Sov typ.... inget.

God morgon alla finisar!
Man vet att man är en trött mamma när ögonen sluts av sig skälv så fort du sätter ner rumpan någon stans. När du håller på att somna i duschen när du sköljer ut håret. Du vet att du är trött mamma när du upptäcker att du skriker på dina barn för ingenting.
Du vet att du är en trött mamma när du mutar barna med godis och skärmtid fastän du vet att det är fel. Sådan trött mamma är jag just nu dessa dagar.

Hoppas ni ör piggare!
Det gör mig så ledsen att se att ni faktiskt inte läser mina inlägg längre, om det beror på vad jag skriver om eller om det är dåliga inlägg, jag vet inte men om någon är modig nog att tala om så vore det tacksamt.
Iallafall igår somnade jag typ 01.00 för barna kunde inte sova och de små vaknade till mm och så 05.30 så börjar lillprinsen hoppa runt hur pigg som helst. River av sig blöjan och både kissar och bajsar i min säng nice alltså.....🤮
Så det var bara att gå upp och börja tvätta. Är super trött och vet inte alls hur jag ska klara denna dag. Trötthet gör mig till en dålig mamma helt enkelt.
Varför kan inte småbarn känna av att det är söndag och mamma behöver sova?
Får väll göra i ordning en stor kopp kaffe och börja dagen.
Fortsatt trevlig dag!

PUSS OCH KRAM!!!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilken fin blogg du har! 😊
nouw.com/charlottahagg
MaritSteinwandt
MaritSteinwandt,