På mandag, eller rettere sagt natt til tirsdag så bestemte jeg meg for å ta turen til Oslo.

En god venn av meg og en kompis av han var i Ålesund for å hente en bil. Vi køddet litt med at jeg kunne bli med, men så tenkte vi.. hvorfor ikke? Jeg hadde jo fri uansett. Vi kjørte ned til Oslo klokken 05 om natten. Det ble litt forsinkelser pga biltrøbbel på veien. Vi utsatte flyet mitt hjem hele tre ganger!

Vi fikk heldigvis leiebil og kom etterhvert frem.

For en tur det var! Jeg har aldri hatt det så morsomt på en så lang biltur!

Kjøpte klær og alkohol før vi dro opp til Ekebergparken for å grille med folk. Det var så utrolig deilig vær i Oslo, tror det var nærmere 30 grader på det varmeste! Vi koste oss kjempe mye, grillet og drakk vin. Fikk kjøpt makroner sent på kvelden til og med, sånt er ikke jeg vant til i hvertfall. Kjørte litt rundt, ja kompisen min var edru altså! Fikk hvertfall gjort mye på en kveld\natt!

Var så glad for at flyet mitt landet, vi var det siste flyet som klarte å lande. Jeg skal så absolutt tilbake så fort jeg får ferie og muligheten!


Jeg visste at det ikke var så fint vær i Ålesund så det var ganske kjipt å dra! Men trodde faktisk ikke at det var så kaldt her! Heldigvis har solen såvidt tittet litt frem i dag :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag tidlig hadde jeg veldig god tid, finnes det noe bedre?

Jeg bladde gjennom instagram, weheartit (som jeg nylig har laget profil på) og det som er. Kom meg opp. Spiste en god, sunn frokost og drakk en kopp kaffe mens jeg hørte på radio og tegnet litt. Det er sjeldent jeg hører på radio og jeg skjønner ikke hvorfor, det er jo så koselig! Ellers har jeg ikke gjort så ufattelig mye i dag egentlig.


Jeg er inne i veldig gode treningsrutiner og har gode matvaner, det gjør virkelig noe med hode og kropp!

Det beste jeg vet er å se resultater på kroppen, og i tillegg har jeg blitt ganske så brun (for å være meg).


Jeg fokuserer mye på trening, kosthold og yoga for tiden, i tillegg til å meditere litt. Jeg prøver å lytte til magefølelsen når jeg tar valg. Jeg har det egentlig veldig bra. Jeg føler litt på at det er noe som mangler, da jeg er vant til en helt annen livsstil, men det er absolutt ikke noe jeg savner.

Håper alle har hatt en fin uke så langt!

(Dårlig kvalitet)

Likes

Comments

God kveld!

Nå sitter jeg ved spisebordet, spiser vafler, drikker et glass melk og nyter stillheten rundt meg. Herlig.

Edru helg. Jeg har festet en del den siste tiden, det tar på! Ikke er det bra for å få resultater fra treningen heller.

Jeg har og føler meg forsåvidt enda veldig "satt tilbake". Ikke av alkoholen altså. Men med tanke på singellivet. Jeg har vært i det samme forholdet siden jeg var 14/15 år gammel. Jeg ble samboer som 16 åring. Levde et relativt voksent liv. Mye mer ansvar enn hva noen på 16 år burde ha mener nå jeg. Jeg hadde alltid en annen person å ta hensyn til, mine fleste avgjørelser var basert på andres meninger, like mye som mine egne. Jeg har hatt frihet, det har jeg! Men med det livet jeg levde var det vanskelig å være venner med andre på min alder. Det var en dame som sa det her til meg: "Mens dine klassevenninner sitter å tenker på hvordan de skal få penger til den nye vesken de vil ha, så sitter du å tenker på hva du skal ha til middag når du kommer hjem". Det er ikke "mine klassevenninner" sin tankegang det er noe feil med, absolutt ikke. Men jeg hadde mye ansvar, for mye.

Jeg bor alene nå. Forskjellen er at jeg trenger bare å ta ansvar for meg selv og mitt. Det er en ganske stor forskjell. Metaforen kan fortsatt få stå som gjeldene, men jeg har mindre ansvar. Ja, jeg har ansvar for å vaske klær, ta oppvasken, vaske leiligheten, lage middag og alt dette. Men for meg selv, for min egen del. Den forskjellen er ganske stor. Jeg skal nå oppleve en ungdomstid jeg ikke har opplevd, hvertfall i liten grad.

Videre til dating. Dette er noe jeg ikke forstår meg på! Jeg vil svare alle, være snill og grei mot alle. Jeg har forstått at det ikke går, men det er da utrolig frekt å ikke svare folk? Hvorfor er du på tinder om du trykker like på en gutt, han sender melding og du da er frekk mot han? Trykk da for pokker ikke liker på han, simple as that! Jeg er ikke god på å gjennomskue en player eller det dere sier nå til dags, en "fuckboy". Men jeg har likevel forstått at det kryr av dem. Jeg har valgt å distansere meg helt fra dette kjæreste greiene. Selvfølgelig vil jeg finne meg en gutt jeg kan ha det hyggelig sammen med og ha lange samtaler med, men det kommer vel. Jeg liker å være singel. Slippe å ta hensyn til noen andre når jeg tar en avgjørelse eller vil gjøre noe sprøtt. Selvfølgelig tar jeg hensyn til andre, men ikke på samme måte som man gjør til en kjæreste.

​/Bilde tatt på Alnes.

Merker at det her ble veldig rotete, men noen ganger er det greit å bare skrive fra seg. Jeg tror ikke alle vil forstå hva jeg mener, men mange.

Nå skal jeg finne sengen, sov godt alle sammen!

Likes

Comments

Hei igjen! Her sitter jeg, klokken 04 om natten å blogger. Får virkelig ikke sove og har bestemt meg for å døgne, noe kroppen og hodet mitt egentlig ikke takler utover dagen.

Jeg ville titte innom for å gi dere et tips! Jeg er inne i en kjempe bra treningsrutine nå for tiden, noe som er supert med tanke på at sommeren nærmer seg med stormskritt!
Jeg trener nå seks dager i uken for å komme gjennom programmet jeg har satt opp. Piece of cake! Så langt ja.

Improving lives er en snapchatbruker jeg følger. De har også instagram, facebookside og nettside. Hvis du vil komme i gang med treningen eller bytte program så har du nå en veldig fin mulighet! Hvis du går inn på denne linken så kan du nå få et gratis treningsprogram.  http://www.improvinglives.no/gratis-treningsprogram

For min del er ikke dette programmet noe jeg kommer til å følge, men det er absolutt et bra program! De er jo kjempe flinke!

Jeg skriver dette bare for å gi dere et tips. Hadde vel tatt seg ut om jeg hadde blitt sponset, haha! Det er nok ikke mulig med så få lesere.

Så kjør på med trening, om du tester programmet eller ei!

Plutselig titter jeg innom igjen! Ha en riktig god helg :-)

Likes

Comments

Hei!

Akkurat nå ligger jeg i sengen, egentlig klar for å ta kvelden. Det er mye som foregår for tiden. Jeg er jo på flyttefot nå, men på dette tidspunktet står det litt stille frem til Søndag. Dagene mine denne uken har gått til å se på serie, spise alt for mye sjokolade, vært en del med venner og slappet av litt til. 

Jeg begynte på diett på lørdag, noe som har gått veldig dårlig. Det verste er vel at det er påske snart og jeg har egentlig brukt opp min godterikvote for lengst, haha! Neida, så streng skal jeg ikke være på det, ennå. Det kommer seg!

Jeg er relativt ny på dette med blogging og sliter litt med å finne ut hvor mye jeg kan og ikke minst vil dele her, men det kommer seg vel det også!

Vi blogges snart igjen!

Likes

Comments

Hei! Jeg har vært veldig usikker på hvor mye jeg vil og bør dele her inne. Veldig mange vet eller har skjønt at jeg er singel, så det er ikke noe å legge skjul på. Hvorfor det ikke funket vil jeg ikke dele med tanke på privatliv, både for meg og han.

Dette bruddet har vært noe av grunnen til mitt fravær fra bloggen.

Jeg har det helt ok og det har jeg hatt hele veien. Det her føles riktig og bra. Jeg vil ikke fokusere på det som var fint, så rart som det er. Jeg velger å fokusere på hva jeg har lært av det her, og jeg har lært mye, på godt og vondt.

Det har gått mot en slutt veldig lenge, så jeg føler meg ikke "ny-singel".

I dag var jeg der å hentet litt klær, det var så vondt å se kattene. De har det kjempe bra, det vet jeg, men det er så vondt å tenke på at jeg ikke har mulighet til å ha de der jeg bor. Jeg er i alle fall veldig heldig som fant meg en egen plass å bo så fort!

Jeg føler litt på at jeg burde være trist, for det er jo normalt, men det er jeg ikke.

Så etter nesten tre år i et forhold vil dette bli et spennende kapittel.


Jeg vil i alle fall oppfordre alle til å kjenne på magefølelsen, uansett hva det gjelder. Husk at man kjenner den best på tom mage, selv hvor teit det høres ut.


Ønsker alle en fin uke videre! :)

Likes

Comments

God søndag!

Dagen her har vært veldig rolig,men jeg skal snart komme meg avgårde på trening!

Jeg skrev litt om oppussing igår,så jeg tenkte at jeg kunne vise dere bilder av soverommet vårt! Der har vi malet,byttet lampe og fått ny lysbryter som ikke er fra 19-fem å før krigen. Hahah!

Huset vi bor i er et veldig gammelt hus,men alle rommene utenom kjøkkenet og soverommet var pusset opp av de som bodde her før.

Nå skal det sies at jeg bruker et kamera jeg ikke forstår meg helt på,så bildene blir deretter!Jeg liker i alle fall veldig godt slike innlegg,så håper det falt i smak!

Ønsker dere en fin søndag videre :)

Likes

Comments

Hei!
Nå ligger jeg i sofaen,snapper fra folk som skal ut hagler inn og jeg kjenner magen holder på å vrenge seg av tanken på alkohol! Jeg var ute en tur i går,normalt blir jeg ikke fyllesyk om jeg husker å drikke vann før jeg legger meg,men i dag ... Nok klaging fra meg!

Vi holder på å pusse opp kjøkkenet her hjemme. Det har gått utrolig sent på grunn av elektriker. Men nå har både panel og gulv blitt lagt! Det som gjenstår er taket,litt maling og montering av skap.

Jeg og min samboer flyttet inn i slutten av November og ikke før nå nærmer vi oss ferdig. Oppussing tar vel alltid lenger tid enn man tror. Det jeg egentlig skulle fortelle var at det ikke er så hyggelig eller enkelt å blogge når det er kaos overalt. Men nå gleder jeg meg veldig mye til kjøkkenet er på plass!

Ingen nye bilder har jeg heller.

Vi blogges! God helg alle :)

Likes

Comments

Nå har vi lagt nok en måned bak oss. At våren er her og vinteren forsvinner har jeg ikke troen på men en fin måned blir det nok!

Likes

Comments

Hei! Jeg holdt på å skrive at det har vært godt med ferie men jeg føler strengt tatt ikke at jeg har hatt ferie. Jeg har flydd hit og dit,på møte,til legen,til tannlegen to ganger og på trening. Trening er kjekt da!

Jeg var en tur hjemme hos foreldrene mine også,det var veldig koselig! Jeg og søstra mi hadde ansvar for fjøset siden mamma hadde jentekveld på feriehuset vårt. Vi diskuterte det ordet litt og jeg sa at det egentlig heter "kjerringkveld". Mamma likte bedre jentekveld,haha! :-)

Jeg har ikke så veldig mye spennende å fortelle igrunn,men ville innom for å si hei!

Syk har jeg også blitt.. dette må være min tredje forkjølelse på veldig kort tid. Lurer på om jeg aldri ble frisk fra den første forkjølelsen jeg hadde. Kjedelig er det i allfall.

I morgen/i dag er det skole igjen,så jeg burde sovet for lenge siden!

Ønsker alle en fin uke,så titter jeg innom igjen snart!

Likes

Comments