Beauty water, thayers, neogen - green peel and h2 serum spray, missha-super aqua night cream, ole henriksen banana eye cream, glossier highlight, estée lauder night serum, lancome night serum, triple c lightning liquid, mario badescu rosewater, roseship seed oil, mad hippie vitamin c, black pearl and gold eye patch, snail face cream, super aqua face cream, glam glow.

​Hudprodukter som dumpes ned i postkassen min er det beste jeg vet. Disse produktene har jeg brukt i noen måneder og jeg virkelig elsker alle. Dette er produkter som har hjelpet huden min enormt mye og jeg slitt en del med kviser gjennom årene. Jeg synes det er gøy å stå på badet å smøre det ene og det andre i ansiktet og drikke kaffe. Min lille egentid. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg elsker blomster og får aldri nok av friske blomster hjemme. Noen dør fortere enn det jeg skifter truser og noen lever i årevis. Friske tulipaner som står på kjøkkenbordet minner meg om vår og det gjør meg glad nå som det er så kaldt ute.

What makes me happy-list:

• Våkne tidlig, være hvil og starte dagen med en kopp kaffe! Jeg elsker kaffe og jeg synes det er så sinnsykt koselig å være oppe alene mens de andre sover. 

• Blomster, grønne og fargerike. Gi og få 😉

• Luktelys og en god parfyme på meg. Når man jobber i helsesektoren er det ikke lov å ha parfyme på seg og når jeg har fri, overdriver jeg med parfyme. Jeg har to favoritter: Zadig & Voltaire og en parfyme fra the other stories, Havana blues. Begge har jeg fått kommentarer fra ukjente at det lukter så godt. 

• Nye hudprodukter som gir glød og lukter godt. Jeg har blitt helt gal på hudprodukter og må ta meg i nakken for ikke overdrive på bestillingsknappen. Jeg er ikke rik. Akkurat nå elsker jeg banana eye bright cream.

• Sitte på café og glane på mennesker.

• Ny deilig genser. Grå, hvit eller lyserosa. 

• Barna mine, selvfølgelig!

• Kjøreturer i regnvær og han med min side (håper du blir flau) 

• Lukten av skogen når det har regnet. Seriøst, det er det beste jeg vet. Gleder meg enormt til vår og regnværsdager!

• Familiemiddager og spilling i Tromvika. Galehus!

• Få være med pappa og Anne-Britt på havet. 

• Jobbe i helsesektoren og få andre mennesker til å le. 


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgen. Jeg sitter å drikker min andre kopp kaffe og har hodepine her i fra å til månen. Jeg sov så dårlig i natt og rett før jeg sovnet igjen rundt halv 4, var det et menneske som sprang forbi vinduet mitt. Jeg sperret opp øynene og lå musestille. Det har skjedd én gang før, og jeg synes det er ekkelt. Tilslutt sovnet jeg og hadde mareritt om ungene som hadde blitt kidnappet. Snakk om en fin natt?

I dag er det morsdag og jeg lurer på om jeg får blomster? Haha. På fredag da jeg sprang på butikken for å handle, var det mer mannfolk enn kvinnfolk. De hamstret kaker og blomster som om de var ulver. So sweet. I dag skal vi skal på visning i et hus som ligger på landet, det blir veldig spennende! Har gledet meg i flere dager.

Likes

Comments

                               ​Pinterest 

Likes

Comments

I morgen er det bare én dagvakt igjen og så tar jeg helg! Denne uken har vært tung, men fin. Jeg sliter med urinveisinfeksjon og det har jeg gjort i mange år. Så fort jeg fryser får jeg ubehag. Det har ikke vært rosenrødt å være på jobb når det føles ut som kniver som kommer ut når jeg tisser. Har knasket på paracet, medisin og lånt en kofte fra jobb. Tidenes bestemor style. Heldigvis har jeg fantastiske kollegaer og det er godt!

Ellers er alt fint. Jeg mener, det er fint, virkelig fint å tenke på at lille familien min kanskje har et eget hjem snart. Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg blir den dagen vi flytter for oss selv. Om det er 1 måned eller 7. Mitt eget hjem. Vårt. Jeg kan male og pusse opp akkurat hva jeg vil og når jeg vil. Jeg har to kriterier: langt unna støy fra biler, nært naturen og et badekar. Jeg har masse inspirasjon på hjernen og dagdrømmer meg ofte bort på pinterest. Jeg har fått pastell crush for baderom.

Likes

Comments

I går dro jeg på min første, latterlige skitur etter mange år uten. Vi gliste til hverandre begge to da vi gikk ut av bilen. For vi skjønte begge to at dette kom til å bli fiasko. For meg. Allerede første bakken var jeg svett og luen hang over øynene mine og skiene var de dummeste jeg noensinne hadde hatt på meg. Ropte at vi måtte snu. Bannet til meg selv. Bannet enda mere når jeg kom opp på toppen. Han flirte. Jeg flirte, men ville gråte. Herregud for en dritunge jeg er. Skiene mine skled bare bakover mens jeg kjempet meg framover. Armene fikk krampe. Han var langt framfor meg. Så kom jeg til en bakke. Herregud. Der sto to mennesker på toppen. De bare sto der. Kleint, viktig kjærestepar. Jeg kjempet meg opp. De stirret. De stirret fordi jeg ikke kunne gå på ski. Tydeligvis. Jeg ville flire, men klarte å holde meg alvorlig som om jeg var sykt god på ski. Så bare nedover. Men hørte lyden av pustingen min og skiene som skrapte. I nedoverbakkene tok jeg av skiene og gikk. Jeg gjorde det fordi jeg ikke skulle kræsje i noen barn. Fin tur? Ja. Masse kjærstepoeng der. (hehehehe)

Jeg har lært én ting: Ikke la en gutt smøre skiene dine.

Likes

Comments

God morgen! Så deilig å våkne av seg selv og være helt hvil. I går var vi invitert på mølja (på godt nord-norsk) hos mine besteforeldre i Tromvik. Jeg spiser ikke rogn eller lever, så det blir alltid potet, torsk, smør, løk og pepper. Halleluja så godt. Ungene ble igjen hos pappa og Anne-Britt. De hadde allerede pakket den lille rosa kofferten med tannbørster, klær og ipad før vi dro. Det ble tidlig kveld på meg i går og nå sitter jeg å drikker min første kopp med kaffe og skal lage frokost snart. Egg i form med grønnsaker og avokado. Himmelen ute er helt amazing og det begynner bare å bli lysere å lysere. Ha en fin søndag!

Pappaen min, Steinar.

Likes

Comments