støkk av at det faktisk finnes mennesker som ikke har familie, ingen å feire jul med, får ingen gaver eller rett og slett lever på gata. Jeg kjørte heller på å sendte "GLEDE" til 2490 11 om ikke 12 ganger! Gjør det samme du også, en sms koster 80kroner å gir to middager til trengende i juletiden! 

Nå har jeg netop dusjet å stelt meg, sitter i sofaen å venter på at resten skal bli ferdig før vi skal på familiedinner. Senere i kveld skal jeg innom en herlighet å planlegge noe skikkelig gøy for morradagen før jeg skal ut på vift med noen venner. 
Sprudlevannet står klart i kulden og jeg er rimelig klar for litt fiesta. 


Skal du noe spennende på en 1. Juledag?

Ha ei finfin jul videre, godtfolk! 


Likes

Comments

I dag sto jeg opp i rimelig tid, hoppet i dusjen å satt meg i bilen for å kjøre til sentrum for ett lite pitstop og videre til Ylven. Etter noen timer med produktivitet kjørte jeg til Ålesund igjen for å hente Daniel. Han skulle "bare" ordne noen småting hjemme før vi kjørte. "Straks" for han betyr visst lett en halvtime, akkurat som med meg. "Vi drar straks", kan jeg lett bruke en time på. Hehehe.... 

Omsider kom vi til Moa, hvor vi skulle se på hotell på Mallorca. Vi skal nemlig på tidenes ferie neste år, så vi var innom Ticket, hvor vi snakket med ei kjempehyggelig jente, for å få litt tips til hva/hvor, siden vi går på cruisebåten der. Vi skal være på Mallorca en uke før vi reiser videre på tolvdagerscruise. Vi skal også være noen dager i Barcelona, den gamle hjembyen min, det blir sååå morro! Fikk med noen ark med hotell vi kan velge som passer perfekt til hvor vi skal gå på båten. Vi skal ikke på noe partyferie, da vi har det superkjekt uten festing og fyllesyke, så Ticketjenta: tusentakk, vi kommer innom igjen for å bestille! 

I det vi sto på Ticket kom mammaen til Daniel innom plutselig, sååå koslig! Vi gikk bortom Sunn & Nam for å spise noe godismat, før vi trasket videre. Vi fikk med oss mye sprudlevann og en blomsterbukett. Hurrafortalentløsjulegaveshopping, ha ha ha!

Bedre lykke i morgen, eller hva? Alarmen står på 09.00, så da blir det rough jogging mellom butikkene før jeg skal videre. I morgenkveld går The Holiday på tven, det er et absolutt must. 

Har du sett den?? Makan til koslig julefilm! 

Julen er stappfull med så alt for mye koselig morro. Kalenderen er faktisk proppfull ut året, akkurat sann jeg liker det. 
Jeg gleder meg til nye eventyr neste år i middelhavet, mange nye land og byer, julen, nyttår og ja, generelt alt mellom himmel og jord! 


Ha ei finfinfin jul, ta vare på hverandre og kos dere gløgg ihjel! Ja, bokstavelig talt... Jeg elsker gløgg! 


Likes

Comments

I natt sovnet vi like før halv fem og en time senere var jeg allerede på farten. Tenk dere det, jeg har kun sovet en eneste ussel time i natt. Veldig ulikt meg! Til tross for det, er jeg lys våken nå. 

I dag er det show in Åle, så jeg og alle oss andre gleder oss som smårotter! Det blir gullande bra! 

Har du noen planer for Lørdagskvelden?Nå skal jeg fortsette kvelden med gjengen. Ha en finfin kveld, babes! 


Likes

Comments

På Lørdag var vi som sagt på julebord. Jeg og Daniel startet på suiten vår på Parken med USAmimring og morroheter, før resten kom til førfest. Vi hadde det kjempekos, alle som en! Vi spiste god mat i blankettsalen, Cess var underholdning å jeg og Daniel fikk vell med oss... Ingenting? Vi gikk opp igjen på rommet å spradet rundt på hotellet hele tiden, alle andre steder enn i selve salen. Ganske sent bevegde vi oss videre til Terminalen entur, før vi vendte snuten hjem til hotellrommet. Da kom det noen jeg jobber med opp, vi hadde det superkos, spaserte ned til byen igjen for å kjøpe oss nattmat og avsluttet kvelden med en slags photoshoot. Jeg la netopp de siste bildene inn, og det er VIRKELIG ikke noe offentlig materiale. Herlighet, badekåpe og full fres! Vi la oss i femtiden, lå å kaklet høl i haudet til hverandre å sovnet vel nærmere syv, om den ikke var over. Vi våknet i ti-tiden, startet dagen med en dusj før jeg fant ut av Macbooken min blant annet var borte. Vi endevendte suiten, men ingen Mac å se. Mobilen og speilrefleksen min var heldigvis å finne, men Macbooken og diverse andre saker var sporløst forvunnet. 

I ettertid har jeg snakket med hotellet, Politiet også videre.... Vi har funnet ut hvordan noen har kommet seg inn på rommet, noe som er forferdelig. Jeg vet ikke om Macbooken forsvant før vi gikk ned å spiste eller etter, men bluetooth-høytaleren hadde vi før vi la oss, så den har forsvunnet mellom 7 og 10 på morgenen. ER DET MULIG? Alltsa, noen har kommet seg inn verandadøren via en åpen nødutgangsdør (den skulle vært låst, men noen har låst den opp. Den kunne kun låses opp fra innsiden)å stjålet ting når vi SOV!? Det er creepy. Noen mennesker eier ikke samvittighet, verdighet eller noe som helst respekt for andre medmennesker. Familien min har virkelig tatt tak, samme som meg. Macbooken og tingene er så som så, jeg har allerede fått nytt. Tusentakk, verdens beste parentos! Jeg hadde mye på dataen som jeg trengte til blant annet julen. Jeg hadde uendelig med minner fra de tre siste årene på den. Vi har uendelig mange på saken, som har ført til en nærmest spikret oppklaring på hele saken. Både hvem, når og hvor. Vi hadde folk  i suiten som var edru, som har fått med seg det meste. Politiet er også involvert og har myyyyye peiling, ikke bare en er på saken, men her har vi virkelig gjort vind om til storm. Det å trekke tilbake anmeldelse og diverse skjer den dagen tingene er tilbake. Uansett hvor flaut det er, så bryr jeg meg ikke om det - så lenge du som har tatt tingene kan sende meg en melding å levere tilbake tingene. Men, nok om det. Jeg blir kvalm av hele greia. Er det noe jeg ikke kan forstå, ikke engang i min villeste fantasi: så er det mennesker som kan finne på å ta noe som betyr så mye for andre mennesker. Hva betyr mine bilder av dragqueens på Grancanaria, en vinkveld med en kompis, statuer i USA og uendelig med random bilder av været for deg? NADA. Atter en gang, nok om det. 

De siste dagene har det vært mye vennemorro, jobbing og ellers mye gøy. I morgen skal jeg til byen, i ett møte, være produktiv og på Vigra til noen venner, før jeg skal møte Daniel. Vi, kakling og kjøring. Herlighet, det er så gøy. Alle burde virkelig vært flue på veggen når vi cruiset rundt i USA. Ha ha ha.... Nesten litt synn at vi skal på båtferie neste gang. Kanskje det finnes bilsimulatorer at the boat? 

På Lørdag blir det myyyye morro og julen er rett rundt hjørnet. Jeg skulle kjøpe julegaver i London, men endte opp med litt festing og avslapping. Det skjedde i fjor også, ja, året før også. Kanskje vi skal lære å legge Londonturen til en annen måned enn November/Desember? Heheheh! Jeg skulle også kjøpe julegaver i Oslo sist helg, men det endte med Tusvik og Tønne, Julelatter på Latter, alt for mye god mat, julemarked, byvandring og fiesta med goode venner. Takk gud for det, opplevelser betyr så mye mer enn å sprade gatelangs i butikker. Butikker har oooveralt, ja, til og med her i Ålesund. 


Er du ferdig med julegavene? Da misunner jeg deg på det sterkeste. Jeg er ALLTID sent ute. Jeg skal bli flinkere til neste år.. Hehe, det har jeg vell sagt de siste..... Ja, helt siden jeg begynte å kjøpe julegaver i barndommen? Men neste år, da SKAL jeg være ferdig innen en uke før jul. Jajaja! 


Ha ei fantastisk uke videre, godtfolk! 

Likes

Comments

God morgen kjære godtfolk. I det siste har jeg hørt mindre og mindre av: Duuu, du er jo ute hver dag du??? Å, deilig er det. Jeg møter fortsatt uendelig mange mennesker som tenker det, senest for ti minutter siden. Bare for å avblåse det med en gang, atter en gang: det stemmer IKKE. Det har heller aldri vært realitet. Fra jeg var 18-20 var jeg ute Lørdagene pluss noen Torsdager med klassevennene mine. Vi gikk på videregående og Torsdagen var den store studentdagen. Fra jeg var 20-22 kuttet jeg ut Torsdagen, i og med at jeg jobbet ukedagene å enda litt mer. Det siste året har jeg ALDRI vært ute oftere enn på Lørdagene, da det er min store fiestadag. Etter USAturen med Daniel har det blitt enda mindre. Nå har jeg til og med edruhelg i ny og ne. Ja, du hørte rett! For ett år siden kunne ikke jeg skryte på meg en eneste edruhelg, så har jeg mange å se tilbake til.

Da vi var i USA var vi ute to kvelder. Den ene var vi på vinkveld hos Lars og Phil, den andre var vi ute med ei venninde fra Ålesund som også var på theotherside, siste kvelden vår, faktisk. Greia er at jeg er flittig på Instagram og Facebook, med fjongestatuser og partybilder nærmest hver eneste dag. Det er fordi jeg nærmest ALDRI tar bilder på ukedagene. Så når jeg skal poste ett bilde, tar jeg med et glad-party-bilde til tekstene i stedet for en booring selfie. Hva er vell gøy med en Instagram KUN med selfies? Jeg har liksom sett nok av ett og samme tryne etter de tre første bildene. Forskjellige ansiktsutrykk hjelper heller lite. 

I det siste har jeg begynt å skrive #TB (throwback) på alle bildene jeg legger ut der det er alkohol i bildet, faktisk. Sann at folk skal forstå at det bilde jeg la ut for eksempel på Onsdagen med vinflaska på hodet, ikke er fra Onsdagen, men fra helgen før, eller helgen før det igjen. Hehehe! 

Jeg jobber veeldig mye, samt jeg pendler laaangt hver dag med ferge og full pakke. Jeg har ikke tid til fyllesyke, så jeg rører aldri noe kroppsgift før jobb. Jeg blir nemlig megadårlig, jeg kan ligge rett ut i 10 timer å syns synn i meg selv, uten å klare å bevege meg! Smaken av alkohol liker jeg heller ikke. Jeg kunne seriøst aldri vært alkoholiker. Jeg liker ikke sprit, vin eller ja, noe som helst. Det jeg kan foretrekke er coctails fra syden, men det er tiltak å bøtte nedpå i helgene. Tenk dere DEN fyllesyka da! Jeg kosedrikker ALDRI, rett og slett fordi jeg ikke liker smaken på noe alkohol. Skal noen ta seg ett par øl, ett glass vin eller noe annet - kjøper jeg heller ei fanta! Jeg drikker kun når jeg skal ut på byen, eller på ferie for å bli bartebørst, det er det som er GØY! 

Slengte med ett fiestabilde fra "studentlivet" i Bergen i 2013/2014 årsskiftet. Herlighet, vi hadde det såå gøy! Jeg savner virkelig Bergen! 

Likes

Comments

God kveld, babes! I dag har dagen gått i ett, i skrivende stund sitter jeg å svarer kjapt på noen av de uendelig mange mailene som har ploppet inn de siste dagene, før jeg skal springe å være produktiv noen minutter til. Jeg har over Hundre og... 120... Ja, hundreogtyve mailer å gå gjennom. Etter at mailen ble hacket, så ble macbooken min stjålet, så jeg sperret hele driten. Nå er den oppe å går med tidenes lengste og vanskeligste passord. Så nå har jeg fått unnagjort ett fåtall. 

I kveld skal jeg svinge bort for å kjøpe kaffi, ta en sigarettos å hente Daniel, før det blir Idamorro. Ida er endelig hjemme fra Australia. Det er ett år siden sist jeg så henne, så det blir kjempekos! Hun har egentlig vært hjemme to ganger i året, men i sommer ble det alltsa ikke. Det blir såå kjekt! Vi har batteryen klar. Dere skjønner det at: hun sliter syklig med jetleg. Jeg forstår det godt, jeg husker enda min fra da vi var i USA i September, herlighet! 


Har du noen spennende Fredagsplaner? 


Ha en finfin kveld! 

Likes

Comments

Forrige uke presterte jeg å knuse min elskede Iphone atter en gang. Det var hele tre måneder siden sist, så det var vell på tide. Jeg og Iphone generelt er ingen god kombo, selv om vi egentlig er verdens beste venner - skjermen vet det bare ikke enda. Rett etterpå skulle jeg oppdatere til siste update, da låser hele telefonen seg halvveis under nedlastingen. Jeg får beskjed om å gjenopprette hele telefonen får å få til oppdateringen. Det gjør jeg, å telefonen låser seg HELT. Jeg prøvde på flere datamaskiner, med flere forskjellige kabler, men neeeeei, den var helt på styr. Den ville halvveis, så sluttet den å ville ikke mer. Så sinnsykt irriterende! Apple fortalte meg at den feilkoden jeg fikk opp, var på grunn av uekte skjerm på telefonen, eller noe nedi som var forårsaket av skjermbytte. Jeg tok telefonen med til hvor jeg hadde skiftet skjermen, å der fikk jeg vite at det var Apple sin feil. At det var noe gale i oppdateringen. Okei, så lenge jeg får igjen en fungerende telefon, gir jeg meg en blanke i hvem sin feil det er eller hvem som fikser den. Dem ville prøve å fikse problemet, å muligens før Fredag ettermiddag, da skulle jeg rekke et fly til Oslo. Tiden gikk, dessverre klarte dem det ikke, så mine kjære kjøpte en Iphone 6 til meg, siden jeg uansett ville bytte i den som var litt mindre, fordi +'en var en smule for stor. Jeg håper min lever opp igjen å at de som har den inne for å fikse den, klarer det. Ellers leverer jeg den til Apple å får sjekket hva som er feil, å er det Apple sin feil får de ordne det og omvendt. Dritlei! 

Jeg fikk den noen minutter før jeg måtte kjøre på Vigra, parkere bilen å møte de andre som allerede satt klar med alkohylen i handa. Er man på tur, så er man på tur. Det blåste litt når vi skulle nedover, men det gikk helt fint. Etter veldig mye tid i luften i fjor, forsvant flyskrekken, men når man hører "STORM" overalt å skal ut å fly, ja, da skal jeg ærlig innrømme at den kommer sigende tilbake. 

Ny telefon og nødutgangplass med STOOOR benplass: ja, da var jeg endelig fornøyd! 
Vi kom til hotellet tidlig på kvelden hvor Vero venter på oss å skulle være med oss hele helgen, såååå koslig. Vi sjekket inn på Scandic Solli, hvor jeg har bodd flere ganger under arrangementer arrangert av blandt annet TV3, show og mye gøy. Hotellet ligger egentlig perfekt til og vi styrer som vi vil, fantastisk! 

På kvelden ble det drinker og alt for mye sprudlevann før det var klart for: TUSVIK og TØNNEshow. Herlighet, for en Fredag. Jeg endte med en kompis på rave-fyllekalas, noe som var sinnsykt gøy. Danseløver for alle penga! 

Lørdagen kom, vi var en smule redusert. Men HEY, vi var i hovedstaden å ville ut på vift. Her snakker vi shopping, gatevandring og ikke minst: julemarked! Oslo er såååå koslig på vinterstid. Karl Johan er nydelig dekortert med juleboder, skøyteis og full pakke. 

Vi startet kvelden etter en aldri så liten cowboy-strekk på rommet, før vi spiste en bedre middag og vorset på hotellet. På kvelden var det nemlig klart for: JULELATTER på Latter. Å HERLIGHET, det er det morsomste og beste showet jeg noen sinne har sett! Jeg kunne gjerne sett det om og om igjen. Fire faaantastiske karer som var morsommere enn noe annet. Jeg flirer bare av tanken! Bor/er du i Oslo i nærmeste fremtid? Dra på Julelatter på Latter, for real, du vil IKKE angre! 

Søndagen kom, i likhet med fyllesyka. Off, jeg takler så vidt Søndager, det er HÅPløst. Vi fikk sen utsjekk, siden flyet vårt hjem ikke gikk før sent på kvelden - heldigvis! Tusentakk, Scandic! Vi dro ut på byvandring, spiste en bedre bursdagsmiddag for Ulrikke som fylte 24 år, HURRAHURRAHURRA (gamla) og sjekket ut noen butikker på Aker brygge. Sååå koslig! Flyturen hjem var et annet kapittel. Som sagt, så får jeg tilbake litt flyskrekk når jeg hører "FLY OG STORM". Vi kom oss på Gardermoen, venner i Ålesund snappet bilder og videoer av storm, regn og ja, generelt drittvær. Jeg vurderte nattbussen, men tenkte at: nei herlighet, den tar 11 timer og flyet tar under 1, jeg må jo klare det. Vi kom på flyet å det gikk bedre enn forventa, selv om flyet landa delvis på skeiva. Jeg overlevde denne flyturen også, hurrahurrahurra. For en tur, for noen fantastiske venner og for en by. Oslo, jeg kommer, en dag....... MED flyttelass.... Kanskje.....Om noen år.... Eller snart... Eller senere. Ja, jeg vet ikke, men en ting jeg vet: jeg ELSKER Oslo! 


I morgen har vi julebord med jobben min. Jeg og Daniel er råååååååklar for fiesta. Vi har tørket støv av danseskoene, suiten er klar for oss og vi skal stelle oss som i USA, se Cæcar på magen, Grand Prix på senga. Ja, vi er rar. Gleder meg som en unge, julebordet vårt er noe for seg selv! Jobben min er best, humøret og ikke minst: alle menneskene! Jam, det blir himmelsk! 


Har du julebord i nærmeste fremtid? Jeg elsker skitne julebordhistorier - tell me! 


Ha en finfin helg, nå er sengen snaaart klar her. Lade-batteriene-til-i-morgen-modus! Likes

Comments