Header

//Sponset behandling

Hei Hei! Jeg har endelig fått tape extensions og er ubeskrivelig fornøyd med resultatet. Endelig langt, fint og fresht hår! Jeg trenger jo så vidt å børste det om morgenen. Jeg fikset det på tirsdag hos Hege på frisørsalongen PåHåret. Det er alltid like bra stemning når jeg er der og jeg anbefaler virkelig alle i Oslo området om og gå til henne. Hun brukte 2,5 time på å korrigere (farge) håret mitt, farge extensionset, klippe han jeg hadde med meg og style håret hans, sette på tape extensions og style håret mitt. Han ble seriøst døds fin på håret og jeg ble utrolig fornøyd med mitt! Jeg elsker det og fargen er også sykt fin.

Haha, ei som liker synet av seg selv i speilet med nytt hår O:-) Lengden på håret er 65 cm.

Håret er egentlig i farge #90, men det er jo solgult når det kommer i pakken så det må korrigeres eller brukes blåshampoo i. Det ble i hvert fall en fin blanding av ice blond og grey til slutt :-)

Og så har jeg selvfølgelig en rabattkode til dere på 10% dersom dere oppgir navnet mitt enten når dere bestiller eller skal betale. Dere kan booke time HER. Bare trykk på bestill time, velg Vinderen salong og book time hos Hege. Jeg lover at dere blir fornøyd! Salongen ligger på senteret rett ved siden av tbane stoppet :-)

Nå skal jeg rydde litt her og fikse meg før jeg blir hentet. Jeg får besøk av mamma og tanta mi i helgen så de lander på Gardermoen om to timer, wii. 

Ha en fin dag <3 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag er en bra dag, idag blir en bra dag! Wii. Jeg våknet tidlig til en melding av Nelly, faktisk - som ville samarbeide med meg og inviterte meg til My Nelly. Jeg skal i første omgang hovedsakelig teste det populære vippe serumet Komorebi. Men jeg får også noen tusen til å handle akkurat hva jeg vil av Nelly sitt eget brand NLY. Og så kan jeg jo tjene på det, og det i seg selv er jo veldig greit! I hvert fall en veldig gøy mail å våkne opp til. :-)

Ikke nok med det, men nå skal jeg øyeblikk dra bort på 24 å endre på både dietten og treningsplanen min. Med tanke på at jeg skal operere 19. mars så har jeg ikke så veldig god tid. Så nå skal jeg virkelig teste kroppen å prøve og gå ned 3% fett på under 3 uker. Jeg tok en kjapp formsjekk i går lå på 13% nå. Det kan være jeg egentlig ligger på 12 med tanke på alt jeg spiste i helgen, så jeg burde egentlig vente noen dager til på grunn av at det kan være veske. Anyways, jeg skal kjøre på de neste tre ukene og se hvor langt jeg klarer å komme ned. Egentlig bare for gøy, men også fordi jeg liker og teste forskjellige retninger.

Etter 19. mars blir det ikke så mye fokus på diett og da går jeg vel rett opp igjen, så det er ikke noe jeg gjør fordi at jeg vil se slik ut hele året. Jeg trives veldig godt i kroppen min nå også, men jeg elsker utfordringer og kan ikke holde på med såpass streng diett i militæret, så nå er det bare og kjøre på frem til det. Vedlikeholde kroppen skal jeg alltids klare.

Etter at jeg har vært på 24 skal jeg rett opp på Vinderen til frisøren min og sette på tapehair. OMG som jeg gleder meg! Jeg har ikke hatt det siden april i fjor, så det skal bli super digg å få det på igjen. Jeg skal vise dere senere eller i morgen! Jeg kommer selvfølgelig til å legge det ut på snap da, så følg gjerne med der (maritaystevik heter jeg der).

Jeg skal også samarbeide med Jørgen Orlin fremover. Han er jo en kjent scene fotograf og generelt sett innen fitness, så vi skal shoote allerede nå på mandag! Wii. Med andre ord bare gode nyheter å våkne opp til, hihi.

På torsdag får jeg besøk av mamma og tanta mi også, så det er masse å glede seg til de neste dagene :-)

Men nå må jeg faktisk hive i meg måltid nr to og komme meg ut døra, så vi snakkes senere. Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Klar for ny uke? Det er i hvert fall jeg! Gårsdagen var helt super og jeg holdte meg til dietten helt frem til kvelden, hadde en bra treningsøkt hvor jeg kjørte skuldre, gikk en halvtime cardio og fikk på toppen av det tatt solarium. Jeg spiste kanskje litt Ben & Jerry´s på kvelden (hihi)... Men ellers til punkt og prikke, og det kommer seg hele tiden. Jeg er en person som elsker mat over alt på jord; helst mcdonalds, snop, chips og alt som ikke står på dietten. Så at jeg faktisk spiste havregryn og eggehviter til frokost på en søndag er for meg ganske stort, hehe.

Og siden det er mandag så tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere holder dere til dietten, eller bare generelt sett er litt mer sunn i hverdagen. :-)

1. Ny uke, ny start

Det er ny uke, som betyr en ny start. Du vil selvfølgelig starte den fresh og være den beste versjonen av deg selv. Det frister ikke akkurat å starte uka med burger og sofa for så og føle seg ekkel resten av dagen? Ikke? Tenkte meg det. Dermed kutter du usunne matvaner den dagen, tar gjerne en treningsøkt og gjør det du skal. Du føler deg helt super på kvelden fordi at du gjennomførte dagen på en positiv måte, så hvorfor ikke gjøre det igjen dagen etter? Jeg mener, hva stopper deg?

2. Cheatday

På lørdag kan du starte dagen med å spise hva du vil uten og få dårlig samvittighet. Spis, ha det gøy, gå ut med venner og kos deg! Det er bare fire dager igjen før den store dagen. Mandagen har allerede begynt så det er bare tirsdag til fredag og så er det cheatday! Du klarer det. I verste fall om du er helt nybegynner og til vanlig lever på burger så ta en cheatmeal på onsdag, men ikke for mye. Spis en boks vaniljekesam for eksempel?

3. Søtsug

Søtsug er din verste fiende, i hvert fall min. Jeg er avhengig av sukker og må virkelig skjerpe meg for og holde meg til dietten. Det er utrolig enkelt å finne unnskyldninger for og spise noe. Jeg kunne sikkert funnet ti unnskyldninger på 30 sekunder til hvorfor jeg skal spise noe usunt istedenfor og holde meg til dietten. Ha dermed alltid med deg noe som stopper søtsuget. En flaske saft uten sukker og en tyggispakke for eksempel kan være lurt og ha med seg. Når du kjenner at du får lyst på noe så ta en tyggis eller drikk saft. Du får i hvert fall en annen smak og det hjelper. Men det viktigste er faktisk å spise regelmessig og derfor er en kostholdsplan helt supert. Tro meg, i blant har jeg såå mye mer lyst å spise snop eller hva som helst annet, men jeg bare bestemmer meg for å følge planen og lager maten jeg skal ha. Når jeg først spiser så forsvinner søtsuget med en gang og jeg angrer ikke litt etterpå. Hadde jeg derimot valgt candy, hadde jeg angret? Oh yes.

4. Inspirer deg selv og andre

Enten du vil lage en inspirerende matkonto på instagram eller ha en inspirerende kamerarull på telefonen din. Ta bilder av alt du spiser, gjør maten litt "finere" slik at du blir inspirert av den selv og der igjen kan inspirere andre. Det er ofte enklere om du vil inspirere andre også. For meg er det å dele alt jeg gjør med alle følgerne mine på snapchat og insta story en super effektiv måte for meg og holde dietten. (Ja jeg har begynt med instastory // @maritaystevikfitness). Det er super gøy og jeg får masse tilbakemeldinger som gjør at jeg vil fortsette. Har du masse bilder av bra mat og trening på telefonen din er det også enklere å komme tilbake på rett kjør etter et lite tilbakefall i dårlige matvaner. Jeg har hatt mange tilbakefall og da jeg har bladd gjennom gamle bilder på telefonen og sett all den sunne maten og hvor flink jeg har vært så tenkte jeg jo selvfølgelig at jeg ville bli like flink igjen. Og boom så kom motivasjonen som et smell!

5. Ikke gå på vekta

Mange av vennene mine klager ofte over dette ofte og da sier jeg alltid at de skal slutte og gå på vekta. Om du trener og spiser bra kan du holde samme vekt i lang tid selv om du går opp i muskler og ned i fettprosent. Muskler veier mer enn fett og selvfølgelig vil du legge på deg litt muskler når du først starter med styrketrening. Vekta kan også påvirkes av vann i kroppen, stress, lite søvn, hormoner i ubalanse, mensen også videre. Lista er lang, så ikke bry dere så mye om vekta. Det er helt normalt å gå opp og ned, så min anbefaling er å veie seg annenhver uke til hver tredje uke. Ta bilder og bruk målebånd istedenfor. Kjenn litt på den gode følelsen av å gjøre noe bra istedenfor og se på noen tall. Det er så fort gjort å bli umotivert om du henger deg opp i de tallene, så kast den i boden og gå etter følelsen.

Husk at små endringer kan gjøre store forskjeller, så jeg håper at dere kan ta i bruk noen av disse enkle tipsene.

Ha en super treningsuke, og send meg gjerne en mail om du vil ha hjelp med trening og kosthold;
maritaystevik@hotmail.com

Vi snakkes senere! :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! I går hadde jeg faktisk tiidenes cheatday, og den ene dagen gjør det såå verdt å holde seg til dietten resten av uken. Allerede da jeg stod opp var jeg super gira for å starte dagen, bare gjøre det jeg ville, spise det jeg ville, henge med Constanse og stikke bort på Ben & Jerry´s. Dere har kanskje fått med dere hvor avhengig jeg har blitt av den isen, hehe.. Jeg som ikke liker is en gang, men den er bare heelt fantastisk! Så at de har fått en egen Ben & Jerry´s shappe/restaurant/hva enn jeg skal si - er bare helt rått! Hihi

Jeg møtte Constanse rundt 13 og etter det gikk vi bare rundt og tok bilder, snakket og spiste mat, haha. Sykt koselig!

Altså den blandingen av varm belgisk vaffel, karamell is med browniesbiter og karamellsaus var helt nydelig, jeg har ikke ord. Ååh dere måååå prøve den om dere stikker innom!

Milkshaken falt også i smak, men jeg skal innrømme at det var litt kaldt å spise is i 10 minus grader.

Etter en tur innom Ben & Jerry´s dro vi bort på Oslo City og kjøpte macroner. Jeg så på dem dagen før og bestemte meg for at jeg faktisk bare måtte ha dem med meg hjem! De var ikke så gode som jeg trodde, så ikke verdt å bruke så mye penger på dem kanskje. Søte var i de i hvert fall, hihi.

Etter det dro vi bort på mcdonalds og jeg hamstret litt for å si det sånn. Herregud så godt det er med skikkelig drittmat i blant. Spesielt nuggets og cheddar dipp, omg så digg!

Har dere sett noe så søtt før? Haha, jeg ble sittende å ta bilder av dem i en evighet (selvfølgelig).

Plutselig nærmet klokken seg halv fem og jeg skulle være på gymmet klokken fem. Jeg pakket bagen, blandet shakerne, fikset håret, tok på meg treningsklær og var ute av døra kvart på. Utrolig nok rakk jeg å være der til fem. Jeg ble i hvert fall pushet hardt på trening. Jeg kjørte bein sammen med Tommi og Thomas og det kjenner jeg godt i dag for å si det sånn.

Etter en hard beinøkt dro jeg på buffeet restaurant med Tommi (coachen min). Vi gikk tre runder og ble sittende en god stund. Det var super koselig og helt perfekt etter trening. Jeg toppet det hele med candy på kvelden, haha, helt krise. Men men, nå er det diett start igjen og jeg skal øyeblikk dra på trening :-D Motivasjonen er on top! Ha en fin søndag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei og god helg dere! Jeg har akkurat kommet hjem etter en liten tur på Oslo City og en svipp tur innom Brun og Blid. Det er på høy tid å få litt farge på denne bleke kroppen i og med at det aldri blir vår. Soom jeg lengter etter sol, fulgekvitring, grønne blader og tørr asfalt. Jeg er så lei av å gå på denne isen, den er overalt. Til og med helt inne i sentrum.. Sykt irriterende. Anyways, det nærmer seg så det er vel bare å holde seg positiv I guess. :-)

I går var jeg innom butikken til Tommi og fikk med meg litt tilskudd hjem igjen. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her på bloggen enda men TommiNutrition er min nye sponsor, og jeg er super glad for at han har troa på meg! Jeg skal lage et eget innlegg i nærmeste fremtid om hvilke type produkter jeg bruker og hvorfor jeg bruker dem. Det er bare litt under tre uker til vi skal shoote også, wææ. Det blir spennende!

Tights fra Weightless -utsolgt // Større utvalg på treningsklær HER.

Vi har som alltid mye å snakke om, hehe, så jeg var der helt til butikken stengte. Etter det dro jeg hjem og spiste, blandet alt jeg skulle ha med meg på trening og dro bort på 24. Jeg hadde egentlig treningsfri men fikk i det minste pumpet litt guns og gått en halvtime cardio med Tommi. Også fikk jeg sett litt på gutta boys som poserte.

Meen over til diett updaten! Jeg er skikkelig inne i treningsbobla mi igjen og det er såå deilig. Jeg merker at det er mye mindre mat enn jeg vanligvis spiser og lunta kan til tider være litt kort, hehe.. Det hjelper i hvert fall stort med litt tilskudd der jeg får i meg litt ekstra energi og ikke minst en annen smak. Blodårene har begynt å poppe frem på skuldrene og armene, jeg har fått inn en rutine på cardio og jeg løfter fremdeles ganske tungt, så alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg liker jo maten veldig godt også. Jeg vet ikke hva jeg veier akkurat nå men jeg skal ta en ny formsjekk om en eller to uker for å se hvordan jeg ligger an. Da skal jeg selvfølgelig oppdatere dere også.

I helgen er planen egentlig bare å trene, være med venner og SPISE. Oh my gaaaaad som jeg gleder meg til i morgen. Jeg skal spise burger, ben & jerry´s is, candy og complete coockie. Jeg fikk en hel eske med meg av Tommi i går, så jeg skal i hvert fall klare å dytte noen i gapet i løpet av morgen dagen, hehe! Litt ekstra carbs før legday blir bra. Men nå skal jeg øyeblikk spise, pakke gymbagen og komme meg bort på 24, så vi snakkes senere! Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Med tanke på at jeg er så godt i gang selv om dagen så får jeg en god del spørsmål om motivasjon, treningstips også videre. Jeg tenkte dermed å skrive litt forskjellige blogginnlegg med tips og triks fremover. Alt i fra kosthold på studentbudsjett til treningsøvelser og motivasjon.

Så her kommer 10 enkle tips til hvordan du klarer å komme deg på trening istedenfor og velge sofaen.

1. Sett deg et mål

FØRSTE PRI DERE! Hva ønsker du å oppnå med treningen? En livsstilsendring? Gå ned 10 kg? Gå opp 10 kg? Føle deg bedre i hverdagen? Ha mer overskudd og energi? Uansett hvilket mål du har så er det viktig å vite hvorfor du gjør det. Deretter kommer delmål. Er du en sofaslave men har et mål om å løpe maraton? Ikke forvent at du klarer det på en uke. Derfor er delmål super viktig! Ta steg for steg og sett deg små mål (delmål) helt til du klarer hovedmålet. Du kan for eksempel starte med at du skal jogge tre dager i uken i 30 minutter - easy as that. Går det fint øker du for eksempel til 45 minutter 4 dager i uken også videre. Om du gjør dette hver uke i 52 uker, tror du at du har lært litt mer? Prøvd forskjellige retninger? Fått litt bedre kondis og kanskje til og med løpt maraton? SÅ ABSOLUTT. Du trenger ikke å gjøre det vanskeligere enn nødvendig, og for all del bruk den tiden det tar! Nettopp derfor er delmål super viktig, for tenk så mye mer motivasjon du får av å nå et nytt mål hver eneste uke? :-)

2. Lag en rutine på hverdagen

Dette kan gjøres så enkelt som å legge inn et lite notat på telefonen din. Jeg gjorde ofte dette før jeg visste hva en treningsplan var. Uansett hva du vil oppnå blir det mye enklere om du har en rutine på det du gjør. Skal du jogge når du står opp? Skriv det ned, skal du spise, gjøre lekser, trene eller dra på fotball? Skriv det ned og følg det. Etter hvert blir det en rutine og det er egentlig ganske gøy å føle at du gjør noe riktig.

3. Følg en plan DU LIKER

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt dette før, men jeg sier det igjen. Det viktigste for å oppnå målene sine er faktisk og følge en plan man liker og trives med. Tenk hvor kjipt det er å følge en plan dag inn og dag ut som du hater? Jeg gjorde det selv i fem måneder og gråt til tider når jeg skulle spise den tørre torsken og brocolien. Man må ikke spise det man ikke liker. Det finnes så uendelig mange måter å gjøre det på, så for all del ikke velg en coach som ikke hører på deg og dine behov. Nå spiser jeg mat jeg liker, jeg har en treningsplan jeg liker og har så mye motivasjon at jeg til og med har litt til overs. Det har aalt å si, tro meg.

4. Pakk gymbagen dagen før

Hvor enkelt er det ikke å komme hjem fra jobb/skolen og slenge seg på sofaen? Står gymbagen derimot ferdigpakket i gangen er det vel mer fristende å dra på trening? Små endringer kan gjøre store forskjeller.

5. Gå i treningsklær

Gå i treningsklær som gjør at du føler deg fresh og sporty. Jeg har perioder der jeg bare går i treningsklær og det gjør det hele mye enklere. Har du allerede på deg treningsklær er det jo egentlig bare å komme seg avgårde! :-)

6. Følg folk som inspirerer deg enten på instagram, snapchat eller les en blogg

Enten det er matkontoer, videoer av treningsøvelser eller en hel haug med trenings selfies, hent litt inspirasjon! Tre av mine favoritter er Hannaoeberg, Laurensimpson og Kaliburns. Jeg elsker kontoene deres (på instagram) og de gir meg masse inspirasjon.

7. Bruk youtube

Søk på kjente byggere, se på hva de gjør, hvordan de trener og hva de spiser. Lær fra de beste. Tommi, som er min coach har gjort dette i alle år og dere ser hvor langt han kom.

8. Kjøp nye treningsklær

Jeg får i hvert fall en liten motivasjonsboost når det kommer nye treningsklær i posten. Selvfølgelig vil jeg dra direkte på gymmet og teste dem (og ta bilder, hihi).

9. Lag en ny spilleliste

Å høre på "i et rosa helikopter" på trening gir deg ikke motivasjon. Bruk litt tid på å finne sanger som gir deg lyst til og trene. Mitt beste tips er å laste ned soundcloud (det er gratis) og finne noe der. Det er bare kule remix og mange av de er helt rå. Jeg lover at motivasjonen stiger 10 hakk med bra musikk.

10. Lag et prosjekt utav det

Dette funker for meg, og kanskje for dere. Jeg har laget et lite prosjekt på instagram blant annet der jeg nesten bare har treningsbilder. Jeg kan ikke holde det gående om jeg ikke drar på gymmet? Instagram for meg har blitt super gøy etter at jeg startet med det. Jeg har fått mange sponsorer, en del følgere og jeg føler at jeg kan inspirere andre med det. For meg er dette gøy, og det blir på en måte et lite "prosjekt" eller hva jeg skal si. Men det igjen handler jo om at jeg kommer meg på gymmet, føler meg bra og tar bilder. Joda, det er vel kanskje litt overfladisk, men er ikke verden litt overfladisk for tiden da? Å ta en gymselfie er ikke lenger noe noen bryr seg om, så nå er det faktisk bare å kjøre på, hehe :-)

Håper noen av punktene kan være til hjelpe for dere! Nå skal i hvert fall jeg ta på meg treningsklær og gjøre meg klar for kveldens ryggøkt! Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Siden jeg ikke har blogget om denne helgen/festen enda så tenkte jeg å slenge ut litt bilder fra den nå! Det hele startet egentlig med at jeg og Julie skulle på dagsfylla, så jeg handlet på formiddagen og så startet vi på badet hjemme hos meg på Løkka. Noe av det koseligste som finnes er faktisk jentevorsh på badet mens man fikser seg, drikker, hører musikk og girer seg opp til å dra ut. Vi hadde ingen planer, det var bare oss og vi ble enige om å ta alt som det kom.

(Maten er sponset)

Selvfølgelig en liten tur oppom Eldhuset for å spise verdens beste burger! Ah den er bare heelt fantastisk. Og dere faste lesere begynner vel å bli klar over hvor høyt jeg elsker maten der, hihi. Min favoritt er cheyenne burger med søtpotetfries og aioli. Jeg har faktisk blitt helt hekta på crabbie´s også (ingefærøl), noe som er litt rart med tanke på at jeg hverken liker ingefær eller øl. Anyways dere måå prøve! Restauranten ligger midt på Løkka :-)

Vi havnet først på et vorsh der vi ikke kjente noen og så dro vi på Sirkus som vanlig. Det var sykt gøy og vi festet helt til vi måtte gå. Da det stengte brukte vi typ 1,5 time på å bli enige om hvor vi skulle på nach, haha.. Og som alltid havnet vi på Smestad hvor jeg bodde før.

Verdens beste gjeng!

Det var i hvert fall super stemning! Jeg og Iselin dro ikke hjem før klokken tre neste dag og fy søren det var hardt. Vi tok tbanen til Oslo S og trikken hjem til meg og var ikke i seng før nærmere halv fem på ettermiddagen. Klokken halv åtte på kvelden ble vi vekket av verdens snilleste som kom med pizza på døra. Haha, jeg hadde jo sovnet OG tatt på lydløs, så han hadde stått ute i en evighet før noen hadde åpnet for han stakkar. Haha så typisk! Også kun fordi vi ville ha pizza når vi våknet. Etter det ble vi bare liggende på sofaen alle sammen frem til vi la oss.

Det er alltid like gøy å være med denne gjengen! Vi burde faktisk fått en egen TV serie. Jeg er sikker på at den hadde blitt sykt populær for det skjer så mye greier heele tiden, haha :-D

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset behandling

Hei fine lesere og god helg! På onsdag var jeg som nevnt tidligere hos Studio Joosep og fylte på vippene mine. Jeg har gått til samme vippestylist siden tidlig november og kan med hånda på hjerte si at jeg aldri i hele mitt liv har vært så fornøyd. Det var en liten periode de hadde stengt på grunn av at de skulle flytte salongen, og selv om jeg bare hadde noen få vipper igjen i over en måned - så ventet jeg faktisk med å fylle på før de hadde kommet seg på plass.

Jeg fikk nylig spørsmål om jeg ville bli sponset av en annen vippetestylist, men jeg er såå fornøyd med disse at jeg aldri i hele mitt liv vil bytte. Og det var faktisk i den perioden de hadde stengt og jeg ikke visste når de skulle åpne igjen. Vippene henger på uansett hva jeg gjør med dem og jeg kan faktisk gni meg i øynene uten at de faller av. Jeg merker dem ikke når jeg dusjer, jeg merker dem ikke ellers og det er ingenting som plager meg med dem. Jeg trenger ikke en gang å stelle dem for de holder seg fine hele veien. De er lette og behagelige å ha på og de henger i langt over en måned.

Det er egentlig et par som driver salongene og tidligere gikk jeg til hennes salong, men nå som hun holder stengt så går jeg til han som har tatt over en ny på Frogner - som er suuper fin. Det er to etasjer og i etasjen under er det fine små rom der de har egne vippestylister som fikser kundene. Jeg har fremdeles den samme som jeg hadde i forrige salong og hun er ubeskrivelig flink. I tillegg er rommene super koselige og benken er magisk å ligge på. Man får et stort og godt teppe også kan man egentlig bare legge seg ned å sove og våkne opp med freshe vipper. Hun brukte bare litt over en time på meg. Mange hadde brukt rundt tre timer så de vet hva de driver med.

Her er bare et par bilder fra hovedinngangen før man kommer inn til rommene. Det er super fint der og veldig stort. De har også et eget "vennerom" der venninner kan ligge sammen og få vipper samtidig.

Jeg har virkelig bare positive ting å si om Studio Joseep og anbefaler absolutt alle som vil ha freshe vipper om å dra dit. Det er såå verdt det. Salongen ligger som nevnt midt på Frogner og de er utrolig hyggelige! :-)

Nå skal jeg gjøre meg klar til å feste med Julie, så jeg må pakke og komme meg hjem! Håper dere får en super fin helg også snakkes vi senere <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Reklame

Hei Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra tattoo studioet og kjenner at jeg egentlig er ganske ferdig. Jeg klarer så vidt å bevege armen og er sår som F. Men det ble ubeskrivelig fint og nå er det bare siste rest 28. februar før den er helt ferdig! Jeg gleder meg til å vise dere før og etter bilde!

Som nevnt så var jeg hos Kristin i går og fylte i leppene. Planen var egentlig å ta 1 ml fordelt i overleppa og underleppa, men kroppen min bryter ned ganske mye av filleren etter en liten stund, så dermed sa jeg at hun bare kunne kjøre på slik at det holder. Det endte altså opp med at hun tok over 1 ml i overleppa og resten nede. Jeg har en ganske grei hevelse i leppene nå for å si det mildt, meen jeg synes faktisk at de ser super fine ut. De kommer selvfølgelig til å gå litt ned og forhåpentligvis så blir de nøyaktig slik jeg ønsket fra starten av. Jeg skal ærlig innrømme at det var litt smålig vondt å fylle såpass mye i de små leppene mine, men det er jo ikke akkurat helt normalt og gjøre det heller da, hehe.. Uansett så ble jeg suuuper fornøyd og hun er så utrolig flink til å høre på hva jeg ønsker. Det har alt å si, mener jeg da.

Her ble gårsdagens resultat og jeg personlig elsker dem. Jeg fylte med Z-Fill som jeg har skrevet om tidligere, men for dere nye lesere så kan dere lese alt om min første gang og hva Z-Fill er HER. Der ser dere også hvordan leppene mine så ut fra siden første gangen jeg tok. Det er gaanske stor forskjell, og jeg fikk akkurat tilsendt et bilde av Kristin der hun viste hvordan de så ut fremme første gang og i går. Jeg fikk helt sjokk og tør ikke en gang å vise det (haha). Det er veeldig stor forskjell, men nå er jeg veldig hoven også da. Jeg personlig er veldig fornøyd og ønsket jo store lepper i utgangspunktet. Og jeg som hadde såpass små må faktisk fylle i en del for å få ønsket resultat med tanke på at halvparten av filleren blir brutt ned av kroppen.

Dere kan se flere bilder, videoer, lese om behandlinger og bestille time hos Kristin HER.

Hun har også noen tilbud som varer ut februar :-) 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei Hei! For en dag dette har vært, jeg er helt utslitt. Jeg har vært på farta siden 09 i dag tidlig og har egentlig bare sprunget frem og tilbake siden jeg kom hjem fra Bergen. Først og fremst så dro jeg hjem til min lillle bebis, Charlie. Jeg var hjemme en liten stund med han før jeg dro opp til "my dear" en liten tur (haha). Etter en halvtimes tid dro jeg bort til Skøyen og fylte i leppene hos Kristin. De er ganske store nå for å si det mildt for jeg tok 2(!!) ml i leppene. Damn ass. Jeg tok faktisk mer enn 1 ml i overleppa. Foreløpig ligger det bare bilder av det ute på snapchat/story (maritaystevik heter jeg der) og det er gaanske synlig for å si det sånn.

Etter fillers i leppene dro jeg tilbake til Torshov, og hadde så vidt en time på meg før jeg dro til Frogner og fylte på vippene hos Studio Joosep. Jeg mener det heelt seriøst, de er de aller flinkeste i byen. Jeg har aldri vært så fornøyd hos noen før og de sitter ubeskrivelig lenge. Men mer om både fillers og vipper kommer i egne innlegg i løpet av de neste dagene. Da kommer også nye bilder.

Da jeg var ferdig med vippene dro jeg hjem, koste med Charlie, pakket og dro opp igjen til Torshov hvor jeg er nå. Det var ubeskrivelig deilig å komme seg i dusjen, få i seg mat og legge seg i senga etter noen hektiske dager. Jeg skal opp tidlig i morgen også for da skal jeg faktisk gjøre ferdig siste del av tatoveringen hos Hellspawn tattoo studio. Før og etter bilde kommer til å bli helt sykt for å si det sånn, hihi.

Har dere forresten sjekket ut Caseapp.no? De har de kuleste coverne - ever! De har veeldig mange fine ferdige design, men dere kan også designe egne. Jeg fant flere fine jeg hadde lyst på, men fant rett og slett ut at jeg skulle designe mitt eget - Noe som var litt typisk meg og det føler jeg absolutt at jeg fikk til, hehe!

Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere på hele 20% dersom dere bruker koden "marita20" i kassa på vei ut.

Siden finner dere HER. Happy shopping!

Nå skal jeg skal jeg krype under dyna, så vi snakkes i morgen. Natta <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Goodmorning babes! Nå sitter jeg på flyplassen i Bergen og skal øyeblikk gå inn i flyet. Jeg drar nå allerede klokken 12 og gleder meg masse til å komme hjem. Borte fra, hjemme best - og Oslo har virkelig blitt hjem for meg. I dag blir tiidenes diva treatment day, hehe.. Først skal jeg bort til Kristin å fylle i leppene og i kveld skal jeg få på vipper igjen og style bryna mine. Det har jeg faktisk aldri gjort før, men siden jeg fikk spørsmål om jeg ville prøve så hvorfor ikke.

Jeg har kost meg masse i Bergen og kunne faktisk ikke vært mer heldig eller fornøyd med beskjeden jeg fikk av plastikk kirurgen. Jeg drar tilbake i mars og da ender alt dette for godt, og foor en deilig følelse.

Men jeg får komme meg inn på flyet før gaten stenger. Håper dere får en fin dag også snakkes vi senere, lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Som dere sikkert har fått med dere nå så er jeg i Bergen. Hovedsakelig reiste jeg hit fordi at jeg skulle på sykehuset i dag, men når jeg først er i byen så må jeg jo selvfølgelig besøke Vilde - selv om det bare er en uke siden hun var hos meg (hihi). Timen på sykehuset varte ikke mer enn typ 15 minutter og jeg har aldri noensinne gått ut derifra med gledestårer - før i dag.

I løpet av de siste seks årene har jeg hatt store komplekser med ansiktet mitt. Jeg gidder ikke å skrive hele historien en gang til ettersom jeg brukte flere dager på og skrive det forrige der jeg for første gang åpnet opp om problemet. For dere nye så kan dere lese innlegget HER. Jeg leste det faktisk akkurat selv og jeg får helt vondt inni meg.. Det handler om alle operasjonene, hvorfor jeg måtte operere, rusavhengighet, selvmordstanker, angst og mye dritt. Men det var faktisk livet mitt i flere år, tro det eller ei.

Da jeg var hos plastikk kirurgen i dag så gikk det bedre enn noen gang. Problemet er helt borte, for alltid. Nesten 6 år er gått og jeg har hatt det så vanskelig at jeg faktisk ville ta mitt eget liv.. Nå er det bare den kosmetiske operasjonen som gjenstår for å gjøre arret fint. Han skulle egentlig sette meg på venteliste men skviste meg inn allerede 19. mars slik at jeg er ferdig med det for godt før jeg drar i militæret. Jeg gikk derfra med gledestårer og da han sa "ja, da var problemet snart helt over" så kjente jeg tårene presset på, og like før jeg gikk ut døra gav jeg han en klem og sa "tusen takk, du har reddet livet mitt". Han lyste nesten enda mer opp enn det jeg gjorde.

Det er nok vanskelig for dere å forstå, men i løpet av disse årene har jeg i hvert fall lært meg og være positiv uansett hva jeg går gjennom. Jeg hadde ikke noe valg og måtte bare leve med det. Så til dere som sliter med ting som kan gjøres noe med, blant annet kroppen utseendemessig, urenheter i huden eller andre ting - Det er bare midlertidig, og dere kan faktisk jobbe med det selv. Jeg skal love dere at jeg hadde brukt hver eneste dag, resten av livet på å gjøre hva enn jeg kunne dersom jeg kunne fikset dette selv. Men jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte bare gå rundt sånn og vente - I flere år.

Jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg aldri gav opp. For jeg var virkelig helt på bunn og følte meg som verdens styggeste person. Jeg sliter fremdeles med det og selv om jeg får fikset arret om en liten måned, så vil det nok alltid henge litt igjen. Som dere ser så tar jeg fremdeles nesten bare bilder fra den ene siden, men sånn er det bare. Jeg prøver i hvert fall så godt jeg kan og merker at det blir bedre og bedre for hver dag som går (psykisk).

Men er det en ting jeg har lært i løpet av disse årene som er så uendelig viktig, så er det at det indre teller ti tusen ganger mer enn det ytre. Jeg vet at mange av dere sliter og går rundt og føler dere dårlige eller mindre pene. Jeg gjorde det samme i flere år, men uansett hvor stygg jeg følte meg så var det ingen andre som brydde seg på samme måte. Og det hadde jeg aldri klart å tenke selv om jeg hadde det samme synet på meg selv nå, men når jeg ser på det i ettertid så er det faktisk helt sant. Jeg så på meg selv som verdens styggeste men hadde både kjæreste, datet andre (når jeg var singel), fikk nye venner og kunne leve akkurat som alle andre om dere skjønner. Personlighet har alt å si, og hadde jeg ikke klart å spille på den så er jeg sikker på at jeg hadde gitt opp alt.

Problemer du føler at du har og alt det negative du tenker om deg selv - er ikke det andre tenker om deg.

Husk det, uansett hvor du er i livet og hvem du er. Og alt som kan jobbes med selv kan jobbes med hver eneste dag.

Vi lever i en veldig overfladisk verden der instagram styrer tankegangen vår, men det er ikke virkelig. Jeg våkner ofte opp og føler meg dritt, men jeg har lært at man kan endre hele holdningen, hele dagen og hele livet med en positiv innstilling. Jeg legger ikke stygge bilder av meg selv ut på instagram selv om det er flere stygge enn fine, og det gjør selvfølgelig ingen andre heller. Mange kommenterer at jeg har så fin farge på håret, at jeg har så bra kropp også videre. For det første så er håret redigert i samme farge som bakgrunnen min og for det andre så har lys og skygge alt å si på bildene der jeg ser best ut. Og selv om det ikke er instagram dette innlegget skulle handle om så føler jeg at det er viktig å fortelle dere det.

Slutt å sammenlign deg selv med andre og slutt og fokuser på det du ikke liker med deg selv. Siden jeg ikke kunne gjøre noe med ansiktet mitt så kunne jeg i hvert fall gjøre noe med kroppen min, og siden har jeg jobbet med den i lang, lang tid. Ja, det tar tid og ja, det er i blant dritt på veien - men til syvende og sist så er det såå verdt det. Så lenge du går frem med en positiv innstilling så klarer du faktisk alt du vil. Bare tro på meg når jeg sier det, for jeg vet viiirkelig hvordan det er. Dere som klager på vekta - dere kan gjøre noe med det, helt selv! Jeg kommer aldri til å slutte og trene og jeg elsker det av hele mitt hjerte - fordi jeg kan gjøre det helt selv. Det vi kan gjøre noe med burde vi faktisk ikke klage over - og DERFOR(!) går jeg alltid inn med en positiv innstilling.

Og vet dere hva? Det kan faktisk dere også.


Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei Hei! I dag har jeg en av de dagene der jeg bare er skikkelig, skikkelig glad uten og helt vite hvorfor. Følelsen av at vi går mot lysere tider hjelper jo selvfølgelig veldig på - selv om det er iiiskaldt ute. Men en god blanding av det, gode følelser på innsiden og en positiv innstilling er nok mye av grunnen. I tillegg har jeg funnet ut av hvor fint det egentlig er i denne byen om du er på "rett" plass. Jeg sover i Sandviken hos Vilde og det er sååå fint her. Det ser ut som en gammel liten bygd, så vi gikk rett nedi gata her tidligere i dag og tok litt bilder i kulden.

Verdens fineste Vilde! Hun er minst like god på innsiden som hun ser ut på utsiden. Vi har faktisk vært bestevenner siden starten av barneskolen og vennskapet har bare blitt bedre og bedre opp gjennom alle disse årene. Jeg er evig takknemlig for å ha henne i livet mitt <3 Noen av dere har sikkert sett min nye tegneseriefigur og det var hun som lagde den! Dere måå sjekke ut Facebook siden hennes der hun deler alt av malerier, tegninger og det hun gjør. Klikk HER for å komme direkte til siden hennes og gi henne litt oppmerksomhet, hihi. Hun er super flink og jeg er veldig stolt av alt hun får til!

Skinnbuksa mi er fra Weightless og dere finner den HER (sponset).

Nå må jeg faktisk komme meg ut dørene for jeg skal være på sykehuset om en halvtime. Vi snakkes senere, ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei kjære lesere! Nå er jeg endelig på plass i Bergen hos Vilde og vi har akkurat vært ute på restaurant. I skrivende stund ser vi på Sex and the city, som jeg faktisk aldri har sett på tidligere - men merker allerede etter ti minutter at jeg begynner å bli avhengig av! Da jeg først startet på Gossip Girl klarte jeg aldri å slutte, og til slutt levde jeg som Gossip Girl (i mitt eget hode). Med andre ord heelt krise. Vilde sier at jeg minner henne om Samantha i Sex and the city og etter det jeg har sett så er jeg ikke helt sikker på om det er bra eller dårlig, he-he.. O:-)

Anyways.. For en liten stund siden fikk jeg tilsendt dette fine undertøy settet fra MyMuse, og jeg elsker det. Jeg har også en rabattkode til dere som er på hele 20% dersom dere bruker koden "marita20" i kassen på vei ut. De har super mye fint og veldig mye variert. Alt fra søtt og enkelt til røft og sexy. Jeg anbefaler dere i hvert fall å ta en titt, og jeg garanterer at dere finner noe fint der inne.

Presets by Saxegaard

Settet jeg har på meg finner dere her (overdel) og her (underdel). Rabattkoden gjelder på hele butikken.

Nå skal vi faktisk starte på episode 1 på Sex and the city, så det blir en rolig og chill jentekveld på oss. Serie, sladder, noe god mat og dyna i sofaen er oppskriften på en perfekt jentekveld. I morgen skal jeg på sykehuset, så jeg oppdaterer dere utpå dagen om hva som skjer.

Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

♥ Jeg ser frem i mot alt som kommer til å skje de neste månedene. Om knappe to og en halv måned reiser jeg fra Oslo og tar på meg militær uniformen. Et helt nytt kapittel starter og jeg skal gjøre alt jeg kan for å nå målet om og komme inn på flygeskolen i USA i 2019.

♥ Jeg er ubeskrivelig trøtt for tiden og sovner så og si alltid to timer midt på dagen - noe jeg egentlig haater, men kanskje trenger?

♥ Jeg skal snart operere og reiser til Bergen (allerede nå faktisk) på kontroll etter forrige operasjon, og for å finne en ny dato til neste og siste. Denne gangen blir det en kosmetisk operasjon i og med at jeg endelig er kvitt hovedproblemet. Heldigvis har jeg en dyktig og snill plastikk kirurg som gjør jobben gratis - noe som ville kostet meg i hvert fall 20 000 kr andre plasser.

♥ Jeg trives veldig med å gå på diett og har endelig funnet en måte som funker for meg sammen med coachen min, Tommi Thorvildsen.

♥ Jeg føler meg utrolig heldig som har så mange bra personer i livet mitt.

♥ Jeg er smålig stolt av meg selv som har lagt all festingen og drittmaten på hylla. Jeg mener ikke at jeg er avholds eller aldri spiser drittmat, men med tanke på der jeg var for en liten stund siden og der jeg er nå så føler jeg at jeg gjør det ganske bra. Der igjen kommer resultatene og det gjør meg bare enda mer motivert til å fortsette.

♥ Jeg er litt småforelsket og har egentlig vært det en stund nå. Jeg kommer ikke til å være noe spesielt offentlig med det med tanke på at jeg er så åpen av meg ellers. Jeg vil ha noe som bare er "mitt" og det er egentlig en veldig deilig følelse. Men jeg kan si såpass at jeg har det veldig fint og har funnet en som tar uendelig godt vare på meg. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like en gutt som var like gammel som meg, men der tok jeg virkelig feil..

Han er bra.

♥ Jeg savner late dager på sjøen, gode venner, drinker, burger på Bølgen&Moi på Aker Brygge, ute trening på Tjuvholmen, sol og sommer. Men heeldigvis går vi mot sommer ganske snart! Jeg lurer på hvordan denne sommeren blir med tanke på at jeg skal i militæret. Alt er helt nytt, men veldig spennende.

♥ Jeg er overlykkelig for at Charlie (kattungen min) har kommet inn i livet mitt. Etter at jeg måtte si farvel til Jinx (hunden min) for to år siden så har det vært et stort tomrom inni meg som jeg virkelig har fått kjenne på. Vi hadde et helt spesielt bånd og jeg elsket henne av hele mitt hjerte. Jeg savner henne fremdeles uendelig mye, men det er deilig å ha en liten bebis som kan fylle det kjipe tomrommet.. Tidligere så jeg på gamle bilder og videoer av Jinx opptil flere ganger daglig og kjente tårene presset på hver enste gang. Jeg har også skrevet flere blogginnlegg om henne jeg aldri har klart å publisere. Jeg har ikke klart å gå videre om dere skjønner, men Charlie gjør det hele mye enklere og han er så ufattelig søt.

♥ Nå som jeg har fått nytt kamera er jeg super motivert til å levere bra innhold på bloggen, og jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang. Jeg har jo en hel haug med nye klær og diverse jeg må vise dere. Jeg har blant annet vært så smart (dum/jeg vet ikke) og kjøpt meg et skjerf som koster 5000 kroner. Damn ass, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre det. Virkelig. Ja det er fra Louis Vuitton, ja jeg er en diva og alt det der.. Men jeg har hatt lyst på det i nesten to år, så jeg bare måtte. Hehe.. :--)

♥ Jeg tenker mye på alle valgene jeg har tatt det siste året som har ført meg til hvor jeg er i dag. Jeg er ikke akkurat kjent for å ta de smarteste valgene og jeg går som oftest på en smell og to. Men hvordan havnet jeg akkurat her? Mye av det jeg gjør og mange av de jeg har blitt kjent med er så tilfeldig og flaks om jeg kan si det sånn. Hadde jeg ikke tatt alle de dumme valgene og gode for den del så hadde jeg ikke blitt kjent med alle de bra menneskene jeg har i livet mitt. Det er så rart å tenke på.. Alt har liksom en sammenheng.

♥ Jeg kjenner i blant på lysten til å reise helt alene. Bare ta en enveis billett til New York for eksempel. Jeg hadde jo så klart bestilt retur også enten med en gang eller etter hvert, men det er noe som frister veldig og noe jeg lett kunne gjort i nærmeste framtid. Jeg har aldri hatt problemer med å skaffe meg nye venner, så det er noe jeg vurderer sterkt! Ikke nødvendigvis New York, men jeg vil utforske andre storbyer rundt om i verden. Når jeg tenker på hva lille Oslo har gjort for meg så vet jeg at det er mye, mye mer der ute.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! For en heerlig lørdag! Ingenting slår å våkne til sol og blå himmel. Jeg skulle egentlig spise lunsj med Christopher i dag men han måtte selvfølgelig jobbe, så dermed måtte jeg legge andre planer. Jeg tenkte å ta turen ned til Anders, men jeg var så treg med å komme meg ut døra at vi fikk alt for lite tid i og med at han måtte dra klokken 15. Heldigvis skrev Ole at han droppet trening og var på vei for å hente meg, så vi dro på en liten roadtrip! Vi fikk testet ut det nye kameraet, pratet og om alt og ingenting, kjørt rundt omkring og til slutt spist litt sushi. Vi dro til Bygdøy der vi egentlig pleier å dra ut med båten, men den er på land frem til april. Men vi fikk i det minste være ved sjøen i sola da. Etterpå dro vi til Bygdøy gård og tok litt flere bilder før sola gikk ned.

Nei, det var ikke lett å komme seg bort dit på de helene i tilfelle noen lurte, he-he..

Da sola gikk ned dro vi bort på Røa og bestilte med oss sushi hjem til Ole. Det var super koselig og etter en liten stund så dro jeg tilbake til Torshov hvor jeg er nå. Jeg har akkurat vært ute og kjøpt en hel haug med greier. Snop, sjokoskruer, brus, bokser med redbull, heat, cola, pepsi også videre. For ikke å glemme ben & jerry´s is.

Resten av kvelden/natta skal tilbringes med verdens beste, breaking bad oooog candyy! Wii

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! I dag var jeg på shoot borte på Operaen i Oslo. Jeg får se bildene i løpet av helgen og det ble faktisk sykt mange kule bilder. Det var utrolig gøy, men herregud så kaldt det var! 5 minus grader og jeg stod der i bare trusa når jeg skulle skifte. For ikke å glemme at jeg tok bilder i singlet øverst på taket der det sikkert var -15 og iiiiiiiskald vind.

Vi skulle egentlig shoote på Barcode også men det klarte jeg faktisk ikke. Jeg holdt ut i to timer da, men etter det sa kroppen stopp. Jeg klarte så vidt å bevege meg, haha, så det var godt å komme hjem i senga igjen for å si det sånn.

Dette var etter shooten, såå glad da, haha. Vi dro direkte bort på Oslo S for å varme oss litt etterpå, men da vi kom bort på Barcode så frøs jeg så mye at jeg ikke klarte å snakke, såå neste gang blir det Barcode og 24Fitness! Wii

Nå skal jeg på trening så vi snakkes senere! Jeg har eeendelig fått nytt kamera - faktisk det beste jeg noensinne har hatt, så nå er motivasjonen på TOPP! Endelig kan jeg levere noe bra igjen. Det har faktisk vært helt elendig, men nå er det heelt slutt på det. 

Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Annonse

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg med stormskritt - og singel eller ikke, men denne nettbutikken har egentlig sykt mye kult! Roser, roseblader til senga eller badekaret, snop, ballonger, sexspill og en hel haug med andre ting.


For de yngre kan det være nok med roser, en bamse eller kanskje noen søte ballonger, men for de eldre har de mange forskjellige spill! Blant annet sweet love, fifty days of play, spørrespill, 52 weeks of romance også videre. Det er med andre ord enkelt å piffe opp sexlivet på valentines, da spesielt for dere som kanskje har vært i et forhold over lengre tid.

Det kan jo selvfølgelig være gøy for nye også, men det er bare et lite tips fra meg til dere! Valentines handler jo forsåvidt om kjærlighet så for min del hadde jeg blitt veldig glad for en liten rosebukett. Man må ikke gjøre så veldig mye utav det, men enten du vil gi en liten rose, en ballong, ha en gøy dag med spill, lek og moro, drikke champagne eller bare gi en søt liten gave så finner dere alt dere trenger HER.

Her har jeg bare hentet noen eksempel bilder fra siden og det er bare noe av det de har. Prisen er super lav og dere får spill til rett over hundre lappen, roser og ballonger til under femti kroner og mye mer. Dere har enda god tid på dere til å få det sendt hjem, men som sagt så nærmer det seg så ikke vent for lenge! :-)

For å se utvalget på siden, klikk på denne linken.

Håper dere får en super fin valentines når den dagen kommer <3 Lots of love!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset behandling

Hei babes! I går var jeg hos Hege på frisørsalongen PåHåret og fikset opp i det kaoset av et hår jeg hadde. Jeg hadde mer ettervekst enn farge, så det var på høy tid å få gjort noe med det. Jeg skulle egentlig sette på tape extensions også men Luxushair hadde selvfølgelig sendt meg feil hår, så nå må jeg vente til Hege er tilbake fra syden før vi får satt det på. Men ååh som jeg gleder meg, endelig langt og fint hår igjen, wiii!

Uansett så ble jeg super fornøyd med fargen og jeg kan anbefale Hege på mitt sterkeste! Hun er SÅ flink og ikke minst drit kul! Jeg ler meg i hel av henne og det er skikkelig bra stemning på salongen. Salongen ligger på senteret på Vinderen i Oslo rett ved tbane stoppet. Med andre ord super enkelt å komme seg dit.

Se den fine fargen daaa! Neste gang skal vi farge det enda mer grått, farge extensionet og sette det på. Jeg gleder meg så syykt! Passer veldig fint siden jeg skal shoote for Tomminutrition samme uken. 

Dere kan booke time hos Hege HER. Bare klikk på bestill time, velg Vinderen salong også Hege. Dere får 10% på alle behandlinger om dere oppgir navnet mitt når dere betaler i salongen :-D

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Sjekk denne luksus frokosten vi lagde oss på lørdag da! Det er ikke ofte jeg spiser annet enn havregryn, proteinpulver og vann til frokost så denne kommer jeg til å huske lenge for og si det sånn. Jeg elsker Vilde sine pannekaker og det vet hun veldig godt, så hun var så snill (som alltid) og lagde dem til meg. Eller, hun lagde røra og jeg stekte dem før jeg serverte dette brettet til henne, tihi. Bestfriends goals muuch.

Jeg måtte selvfølgelig ha sjokoskruer ved siden av, jeg elsker det. Gi meg burger og sjokoskruer og jeg er din liksom. Jeg sitter faktisk og ser på en skål med sjokoskruer akkurat nå, rett foran meg. Men jeg skal være flink, jeg lover (å prøve så hardt jeg kan).

Jeg og Stine gikk rundt små brisne på Løkka etter å ha bonsket noen glass hjemme i senga mens Vilde var på kunstutstilling. For en gjeng! Herlige jenter ass..

Etter dagsfylla tok jeg dem med meg til Eldhuset (selvfølgelig) og inviterte med meg Ole Kristian og Athena. To av mine beste venner her måtte jo selvfølgelig møte to av mine beste venner fra Hardanger. Det var utrolig koselig og vi ble sittende til utpå kvelden før vi dro hjem og så på film resten av kvelden. Jeg orket faktisk ikke å gå ut eller og drikke mer, så det var deilig å legge seg tidlig. Jeg prøvde faktisk Sliders på Eldhuset i går, det var syyykt godt! Tre saftige burgere og søtpotetfries - altså det blir faktisk ikke bedre! (maten er sponset).

Vilde og Stine reiste hjem i dag tidlig klokken syv og da stod jeg opp og ryddet rommet, vasket klær, vasket i hyllene og fikset rundt om i leiligheten av en eller annen merkelig grunn. Klokken syv på en søndag liksom, makes no sense. Det var i hvert fall deilig å legge seg igjen og våkne opp til nyvasket rom.

Jeg fikk besøk da jeg våknet igjen tidligere i dag og etter hvert dro vi på trening. Jeg har nesten akkurat kommet hjem og er døøds sliten etter en hard - men bra økt. Nå skal jeg bare gjøre ferdig litt små ting, dusje, spise og pakke før jeg stikker på sleepover. Jeg er i hvert fall veeeldig klar for ny uke, trening, diett og en skikkelig diva uke med fiksing av vipper, frisør, tattoo, fillers i leppene og gud vet hva, haha. Anyways, håper dere får en fin kveld og en fantastisk uke!

Lots of Love,
xx

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Alooohaa! Nå sitter jeg og Stine i senga og spiser pizza og tar noen driinks sammen! Vilde dro på kunstutstilling tidligere i dag og kommer øyeblikk hjem igjen. Det er såå deilig å være med jentene mine igjen og alt for lenge siden sist vi var samlet. Jeg måtte selvfølgelig overraske dem på Gardermoen med privatsjåfør og moët (siden den var rosa) - Only the best for my best girls! Og en stooor takk til Premium Limousine som alltid stiller opp! De har forresten fått en del nye biler + en nattklubb på hjul med plass til 30 stk! Hvor sykt kult er ikke det? Jeg skal skrive litt mer om det i et annet innlegg og vise dere bilder, men i mellomtiden så kan dere ta en tur inn på facebook siden deres HER og følge dem på instagram @premiumlimousine.

Vi ble brisne alle sammen på veien hjem etter en flaske moët og en flaske vin, men det endte opp med disneyfilm og taco. Nå sover alle sammen i samme seng igjen, og det er i hvert fall 6 år (om ikke mer) siden sist. Hihi, i hvert fall utrolig koselig!

Skjønner dere hvorfor jeg kjøpte den eller? Altså see da, noe så fiint. Jeg elsker rosa ass.

I går stod vi opp tidlig, gikk litt rundt omkring i Oslo, dro på Espressohouse på Aker Brygge, tok litt bilder, shoppet litt og dro på trening på kvelden sammen med Athena. Kvelden endte med pizza og film. Men i dag begynte jeg faktisk å drikke når jeg stod opp og har akkurat vært på polet og rema og handlet inn enda mer. Jeg og Stine er allerede på dagsfylla, sola skinner, Vilde kommer snart hjem og joiner oss, også skal vi på Eldhuset med Ole og Athena i kveld, wii. For en daaag! Jeg elsker fint vær og jeg elsker at vi går mot vår! Lykkee :-D

Nå skal vi bare ha det gøy hele dagen og så ser vi hva som skjer! Spontanlivet er best vet dere! Vi snakkes! Lots of love

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei Hei! Nå sitter jeg hjemme på rommet og venter i bunn og grunn bare på at klokken skal bli halv åtte. Jeg har stresset siden i dag tidlig med å vaske, rydde, flytte alle tingene mine hjem igjen, vaske leiligheten, fikset sjåfør, ting til kvelden og gjort alt klart for å hente Stine og Vilde som skulle komme med flyet 17.15. Men når jeg endelig var ferdig med alt og satt i en av bilene til Premium Limousine og var på vei til Gardermoen for å hente dem så mistet de flyet, såå typisk (haha!). De fikk heldigvis booket om og jeg fikk heldigvis ny bil og ny sjåfør til flyet de kommer med i kveld. Såå nå er jeg egentlig bare veldig klar for å bli hentet igjen.

Jeg kan ikke skrive så mye om hva vi skal i helgen for jeg har en liten surprise til dem, men jeg skal blogge gjennom hele helgen så dere får følge med her eller på snapchat der jeg selvfølgelig deler alt. Det blir i hvert fall en gøy helg og jeg gleder meg masse! Vi er aldri samlet lenger, så det skal bli fint med noen dager sammen igjen. 

Nå er det bare en halvtime igjen til jeg drar, wii! Håper dere får en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei mine fine lesere! Nå er jeg endelig på beina igjen etter verdens lengste daffe periode. Etter å ha levd et såpass kaotisk liv i nesten et halvt år i strekk fra mandag til søndag så gikk jeg nylig på en liten smell - kan man vel si.. Jeg fikk liksom aldri muligheten til å helt forstå hva som faktisk skjedde på så kort tid. Jeg gir meg alltid ut for å takle alt, men innerst inne er det vel heller det at jeg rømmer fra problemene mine og stenger dem ute istedenfor. Men smellen kommer før eller siden så sist i går kveld/natt kom alt som et smell midt i fjeset på meg. Det gikk liksom opp for meg I GÅR hva som skjedde i AUGUST. Og siden august har jeg vel egentlig bare sprunget rundt her og der, gått i møter, fikset ting, jobbet, blogget, festet, trent og stått på fordi at jeg ikke lot meg selv få muligheten til å sette meg ned og tenke over ting. Skikkelig typisk meg.. Jeg trodde jeg hadde lært, men nei.

Uansett så er jeg ferdig med det nå og er klar for å stå på videre. Jeg kan ikke gi meg her nå som alt begynte å gå så bra, så jeg gjorde i det minste noe rett på veien med tanke på at det har gått så bra i ettertid.

De neste ukene er det mye spennende på agendaen. Først og fremst så kommer Stine og Vilde på besøk i morgen og blir til søndag. Neste uke skal jeg starte samarbeid med fotografen til Reebok og vi skal blant annet ut på operaen og shoote for bringsportswear. Etter det skal vi bort på gymmet på 24Fitness og ta litt test bilder i forhold til lys, for om ca. to-tre uker skal jeg shoote for Tomminutrition da han skal bruke bilder av meg på nettsiden, bannere, plakater også videre. Åh jeg gleder meg masse! Så fem dager før shooten skal jeg dehydrere kroppen helt tom for både vann og salt. Det blir i hvert fall super spennende å se hva som skjuler seg under fettet. Og ja jeg vet at jeg er tynn og har lite fett på kroppen, men dere skjønner greia så det er ikke nødvendig å lage en greie ut av det.

Jeg har vært helt utslitt og har ikke fått muligheten til å gjøre en damn shit på en hel måned. Det er så ulikt meg som det er mulig å bli så i går stod jeg opp klokken syv om morgenen og var ute av døra allerede klokken halv ni, jeg fikk masse ut av dagen og det gjorde at jeg så litt mer lyst på livet, hehe.. Dagen i dag har også vært ganske bra. Jeg var blant annet på møte med eieren av Eldhuset og vi ble enige om å starte et samarbeid sammen! Dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da vi alle vet hvor ofte jeg spiser der. Jeg har bygget meg opp ganske mange sponsorer det siste året, men Eldhuset er garantert blant topp 3! O:-)

Nå har jeg egentlig akkurat kommet ut av dusjen, fått på meg ansiktsmaske og fått diettmat på senga, så jeg er meget fornøyd. Jeg er helt utslitt etter ryggøkta med Tommi og Thomas i dag - den var hard for å si det mildt. Deler av økta ligger ute på snapchat (maritaystevik heter jeg der).

Meen dere, nåå skal jeg faktisk legge meg. Jeg har en lang, men gøy dag foran meg i morgen. Jeg blir hentet klokken 16 og før det skal jeg pakke alle tingene mine, flytte hjem igjen da jeg har vært borte en uke, rydde hjemme, vaske og gjøre alt klart for å få besøk. Håper dere får en super fin torsdag og så snakkes vi om litt <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

Aloha babes! Jeg fikk ikke lagt ut noen bilder i helgen - så nei jeg har ikke cheata i dag, meeen jeg måå faktisk bare tipse dere om denne plassen nok en gang. Min motivasjon om dagen er at jeg skal få spise her hver eneste lørdag (hihi). Disse bildene er tatt to uker tilbake da jeg var med Cato (storebror) å spiste. Nå på lørdag var jeg der med en kompis av meg som også skal være med meg dit på lørdag som kommer. Vi skal bestille 14 sliders og jeg gleder meg syykt. Altså jeg tror ikke folk egentlig forstår hvor høyt jeg elsker dette stedet (denne burgeren). Eller, jeg har vel nevnt det noen ganger kanskje ;-)

Jeg har sykt lyst å dra bort på Eldhuset nå også, meen kylling, ris og avokado kaller ass. Jeg trodde ikke maten kunne smake bedre enn det allerede gjør men når man er på diett og såå får burger - da er livet faktisk bare helt perf!

Har dere forresten smakt crabbie´s? Jeg hater både ingefær og øl, men denne er helt sykt god! Spesielt i et glass med isbiter med en burger ved siden av. Jeg drikker alltid en flaske crabbie´s og spiser cheyenne burger med søtpotetfries og aioli. Prøv den og jeg lover at dere kommer til å takke meg for alltid!

Jeg har treningsfri i dag men har egentlig veldig lyst til å dra bort på 24. Men skal musklene vokse må de også få hvile.. I morgen skal jeg tilbake på tattoostudioet og fortsette, det blir spennende å se hvordan den blir til slutt. Jeg vurderer å ta en på ribbena også, men vi får se.

Nå skal jeg i hvert fall få i meg mat før det klikker for meg. Jeg skal innrømme at lunta blir litt kortere når jeg bare får i meg 30 g ris (carbs), tre riskaker og en scoop i løpet av en hel dag. Med det matinntaket jeg hadde før dietten hadde jeg sikkert 500g carbs, og nå har jeg ingenting. Men det går overraskende bra og motivasjonen er bedre enn noen gang tidligere, så det er faktisk bare å stå på!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei Hei! Nå begynner det å bli en liten stund siden sist, men jeg kan faktisk ikke beskrive hvor ufattelig trøtt, lat og giddalaus (som vi sier på nynorsk) jeg er for tiden. Joda, jeg er flink på dietten og holder den uten problem, jeg trener hardt og kjører intervall etter hver eneste treningsøkt og klarer meg fint på den siden. Men øynene mine har tydeligvis lyst til å være mer igjen enn åpne for tiden - og jeg haater det. Derfor kjemper jeg i mot så mye som jeg kan og det ender opp med at jeg egentlig aldri får en ordentlig natt med søvn. Virker som om jeg har fått utmattelsessyndrom for jeg er seriøst trøtt 24/7. Skikkelig dritt faktisk med tanke på at jeg elsker å være overalt samtidig og elsker kaos.

Men nok klaging! Livet er ganske fint ellers og jeg satser på at jeg får energinivået opp igjen ganske snart. Det skal ikke stå på motivasjonen i hvert fall, og for tiden trives jeg veldig godt med både dietten og treningen. Jeg klarte til og med å holde meg hele lørdags morgen. Eneste cheaten jeg hadde var på Eldhuset klokken 21 på kvelden også drakk vi noen cocktails på en bar på Løkka. Det var super koselig og veldig fortjent etter tidenes hardeste beinøkt med Tommi. Jeg følte at jeg skulle svime av, spy, grine og gi opp livet på en og samme tid - så den økta var mer enn godkjent.

Tights fra BringSportswear // Utsolgt - kan kjøpes i fargen Nude HER
Headset fra Sudio kan kjøpes HER (Rabattkode sudio_maritafitness gir 15% på alle kjøp)

Formen begynner også smålig å endre seg, så det blir spennende å se om en måned fra nå av. Det er viktig å sette seg mål, men for all del husk å gi deg selv litt creds for alt arbeidet du legger i det å nå målet ditt. Mange ser alltid flere måneder frem i tid og da blir man aldri fornøyd.. Se på de små tingene i blant. Blir du sterkere kanskje? En ny blodåre? Litt mindre fett? Litt mer synlige muskler?

Det viktigste for meg er faktisk treningsglede! Jeg gir seriøst totalt faen i hvordan jeg ser ut om jeg ikke har treningsglede. Derfor er det såå viktig å ikke presse seg selv mer enn man trenger. Finn en måte som funker for akkurat deg, følg en plan - men en plan du liker. Jeg kunne aldri i mitt liv begynt på den dietten jeg gikk på i 2015 igjen, aldri. Treningsgleden hadde forsvunnet dag 1 og da er det ikke gøy lenger. Nå har jeg en plan jeg faktisk liker og dermed blir det hele mer gøy, motiverende og enklere.

Ta cardio for eksempel. Jeg er en person som hater å løpe - altså jeg takler det ikke. Det er kjedelig, jeg blir sliten og det skjer aldri noe nytt liksom og slik har jeg tenkt om cardio i flere år. Men så prøvde jeg noe nytt for ikke så lenge siden helt random. Jeg gikk på mølla og startet med 1 minutt løping og 1 minutt pause. Og i bunn og grunn så var det ganske gøy, men for lite pause og for mye løping på høy intensitet for min del. Så nå kjører jeg 30 sekunder med høy intensitet og 30 sekunder pause. Jeg øker med 5 på speed hvert 30. sekund og holder på slik i ca. 15 minutter. Og vet dere hva? Det er faktisk gøy! Jeg utfordrer meg selv på en helt annen måte og jeg får i tillegg pause slik at jeg slepper å føle at jeg skal dø. Nå gjør jeg dette etter hver eneste treningsøkt og gleder meg faktisk til å fullføre, og om JEG klarer det så klarer ALLE det. Tro meg da, jeg er kanskje flink på trening men løper ikke frivillig med mindre jeg virkelig må.

Det finnes alltid flere måter og nå målene sine på. Jeg kommer i hvert fall aldri til å gjøre noe jeg ikke liker eller trives med igjen, for nå kan jeg komme i den formen jeg vil OG ha det gøy på veien. Og vet dere hva? Ingenting er bedre enn det! :-D Nå skal jeg hive i meg mat og dra på trening om en liten stund, så vi snakkes senere! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! I går startet jeg på konkurranse diett og jeg kjenner på kroppen at jeg endelig er klar for det. Etter dietten i 2015 fikk jeg totalt avsmak og jobbet lenge i ettertid for å få tilbake både motivasjonen og treningsgleden. Jeg har aldri klart å innstille meg på å gå inn i den "bobla" igjen om dere skjønner, men nå er jeg der og det føles i grunn veldig bra!

Planen min var jo å fortsette og bulke et par-tre måneder til, men nå som jeg skal inn i forsvaret så skal jeg prøve å komme i mitt livs beste form på tre måneder. Egentlig bare for moro skyld men også for å teste meg selv. Jeg liker utfordringer og jeg elsker å presse kroppen i forskjellige retninger. Når jeg først startet i 2015 veide jeg ca 57 kg. Jeg gikk ned til 53 kg fra april til august samtidig som jeg bygde muskler og gikk ned i fettprosent. Etter det fikk jeg kyssesyken og gikk ned enda litt mer med tanke på at jeg var sengeliggende og ikke fikk i meg veske eller mat. Etter den tid har livet mitt vært ganske turbulent (mildt sagt), så jeg har gått opp og ned hele tiden. Men det siste halve året ++ har jeg klart å gå opp til 67 kg. Målet mitt for et år siden var å nå 60 kg og jeg jobbet hardt for å nå det. Jeg har med andre ord testet mange forskjellige retninger og jeg har lært masse på veien! Man lærer mye fra en bok og to, men man lærer faktisk mest i praksis - spesielt når du tester deg selv og faktisk forstår hva du holder på med. Men det er det som er så gøy og spennende med trening! Man får aldri nok kunnskap.

Jeg målte fettprosenten og veide meg i dag og vekta viser 67 kg og fettprosenten ligger på 13,4. Når jeg først startet på 24Fitness var jeg 64/65 kg og hadde 14,9 i fettprosent. Nå er planen å gå ned til 60 kg og jeg er spent på å se hvordan kroppen endrer seg. Jeg har jo trent lenge og kroppen min hører veldig bra etter om dere forstår hva jeg mener, så det kommer nok til å gå ganske fort! Jeg kastet mine kjære sjokoskruer i søpla i går og har fulgt dietten etter punkt og prikke.

Dietten består av havregryn, proteinpulver, kylling, ris, grønnsaker, søtpotet, laks og karbonadedeig/biff. Under før og etter trening tar jeg rene carbs, amino syrer, bcaa, superhit (pwo) og legger til riskaker, banan og protein etter trening. Så nå kan jeg ikke spise ute fem ganger i uka lenger. Kanskje like greit, hehe. Jeg har ikke en gang cheatday, men cheatmeal, så jeg er spent på om jeg klarer å holde meg. Jeg har i hvert fall ikke vært så motivert siden starten av 2015 så jeg tenker at det blir bra. Det blir i hvert fall gøy å se hva som skjer :-D

Jeg kommer til å dele masse mattips, treningsvideoer og diverse på mystory/snapchat (maritaystevik heter jeg der), så add meg gjerne om du trenger litt inspirasjon! Jeg la ut en del gode mageøvelser og en enkel men effektiv intervall økt der i dag blant annet.

Maten er godt fordelt utover dagen og jeg spiser totalt 6 måltid. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet selv om det er litt lite mat. Jeg ligger nå på 1841 kalorier der jeg spiser 205g protein, 145g karbohydrater og 49g fett totalt. Cardio kjører jeg etter hver eneste treningsøkt.

Nå som jeg er inni bobla så kommer jeg selvfølgelig til å dele masse treningstips her også. Jeg setter forresten opp kosthold og treningsprogram for de som ønsker det. Tommi finpusser på dietten slik at den blir helt perfekt for akkurat deg og dine behov, så det er også en sjanse for dere å få hjelp av en pro coach til en vanvittig billig pris! Ønsker dere litt hjelp så send meg gjerne en mail; maritaystevik@hotmail.com. Diett kan gjøres på ufattelig mange måter og jeg kjører nå på en vanskelig diett, så med mindre dere ønsker å gå den harde veien så gjør jeg det så enkelt som mulig for dere uten problem :-)

Jeg er i hvert fall super gira og motivert til tusen, så ønsk meg lykke til! :-D

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Det stemmer.. 3 måneder igjen før jeg flytter fra favoritt byen min, byen jeg elsker av hele mitt hjerte, byen som har endret hele livet mitt..

Alle planene jeg hadde for 2018 snudde seg på hodet for et par dager siden på grunn av et brev jeg fikk i posten. Jeg skal altså ikke stille i høst da jeg rett og slett ikke har mulighet, jeg har også kommet inn på skole hos AFPT 26. januar som jeg skulle fortelle dere om ganske snart, men det må jeg også avlyse.

Meen for meg stopper det ikke opp, tvert i mot er det vel heller en ny start. Jeg har nemlig kommet inn i luftforsvaret og tar på meg militær uniformen allerede 17. april. ÆÆÆÆ så sykt, tenk det da. Divaen som elsker livet i Oslo med restauranter og overfladiske ting skal legge absolutt alt av hår, vipper, voksing, negler, spraytan, tannbleking og det som er på hylla og bytter det ut mot dritt unger neglene, uniform og våpen. Opp med hånda alle som ser store kontraster her a.. Haha! Men innerst inne er det vel heller det som passer meg best.

Da jeg skjønte at jeg hadde kommet inn så var det ikke så mye som holdte meg igjen. Jeg hadde såå lyst til å stille og var skikkelig klar for alt som skulle skje i 2018. Planene var mildt sagt klare for hele året og på et lite knips var alt forandret. Jeg har ønsket dette så lenge jeg kan huske, så når jeg først har kommet inn så skal jeg inn også. Nå er jeg i hvert fall sjeleglad for at jeg takket nei til Paradise Hotel, for hadde jeg vært der nå så hadde jeg ikke hatt muligheten til å takke ja til dette. Skjebnen?

Pilot Ystevik? Haha jeg synes faktisk at jeg kler det ass! (Bilde er fra Halloween)

Jeg snakket faktisk akkurat med dem i telefon, og planen er først og fremst å ta brannmann/redningstjeneste utdannelse der nå i fra april av. Det kommer til å gå over turnus så dermed kan jeg fremdeles beholde leiligheten i Oslo dersom de betaler den for meg. Jeg skulle bare ta med meg husleiekontrakten når jeg kom dit også fikser det seg mest sannsynlig. FOR en mulighet!

I desember søker jeg meg inn på flygeskolen i USA og går dermed ut av luftforsvaret i februar og starter med opptakene helt frem til sommeren for å komme inn. Jeg skal jobbe beinhardt for å klare det. Jeg trengte ikke å ta opp igjen fag heller siden snittet mitt var bra nok for å komme inn, så det eneste det står på nå er ca. et halvt år med krevende opptak. Klarer jeg det drar jeg rett til USA og starter på pilot utdannelse der jeg enten blir plassert på helikopter eller jagerpilot. Planen jeg alltid har hatt er jo helikopterpilot for å kunne jobbe i SeaKing for eksempel, men kommer jeg inn på jagerpilot så kjører jeg på! Tenk det da, om jeg klarer dette er jeg kanskje jagerpilot før jeg er 25 år! Ja det er krevende og det er en stor drøm, men jeg vet at jeg klarer akkurat det jeg bestemmer meg for, så nå er faktisk bare å kjøre på! ÆÆÆ så gøy! Jeg er så klar og så ufattelig gira!

No words liksom, jeg skal gjennomføre dette.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

//Sponset behandling

Hei Hei! For noen dager siden var jeg på den nye salongen til Waxandbeautylab på Frogner og vokset alt av hår. Den nye salongen var suuuper koselig og veldig fin! Den ligger i et skikkelig fint strøk midt på Frogner og jeg er alltid like fornøyd når jeg er der. Jeg har tatt tannbleking noen ganger tidligere men har nylig begynt å vokse meg. Sist gang jeg gjorde det så fikk jeg ikke et eneste hårstrå før det hadde gått hele tre uker!!! Det er helt fantastisk å la barberhøvelen ligge og huden blir utrolig myk og god.

Og best av alt så får dere hele 30% ut januar med rabattkoden "maritaystevik" på voksing og hele 40% på tannbleiking! Villt, ikke sant?! :-D

Dette er bare litt av salongen og i virkeligheten er den myyye finere!

Sjekk ut nettsiden HER og de forskjellige behandlingene de tilbyr :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Godt nyttååår mine kjære, flotte lesere! Jeg har endelig (nesten) stått opp fra de døde etter nyttårsaften og satser på å være tilbake i rutiner fra mandag av. Jeg har faktisk ligget i senga siden mandag og bare vært ute når det har vært helt nødvendig. Jeg ble jo smålig syk to dager før feiringen og den harde natta gjorde det ikke akkurat noe bedre. Meen jeg er på bedringens vei og er i det minste kvitt feberen.

Nyttårsaften var vel det man kan kalle et kaos uten like og jeg hadde fylleangst i fire dager etter storyen. Men det feires bare en gang i året (heldigvis) så jeg får bruke resten av 2018 på noe litt mer fornuftig, heh.. Jeg har jo 0 styring på alkohol inntaket når jeg først er i gang, men jeg hadde det i hvert fall gøy - Aaaalt for gøy. Dere som følger meg på story fikk vel med dere det meste.. O:-) Meen nå ligger også masse bilder fra dagen ute på vsco, så klikk øverst i hjørnet på vsco dersom dere vil se eller søk vsco.co/maritaystevik. Der deler jeg enda mer enn på story ;-)

Den første uka starter med andre ord ikke så veldig bra, men jeg er veldig klar for neste! Jeg må bare bli frisk først.. Jeg prøvde meg på en treningsøkt for et par dager siden og det var helt forferdelig. Jeg klarte ikke en gang å bruke vekter. Jeg klarte så vidt 36 kg på beinpress (som er uten vekter) og jeg har tatt 300 uten problem før, haha skjønner dere? KRISE.

Utenom det har jeg faktisk startet på halvsleeven hos Hellspawn tatto studio her i Oslo og skal gjøre den ferdig 9. og 18. januar. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere også på hele 25% dersom dere oppgir koden "maritaystevik". Ellers har jeg vært innom Oxana på waxandbeautylab og vokset alt av hår, herregud så deilig! Der har jeg også en kode til dere på hele 30% som varer ut januar dersom dere oppgir koden "maritaystevik".

Ellers har jeg planer om å ta alt det jeg gjør til et helt nytt nivå dette året og jeg skal jobbe beinhardt. Det er et løfte til meg selv, men det hjelper ekstra på å si det til dere. I høst skal jeg stille i bikinifitness, jeg skal så snart som mulig få startet den youtube kanelen og jeg har masse på gang som jeg gleder meg til å ta tak i så fort jeg er frisk! Nå starter jeg også opp med coaching som jeg har nevnt litt tidligere, sååå send meg gjerne en mail (maritaystevik@hotmail.com) så kan dere få treningsprogram og/eller kostholdsplan klart allerede til mandag! Jeg skal være ferdig med alt oppsett innen søndag, det har jeg bestemt meg for så jeg må komme meg ned på 24 igjen i morgen. Utenom det skal jeg faktisk tilbake på skolebenken 26. januar! Wææ tenk det da, såå gøy! Men jeg skal komme innpå alt dette i forskjellige blogginnlegg fremover. Uansett så tenkte jeg at det var på høy tid å gi en lyd fra seg nå, hehe. Jeg prøvde å skrive her om dagen men da sovnet jeg bare, så jeg har ikke vært på macen i det hele tatt.

Og gi gjerne en lyd fra dere om det er noe spesielt dere ønsker dere mer av dette året. Mer trening? Personlige ting? Tips? Jeg er åpen for alt!

Håper 2018 blir deres beste år noensinne! Gjør det beste utav det og vær positiv så kommer dere langt, tro meg! :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Dette året har vært verdens største berg og dalbane. Opp og ned, frem og tilbake hele veien - men såå verdt det. Jeg klarte endelig å komme meg utav et forhold som satte livet mitt på vent og som ødelagte meg. Jeg flyttet til Oslo dagen etter at jeg gjorde det slutt og det er det beste valget jeg har tatt i hele mitt liv. Jeg mener det, det er det aller beste og viktigste valget noensinne. Det var på en måte der alt startet..

Vi vet alle hvor turbulent livet mitt var en periode og jeg holdte på å miste det helt, men helt ærlig så skulle jeg ikke vært foruten noe av det. Jeg har lært så ufattelig mye om meg selv, om mennesker, om livet generelt og spesielt om det å stå på egne bein. Jeg har sett hvem som er ekte venner og hvem som er falske. Jeg har blitt såret, kastet på gata, ydmyket, tråkket på, dolket i ryggen og blitt behandlet skikkelig dårlig. Men til syvende og sist så har jeg bare tjent på det. Jeg knytter meg veldig lett til folk og gjør alt i hele verden for vennene mine, så det har ikke vært bare bare å kutte de som har stått meg nær, selv om det måtte til. Om livet gang på gang går til helvette så burde man ikke bare se seg selv i speilet, men også se hvem som er rundt en. For kom ikke her å si at du ikke blir påvirket av de rundt deg, det har i hvert fall jeg fått kjenne på det siste året. Og når jeg endelig klarte å kutte de personene som drog meg ned, så så jeg meg selv i speilet og tenkte over hvem jeg hadde lyst til å være og hvordan jeg hadde lyst til å leve.

Jeg er ikke A4.. Jeg kommer aldri til å bli det heller. Jeg tar sjanser i livet og derfor er livet mitt turbulent. Det går opp og ned og sånn er det bare. Noen ganger lykkes jeg, andre ganger går jeg på en smell. Men når sant skal sies så er det når jeg tar smellen jeg lærer mest, og dette året har jeg gått på ganske mange.

Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker dette året, jeg har fått så mange gode venner og skapt ubeskrivelige mange fine minner. Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært litt "outsider" i jentegjengen da jeg alltid var en del av gutta. Men nå er det helt annerledes. Jeg får spørsmål hele tiden om å finne på ting, være med gjengen på middager, fester, kino og det som er. Jeg har ikke hatt så mye tid med tanke på jobb hele dagen og trening på kvelden det siste halvåret, men jeg skal virkelig begynne å ta meg mer tid til dem. Og bare det å føle seg så velkommen og så godt tatt vare på er gull verdt for meg.

Det er mange som tenker at 2018 skal bli et feilfri år der de bare skal trene, drikke maks en gang i måneden, bli avholds, kutte ut drittmat også videre. 2018 for meg vet jeg blir bra, men jeg vet også at jeg kommer til å gå på noen smell, at jeg kommer til å gjøre nye dumme ting, bli kjent med nye mennesker, ha det gøy, trene, i blant ha treningsfri, prøve, feile, spise drittmat, gå på diett og bare være et menneske. 2018 kommer ikke til å bli feilfri på noen måter, men jeg skal i hvert fall gjøre det beste ut av det med de alle beste menneskene. Jeg er bare 21, hvorfor planlegge et helt år? Hvorfor ikke bare ta ting litt som det kommer og bare ha det gøy på veien?

Det viktigste for meg er at jeg trives med meg selv, at jeg har masse energi og overskudd, at jeg har gode venner og store mål. Jeg setter meg alltid høye mål, men jeg finner også ofte ut at jeg vil prøve noe annet enn det jeg først planlagte. Jeg er en jente som elsker å utforske det verden har å by på, jeg elsker å møte nye mennesker, nyte livet og viktigst av alt - prøve. Er det en ting som er sikkert for det kommende året så er det i hvert fall at jeg aldri skal slutte å prøve. Folk er så redde for å prøve fordi at de kan feile. Men det er når du feiler du lærer og når du prøver du lykkes.

I morgen skal jeg feire med den beste gjengen i hele Oslo, og selvfølgelig; jeg som alle andre har nyttårsforsett og planene klare. Men ikke sett dere helt fast i dem og gjør heller det som gjør dere glade. Vi har trossalt et helt liv foran oss, ikke sant?

Håper feiringen deres blir den beste noensinne og at 2018 blir det beste året noensinne! Jeg vet i hvert fall at det blir det for meg!

Og tuusen tusen takk for at dere gjør alt dette mulig for meg. Jeg hadde ikke kunne gjort alt jeg gjør uten dere og det betyr uendelig mye for meg. Jeg lover å gi dere mye av meg selv i 2018 og jeg skal ta dere med på både nedturer og oppturer.

GODT NYTTÅR VERDENS BESTE LESERE <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Instagram@maritaystevikfitness