Photo: Joachim Steinbru / Steinbru photography

God søndag alle sammen! I dag er så utrolig støl etter fredagen og gårsdagens treningsøkt. Det tyder på at jeg har gjort noe riktig, samtidig som jeg har fortjent en rolig hviledag. Jeg har ikke vært særlig produktiv i dag, men har gått en tur med Luna, ryddet litt og laget hjemmelaget pizza. Nå gleder jeg meg til en ny uke med jobb, trening og bursdag. Ha en fantastisk søndag videre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Family is everything. Jeg har alltid vært skikkelig familiekjær og er det til og med i en alder av snart 29 år (om en uke!). Selv om det ikke finnes noe mer naturlig i verden enn å bruke tid sammen med familien, så er det noe av det jeg liker best. Mange vil nok mene at jeg er et ekstremt tilfelle, men personlig synes jeg det er mange i dagens samfunn som har mistet viktigheten og betydningen av å være sammen. Skal man ikke ha lyst til å være sammen med de menneskene man er glad i da? Det er greit nok at man skal klare seg alene og være selvstendig, men jeg ser ingenting galt i å være litt avhengig av hverandre innimellom også. Det har blitt så stort fokus på dette at man ikke skal være avhengig av noen, men vi mennesker er faktisk avhengig av nærhet, trygghet og samspill. Vi er avhengig av å føle oss elsket og at vi er av betydning.

Ask my daddy and he will tell you that the reason why I am so attached to my family is because "I´m not Norwegian". Akkurat det synes jeg er ganske morsomt da, men faren min er skotte og som mange andre synes han at vi nordmenn er kalde og introverte i forhold til hva han er vant til. I Storbritannia som mange andre land er det nemlig vanlig at familier bor sammen i alle aldre, mens i Norge kan det oppfattes som om vi må ut av fugleredet og stå på egne bein så fort som mulig. Ikke nok med det, men vi skal selvfølgelig klare det helt på egenhånd! Jeg er jo litt sånn jeg også da.. "typisk nordmann".

Likes

Comments

Foto: Joachim Steinbru / Steinbru Photography

Happy Valentine´s day!

Dette er nok den første Valentinsdagen jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke har brydd meg noe særlig om. Jeg har alltid vært en sucker for slike dager og muligens det har noe med alder å gjøre at jeg ikke har tenkt så mye på det, men dagen i dag har vært som hvilken som helst onsdag. Jeg synes kjærlighet ikke skal trenge en unnskyldning for å bli feiret og hadde blitt like glad for en bukett med blomster eller lignende uansett dag. Det viktigste for meg er å vite hvor jeg står og at de personen jeg bryr meg mest om er glad i meg uavhengig av dagsformen.

Jeg har faktisk kjøpt en hemmelig gave til en spesiell person i livet mitt, men da var det faktisk et nyhetsbrev som måtte minne meg på Valentinsdagen. Nå fant jeg akkurat ut at antatt levering ikke er før 19. februar, men det er ikke så nøye når jeg vet at den kommer til å glede noen uansett. Tatt i betraktning hva jeg akkurat skrev om valentinsdagen, så må jeg likevel nevne at jeg akkurat så filmen #krissycela la ut på Instagram av kjæresten som frir og det smeltet jo hjertet mitt da! I guess girls will be girls, for det var jo bare supersøtt!

Så over til noe annet en sentimentalt kliss. Det har vært en hektisk dag på jobb i dag, men nå skal jeg rett og slett få litt orden i leiligheten og pakke søppelsekker med klær som skal gis bort til Fretex før middag. Hva er deres planer for dagen?

Likes

Comments

God tirsdag alle sammen! Håper dere har hatt en super helg og at mandagen ikke var for tung. Jeg ble sjokkert da jeg åpnet ytterdøren i går og det gikk opp for meg at jeg nok en gang hadde blitt overrasket med snø over natten. Ikke bare var alt hvitt, men det snødde faktisk fortsatt!

I dag har jeg vært litt uggen, men er i veldig godt humør. Jeg har blant annet skrevet ferielistene mine og fått unnagjort betaling av diverse arrangementer jeg skal på. Først av alt skal jeg på konsert med Dagny den 1. mars, så Trysilsmellen i April og Ed Sheeran i Cardiff i juni. Jeg skal også til Krakow i juli, så nå gjenstår det bare å planlegge en sydentur før jeg er i mål. Dette skal rett og slett bare bli et godt år!

Likes

Comments

Foto: Joachim Steinbru / Steinbru Photography

God morgen dere fantastiske mennesker! I natt har jeg sovet som en stein og det er så deilig å starte dagen som opplagt og eventyrlysten. Som jeg nevnte i tidligere innlegg skal jeg straks på trening og det blir spesielt gøy siden jeg hentet en pakke i posten fra Women´s best i går som inneholdt en boks hver med både BCAA og keratin. Jeg har ikke kjøpt produkter fra Women´s best før, men mange av fitnessbloggerne jeg følger på Instagram sverger til dette og dermed skader det ikke å prøve. Jeg er generelt ganske skeptisk til bruken av supplementer og piller, men jeg gleder meg til å se om det har en positiv effekt.

Det pøser fortsatt ned i Stavanger og siden Luna misliker regnet sterkere enn meg, tviler jeg på at det blir en lang tur i dag. Litt senere skal jeg på et kreativt møte og gleder meg veldig til planleggingen av noe som kan bli skikkelig bra. Bortsett fra det er timeplanen min åpen og kvelden skal jeg tilbringe i sofaen med Luna, en stor flaske cola og smågodt. Hello cheat day!

Likes

Comments

Foto: Joachim Steinbru / Steinbru Photography

"You can´t let other people tell you who you are. You have to decide that  for yourself."


Endelig fredag! De to siste helgene har jeg tilbrakt på hotell og dermed har jeg sett ekstra frem til kommende helg. Det er alltid gøy å reise med jobben, men jeg nyter også en helg hvor jeg har friheten til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Akkurat nå gleder jeg meg faktisk til å rydde og vaske litt i leiligheten, samt gå en lang tur med Luna og nyte stillheten. Været har ikke vært så veldig bra de siste dagene, men så lenge jeg får en times opphold er jeg fornøyd.

Etter jobb i dag skal jeg kjapt innom BikBok for å kjøpe en kjole jeg har siklet på via Instagram og i kveld skal jeg se Maze Runner på kino. Ønsker dere alle en super fredag og god helg!

Likes

Comments

Hei alle! De fleste som kjenner meg vet at jeg er tidenes frysepinne som ikke liker kulde særlig godt, men det er tross alt annerledes når man faktisk oppsøker den. Foreldrene mine kjøpte seg ny hytte i november noe jeg syntes var utrolig gøy! Vi har allerede vært oppe flere ganger, men ingenting slår all snøen som hadde kommet sist. Noe av det deiligste jeg vet er å sitte i hytta under et pledd med peisen. Ski og brettspill var selvfølgelig også en del av opplevelsen og så er det alltid litt ekstra koselig når vi klarer å samle hele familien.

Jeg har for så vidt alltid vært en snowboard jente, men etter en heftig ulykke for noen år tilbake har jeg slått meg til ro med slalåm og langrenn. Jeg synes fortsatt at snowboard er mer spennende og har lagt merke til at jeg ikke blir like varm når jeg står på slalåm, men akkurat nå er frykten større enn utfordringen. Jeg lever fortsatt i håpet om at jeg en dag skal sette beina på brettet igjen, men det får nesten tiden vise. Ønsker dere alle en super onsdag!

Likes

Comments

Foto: Joachim Steinbru / Steinbru Photography

New year, new me? Kanskje litt. Jeg har vært fraværende på bloggen en stund og det er rett og slett fordi tiden ikke har strukket til. Det er nok også en kjent faktor at blogging, spesielt med tanke på bilder er litt vanskeligere på vinterhalvåret grunnet mørketiden, noe som ikke akkurat har vært en motivasjonsfaktor. De siste månedene har jeg rett og slett måttet sette av mye tid til meg selv for å få nok hvile i mellom slagene for å i det hele tatt klare å fungere i hverdagen. Jeg er nok en av de som rammes hardt av mørketiden og jeg tror ikke det hjelper at jeg generelt er tidenes definisjon på et b-menneske. Jeg er mest kreativ i de sene nattetimer, utsetter alltid å legge meg, hater å stå opp, men elsker søvn. Det er et evig paradoks som kun kan bli bedre ved hjelp av strenge rutiner som følges i form av disiplin (noe jeg absolutt ikke har i dette tilfellet).

Jeg har tygget d-vitaminer som en helt de siste månedene, og da mener jeg at dosen er doblet i forhold til anbefalt dose. Surt nok så ble også jeg rammet av denne sesongen forkjølelse/influensa og jeg må ærlig si at jeg aldri har opplevd lignende før. Heldigvis har den sluppet taket etter 5 lange uker og nå er det nye året i gang for fullt. Det er utrolig mye spennende som skjer fremover, både på jobben og i privatlivet, noe som selvfølgelig motiverer meg til å stå på.

Jeg var på kjedetreff med jobben forrige helg og da hadde vi blant annet et foredrag av Marco Elsafadi som ikke kunne vært mer relevant. Jeg satt der og tenkte DU ga meg akkurat det jeg trengte og det var så utrolig herlig å høre et foredrag som traff meg rett i sjelen. Marco snakket nemlig om dette med energier og kjemi mellom mennesker og ikke bare om hvordan du kan samarbeide med mennesker som er annerledes enn deg, men også hvordan du faktisk kan endre tankegangen din mot mennesker som du ikke har kjemi med. Alle har hørt at "du må kontrollere tankene dine" eller "du må endre tankegang", men Marco gav oss faktisk eksempler som vi kunne relatere til og verktøy til hvordan vi kan gjøre nettopp dette. En av de viktigste tingene han sa var kanskje at en komfortsone ikke er en hyggelig plass å være, det er et mentalt fengsel som du må utfordre for å vokse som person. Det er nok ikke uten grunn at så mange sier at "life begins at the end of your comfort zone". Let´s dare to stand out!

Likes

Comments

Jeg vet vi er godt ut i januar allerede, men godt nyttår alle sammen! Vi hadde et sent julebord/nyttårsfest med Steinbru Models og her er et par bilder fra kvelden. Det var en utrolig hyggelig aften med fantastiske mennesker og godt humør. Vi hadde blant annet fotobaren som ble godt brukt utover kvelden og jeg sitter igjen med en haug av morsomme bilder sammen med jentene. En absolutt vellykket fest og god start på 2018!

Likes

Comments

Foto: Cecilie Moy / Cecilie Moy Photography

Hår og sminke av: Beauté Fatale

Før helgen ble jeg spurt om jeg hadde mulighet til å bli med på Agape Norges lanseringsfest for 2018-kolleksjonen. Jeg hadde planlagt å rydde og vaske i leiligheten på lørdag, men ofret gledelig den oppgaven for å være ambassadør for Agape. Nå har jeg vært med på en del arrangementer i det siste, men jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker det! Menneskene, stemningen, lykkerusen, kjærligheten og de nydelige kjolene. Hva mer kan en jente ønske seg? Se mer av denne nydelige kjolen og lanseringsfesten på Instagram @ marita_lynn ♥
Disse nydelige ansiktene fikk jeg også æren av å jobbe med igjen, og bøyer meg i støvet for så dyktige mennesker skal du lete lenge etter. Beauté Fatale drives av Karsten Nordvik (høyre) sammen med Kine Rønneberg (midten venstre) og frisørlærling Synne Rønneberg (venstre). Jeg lover deg at du kommer til å føle deg som en prinsesse så lenge du er i deres hender. Salongen finner du i Sandnes til høyre i en rundkjøring og rundt en sving ♥ Nå skal jeg spise en stor porsjon med lasagne før jeg åpner godteposen og skrur på en film. Happy Halloween dere!

Likes

Comments


Dance as if no one were watching. Love like you´ve never been hurt.

And live every day as if it was your last.