... This week

// Think About Me - dvsn

// Come Through and Chill - Miguel, J Cole, Salaam Remi

// Die For You - The Weeknd

// It Was A Good Day - Ice Cube

// When We Party - Faith Evans, The Notorious B.I.G, Snoop Dogg

// Only One - Kanye West, Paul McCartney

// Stealing - Ty Dolla $ign

//
through the late night - Travis Scott

// Narcos - Migos

//
It's A Vibe - 2 Chainz, Ty Dolla $ign, Trey Songz, Jhene Aiko

// Mine - Bazzi

// Leather in The Rain - Tyga, Kyndall

// Deserve - Kris Wu, Travis Scott

// Girls Love Beyonce - Champagne Pa


// The Weekend (Funk Wav Remix) - SZA,Calvin Harris


// Lemon - N.E.R.D, Rihanna

// Stir Fry - Migos

// Love & War - Yellow Claw, Yade Lauren

Dette er noen av mine favoritt sanger for øyeblikket! Jeg har også blitt helt frelst av albumet til den nye Marvel filmen Black Panther, hele er på Spotify, Black Panther: The Album - Music from and Inspired By! Og selvsagt er dette albumet produsert av Kendrick Lamar, som jeg skal se om 1 uke (!!!)

Skulle egentlig se filmen på kino sist uke, men ble fult alt for fort, og nå blir de nok ikke før neste uke, jeg gleder meg så masse, elsker Marvel!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

//bilder fra sist ukes date, som jeg har helt glemt å legge ut!

Likes

Comments

Igår gikk jeg og Arina en liten tur i parken, de er helt fantastisk vær i Bergen for øyeblikket, dette kan jeg like. Senere på kvelden igår fikk jeg besøk av søstrene mine og en venninne av søsteren min som egenlig bare har blitt en del av the familia. De var super koselig, og gleder meg allerede til neste gang!

Nå er planen å reise til bae, savner han allerede selv om jeg såg han sist på søndag. Jeg skal også pakke samme rommet mitt hjemme før mamma flytter inn i ett nytt hus i påskeferien. Kommer sikker til å legge ut hundre ny ting på tise eller Fretex i løp av uken, siden jeg har alt for masse kle og sko hjemme, de trenger en opprydding.

Så skal vi selvsag planlegge de siste detaljen for neste helg, herregud jeg gleder meg så at jeg klarer ikke vente!

Likes

Comments

Dolce&Gabbana - 3 L'Impératrice 100 ml

Chanel Paris - Candy 100ml (selges ikke leger)

Versace - Eros Pour Femme 30ml
(Jeg har hatt 3 stk, absolutt min favoritt)

Likes

Comments

Movie night!
Igår skulle vi egentlig på kino, men vi ble veldig seine, ogkom frem etter kinoen hadde starta og selvsagt var de utsolgt.

Vi tenkte heller ikke på å kjøpe billett før!
Så vi reiste hjem, tok på chille klea og låg i senga å såg på film resten av kvelden/natta!

Jeg har hatt en fantastisk helg, med mitt favoritt menneske!
Og gleder meg masse til helgene frem over også, de er ikke lenge til jeg skal til Oslo! Gleder meg masse til å se Frida igjen og ikke minst Kendrick Lamar!

Likes

Comments

I'm Craving Chocolate!!
Igår kom endelig bae!
Idag låg vi lenge i sengen og lurte på hva vi skulle spise til frokost. De vi kom frem til var pannekaker med nutella og milkshake. Tidens lørdags frokost, og jeg tenkte at de kom til å bli fantastisk!
Og så måtte vi selvsagt være litt extra siden vi ikke fikk feiret Valentinsdagen sammen.

Jeg tok en bit av pannekaken og kjente at de ble for masse sjokolade, og at jeg kom til å bli kvalm! Så nå venter jeg på at Ruben skal steike litt bacon, haha!

Ha en fin lørdag videre!<3

Likes

Comments

Strawberry Shortcake - Kylighter // Kicks primer // Dip Brow Pomade - Medium Brown
// The Balm - Mary Lou Manizer Highlighter // YSL - Rouge Volupte Shine
// Dior neglelakk - Rouge & Montaigne

HUDABEAUTY - Textured Shadows Palette Rose Gold //
3D Highlighter Palette Pink Sands

Pro Longwear Concealer - NC15 // Studio Sculpt SPF 15 Foundation- NC15 // Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara // Prep + Prime Fix + - Coconut

Dolce K Lip Kit - Kylie // NYX - Abu Dubai // Maliboo Lip Kit - Kylie // NYX - Athens

Likes

Comments

Likes

Comments

It's valentines day!!

Idag er dessverre ikke min bae her! Men jeg har en bra erstatning, nemlig min roomie and homie Arina!
Vi har hatt en amazing middag, som vi gjor litt ekstra ut av idag. Siden de er valentines day måtte vi jo lage hjerte pizza og ha noe godt i glasset.

Den kommer en "part 2" innlegg av valentins dagen i morra.
Nå skal vi bare nyte resten av kvelden, før vi må på skolen igjen i morra tidlig.

Likes

Comments

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Shane

Han er rett og slett bare en av de morsomste menneskene jeg vet om. Og jeg elsker kjæresten hans Ryland, og resten av gjengen!

Danelle Hallan / Georgia Marie

Begge to snakker mest om folk som aldri har blitt funne igjen og saker som ikke er løst! Jeg synes dette er kjempe interessant å se på, og selvsagt trist.

Kendall Rae / Mile Higher Podcast

Hun snakker om mange spennende tema som romvesen, true crime, conspiracy og mye mer!
Sammen med Josh (som hun er gift med), har de en podcast der de diskuterer forskjellige ting!

LoeyLane / Hailey Reese

De er begge gode venner og snakker egentlig bare om skummel ting! Anbefaler å se Loey sine videoer om Dear David, elsker dem! De snakker også mye om sine paranormale opplevelser som er gøy, men om de er sant er jeg ikke så sikker på.

Michelle Platti / Christine Sydelko

Bare utrolig morsomme begge to! Ler alltid når jeg ser på en av dem!

Jeffree Star / Manny Mua

Vist du ser på sminke kanaler på YouTube vet du garantert hvem de to er! I LOVE THEM!

Gabbi Hanna / Tana Mongeau / David Dobrik

En litt random mix, jeg ser på de en gang i blant! David sine vlogger er Amazing, og når du har sett en blir de fort ti til! Kjæresten hans Liza Koshy sykt morsom!

Mr.Nightmare / MrCreepyPasta

For de aller tøffeste, haha neida! Noen vil nok synes dette blir for skummet, men de er som regel helt Ok! Elsker å se de med andre som aldri har sett de før, mohaha!

Kanskje du vet hvem alle er, eller ingen! Om du skal ligge hjemme denne lørdags kvelden anbefaler jeg alle disse YouTube kanalen!

Bye bye!

Likes

Comments

 

HiSmile!

Jeg er som sagt forsatt syk, så blir ikke verdens mest innholdsrike innlegg, men de er forsatt en par dager igjen med blogg challenge!

Min favoritt tannbeiking er HiSmile ,de er ikke dyrt og de er free shipping. Boksen de kommer i er kjeme søt! Jeg bestilte min andre pakke med "sprøyter" for ikke så lenge siden. De første bilde er alt du får i er start kit, og senere når du går tom er de baren bestille ny tannbleking som kommer som 3 sprøyter. Jeg tror de e ca 4-5 ganger i hver sprøyte.

Tidens mest randome innlegg, men jeg hadde abslott ingenting å komme med. Og de er sikkert ikke gøy å lese om klaging over at man er syk.

Likes

Comments

Igår reiste jeg hjem, håper jeg kommer meg til legen en av de neste dagene.
Jeg klarer ikke å bare ligge i sengen natt og dag, da føler jeg meg enda sykere, så en lite lufte tur må til.

Hjemme er det faktisk masse masse snø som du kan se på bilde, de er forsatt litt koselig, men jeg kjenner våren kan komme nå.

Likes

Comments

Idag er jeg ikke helt i form.
Har bodd i senga i hele dag, og jeg tror bare det får meg til å føle meg dårligere. Har vurdert ganske strekt i natt og idag om jeg skal reise hjem og få litt pleie av my mom! Haha, neida, men de er digg å ikke lage mat til seg selv når man er syk.
Jeg såg egentlig den komme, har vært tett i nesen i en uke nå, var bare snakk om tid før de ble værre.
Har kjøpt alt som jeg vet kan hjelpe meg å bli frisk fort. Hostesaft, nesespray, tran, sitron, te, hvitløk og halspastiller.

Hater å gå glipp av foreleisinger, får utrolig skyldfølelse! Heldigvis er jeg oppegående nok til å lese.

Likes

Comments

Likes

Comments

JANUAR
Året startet med mye festing!
Jeg møtte the love of my life, og året jeg trodde kom til å bli de kjedeligeste ble ett av de beste.

FEBRUAR
Jeg og Arina søkte på skole og begynte å se etter leilighet!

Denne mnd skjedde de utrolig lite, fremover ble jeg mer opptatt av å jobbe enn å finne på ting. Men jeg var i noen bursdager og fester, jeg gledet meg mest til mars. Jeg var også nylig blitt sammen med Ruben og var så og si sammen med han 24/7! Alle som har vært forelsket vet at de ikke er lett å reise vekk fra den andre, så de ble de ikke så mye av for å si de sånn.

Mars
Jeg ble 20 i mars og feira de med mine jenter i en presidential suite! Jeg husker jeg hadde de såå gøy, åh gleder meg til min neste bursdag når jeg tenker på de. Dagen før var jeg og Ruben og chilla i Bergen og hadde de kjempe koselig, jag hadde lyst å bare flytte dit med en gang!

April

Vi hentet den nye bilen til Ruben. Dette var også en mnd jeg bare jobbet og av og til gikk ut i helgen, var i bursdag, og nå gledet jeg meg til mai!

Mai
I Mai var de fantastisk vær, og jeg fikk skikkelig sommer følelse! Var ute å spiste masse og generelt bare var mye ute i sola. Vi var også på noen visninger i Bergen.
Men det jeg hadde gledet meg til var å reise til Oslo! Jeg hadde de så gøy, og de var godt å se Frida igjen. Gleder meg masse til å se hun om 2 mnd nå Wææ!

Juni

Juni var engentlig en veldig grå mnd. Jeg var på hytte turer, på sjøen og fjellet! Og vi fant leiligheta i Bergen, så vi reise mye frem og tilbake på visning, for å skrive kontrakt og flyttelass selvsagt. Og nå gledet jeg meg bare til the weekend og tur til varmere strøk.

Juli

Denne mnd var jeg så og si i Bergen heletida. Før jeg reise på tur med Ruben, hadde jeg, Rikke og Elise en guuurls weekend i Bergen. Den helga var vi også på The Weekend som var dødsbra!

Når vi endelig reiste fra regnfulle Norge kom vi til 45 varmegrader! Vi bodde på et nydelig hotell, og vi hadde strand rett ved, vi fant på mye gøy og spiste alltid middag i solnedgang. Best trip of all time.

August
Jeg startet på BI, og de med et smell! Fadderuka på BI er noe for seg selv. De var russetiden all over, og husker jeg var ganske knekt i lang tid etter. Jeg var heldig med å ha en helt fantastisk faddergruppe og ikke minst faddere!

September
Hele denne mnd prøvde jeg og nyte de siste som var igjen av sommeren, og var en del i parken og gikk turer. Hanne og Frida var i Bergen og BI hadde utklednings fest, jeg kledde meg ut som waldo.

Oktober- november

Nå begynte eksamens stresset, jeg satt for det meste og leste eller jobbet med gruppe oppgaver. Men vi hadde en litt sen innflytnings fest, som egnelig bare var en unnskylding for å ha fest.

Jeg var også i en vill 50-års dag til stefaren min, de var utrolig gøy og en av de fineste bursdagene jeg har vært i.

Desember

I begynnelsen av desember feiret jeg min bestfriend since 1997, endelig be hun 20!

Husker de som de var igår, 19.des, ferdig meg siste eksamen i semesteret! De var en fantastik følelse og endelig kunne jeg reise hjem og slappe av. Jeg hadde en utrolige fin juleferie!

Likes

Comments

Ligger for øyeblikket i sengen og har ikke lyst å bevege meg! Ikke klar for å gå på skolen om noen timer, og gleder meg masse masse til å komme hjem nå! Kjenne jeg er så klar for å ta "helg", haha!

Igår var jeg ute med noen amazing jenter som jeg går på skole med! Og jeg hadde de så gøy, gleder meg allerde til neste gang.

Er sikker ikke innafor å gå med Dungerid jakke helt enda, but i did. Og angra på de etterpå, jeg går i parkas hver dag fordi de er så kald ute, så jeg skjønner ikke helt hva som var tanken!

Likes

Comments


Nå gjør jeg meg klar for silent disco med noen gode jenter fra klassen min. De blir gøy har ikke vært på silent disco på lenge!
Jeg gleder meg såå masse til å reise hjem i morra. Det er alt for lenge siden jeg har vært hjemme nå og kjenner jeg savner mamma og pappa en smule. Og selvsagt en god hjemme laga middag.

Idag har jeg og roomien min Arina hatt en etterlengtet sushi date! Har ikke spiser sushi på lenge så de var helt Amazing.
Men nå ser jeg på klokka at jeg må komme meg ut døra! Bye

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


1 banan
2 ts chiafrø
4-5 ss Biola mild yoghurt
1 ss granola
1 Pasjonsfrukt

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag er de mandag og de er back to school, lesing og hverdagen!

Jeg er et menneske som trenger rutiner og liker å starte uken på en god måte. Idag hadde vi forelesning, og rett etterpå er de webinar. Før jeg stater dagen sørger jeg for å stå opp i god tid så jeg får laget en god frokost og slappet litt av. Selv om jeg hadde god tid i dag stresst jeg meg ned på skolen til 9. Jeg trodde at de kom til å være fult når jeg kom så jeg spurte til noen venner om å holde av en plass, men når jeg kom frem var de nesten ingen der. Så jeg skjønte kjapt at vi ikke starter før kvart over...

Hver uke skriver jeg opp alt jeg må gjøre til ett hvert tidspunkt, skole relatert! Dette er utrolig viktig for surrehoder som meg, ellers hadde jeg ikke komme meg gjennom uken, så og si!

Jeg har nylig,som tidligere nemt fått en app som heter calm! Som jeg forguder, jeg har lett for å bli stresset og overveldet, og denne appen gir meg ro. Den har daglig meditation session, som man kan fullføre når som helst! Og gjør under for sjela! 


Selv om jeg liker å ha de ryddig rundt meg, ser ikke leiligheten alltid best ut etter helgen! Jeg glemmer ofte å vakse klær og rydde opp etter meg når de er stressende lørdager og slappe søndager. Så alt de får jeg unnagjort, så de eneste jeg trenger å tenkte på resten av uka er å komme meg på skolen og lese de som skal leses.

Også nesten hver mandag har jeg en liten spa kved med meg slev, der eg slapper max av og fyrer på med ansiksmakse, kur og selvsagt nytt sengetøy. Liker å være litt ekstra på mandager for å få en fin start på uka, en dag som elles kunne vært litt kjip, og man er ikke helt klar til å si farvell til helgen.

Denne uka er de heldigvis lang helg, jeg elsker de ukene de er fri på fredager, de er helt fankrisk! Denne helga skal jeg hjem til pappa og så til kjæresten min og møte bestevennen min. Jeg har ikke vært hjemme på lenge nå så de skal bli godt og se alle igjen og slappe av.

Likes

Comments

SURPRISE!
Denne lørdagen hadde vi surprise Birthday for verdens beste kjæreste, med en fantastik gjeng ble feiringen bra!

Jeg er stolt over at jeg klarte å holde de hemmelig så lenge, jeg var så gira og spent at jeg flere ganger holdt på å avsløre hele greiene.

Jeg måtte jo selvsagt gi han en god frokost og litt gaver før dagen startet!<3

For å holde han unna leilighete hele lørdagen var vi i akvariet, ble tipsy på magic ice bar og spise på hans favoritt kinesiske resturant. Hadde de så gøy at jeg neste glemte å si ifra om at vi var på vei hjem! Når vi kom hadde gjengen pyntet og fikset klart, og vi hadde en så gøy kveld!

Nå skal jeg nyte den siste tiden med my hon før han dessverre må reise fra meg i 5 dager til.

Likes

Comments

Idag, endelig, etter 12 lange dager, er bae og jeg endelig gjenforent! Dette må være de lengte vi har vært vekke fra hverandre siden vi ble sammen. Og de er så fantastisk å ha han tilbake, kliss!

Jeg hadde masse jeg skulle få gjort før Ruben kom. Haster meg gjennom sentrum og fikk gjort alt på under en time, stolt! Fikk til og med tid til å lese meg ferdig for uken, og kan nå ta helg med god samvittighet!

Idag er planen å slappe av, se filmer og spise en god middag, og ikke minst feire en litt sen 1 års dag! Og jeg gleder meg til mange flere år med my bestfriend <3

Likes

Comments

Det er torsdag, jeg er lei av å lese og er så klar for helg!
Idag begynner ikke forelesingen så tidlig, jeg våknet før 8, og jeg viste ikke helt hva jeg skulle finne på, jeg var allerede ganske lei av å lese. Noen dager må man bare ta en lang dusje og bruke hundre forskjellige produkter, and Take Care of Yourself! So i did that.

Jeg har nettopp oppdaget "mask of magnaminty" fra Lush, og har brukt den neste hver dag etter jeg kjøpte den. Jeg setter ansiktsmasken min i kjøleskapet for at den skal være kald og avslappende når jeg har den på. Dette og et (eller fem) duftlys er noe av de beste jeg vet. Og enda bedre, etter de, legge seg nydusjet i nytt sengetøy, åh jeg kommer til å sove godt i natt! Gleder meg allerede nå til å sove, og at de endelig snart er fredag!

Jeg har nettopp lastet ned en app som heter Calm, og jeg elsker den! De er en app som skal hjelpe deg å sove. Neste hver helg kommer jeg ut av en god døgnrytmen, og de er et stort problem for meg. Men ikke etter jeg fant denne, de funker!

Idag har jeg forbrett de siste detaljene for helgen, og jeg gleder meg så masse, Wææ!

Likes

Comments

Jeg innsåg at jeg ikke egentlig har introdusert meg selv, so here it goes!

1. Jeg er 20 år, og går på internasjonal markedsføring på BI i Bergen.

2. Jeg kommer fra verdens minste plass, og var overlykkelig når jeg endelig flytta til Bergen. I love this place!

3. Jeg bor med min homie/roomie Arina, og har en fantastisk kjæreste som heter Ruben.

4. Jeg ELSKER sushi og laks med pesto. Mat generelt!

5. Jeg har en svakhet for palmer,marmor og duftlys.
Jeg har en enda større svakhet for ostepop, selv om jeg klarer å holde meg unna de, for det er ingen andre jeg kjenner som takler lukten av de!

6. Jeg ELSKER å reise! Hadde de vært opp til meg hadde de vært sommer hele året. Gledings til utveksling!

7. Rødvin over ALT! Jeg er sikker på at jeg var en av de få som drakk rødvin hele fadderuka.

8. My king and queen are A$AP Rocky and Nicki Minaj. Jeg elsker å reise på konserter, er ganske klar for Kendrick Lamar og Britney Spears!

9. Jeg er avhengig av almanakken min 24/7!

10. The last one, jeg bruker alt for masse higlighter, and i love it!

Likes

Comments

HOLY DAMN, it's here!
Åh jeg har lenge hatt lys på en Marshall høgtaler!
De er ikke bare fantastisk lyd, men den ser helt AMAZING ut.

Jeg og kjæresten min har nettopp vært sammen i 1 år, og vi kom ikke på noe vi ønsket oss, før jeg kom på this gorgeous thing. Jeg har hørt på musikk non-stop siden den kom i posten.
Jeg tror de er lenge siden jeg har vært så overlykkelig av å åpne en pakke!

i'm in love!


Likes

Comments