Nattetanker

Når jeg har lagt meg om kvelden ligger jeg å tenker på alt jeg vil gjøre. Fra og med i morgen skal jeg bli flink til å lese pensum, litt hver dag. I morgen skal jeg dra på trening og komme inn i treningsrutinen igjen, også skal jeg spise sunt ved siden av selvfølgelig. Jeg skal vaske bilen i morgen, betale regninger, skrive blogginnlegg og poste nye produkter på facebooksiden til meg og Thea. SÅ motivert for å få et sunnere og bedre liv!

Og så våkner jeg dagen etter, trøtt som fy og tenker at det beste er å ligge inne å se på serier og at det nye livet kan jeg starte en annen dag. Det er viktig å spise sunt og holde seg i form den korte tiden man lever, men er det ikke viktig å kose seg og gjøre det man egentlig har lyst til den korte tiden man lever da? Åh, jeg er så lei av å aldri få ut fingeren for å gjøre ting som er bra for meg.

Jeg dro meg utrolig nok på trening i kveld. Det var hardt men det var utrolig digg etterpå, så nå tenker jeg at jeg skal stå opp tidlig for å rekke å trene før jobb i morgen. Vel, vi får se hva jeg tenker når alarmen ringer da....

Tenk å ha så lite bekymringer og så mye tid til å slappe av som den lille dotten der. ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

EYES LIPS & CHEEKS

EYES
Lashes: Nu Colour fra Nuskin / Brows: brow wiz fra Anastasia

JLIPS & CHEEKS
Lips; Bashful you and Mauve movement fra Mary Kay. / Cheeks; primer og foundation fra Mary Kay. Contour, highlighter og bronzer fra Isadora. Finishing powder fra NYX.


Jeg har aldri brukt spesielt dyr og eksklusiv sminke, men i det siste har jeg vært litt mer opptatt av kvaliteten på sminken jeg bruker og da må man gjerne litt opp i pris også. Jeg tror i hvert fall at jeg har funnet produktene jeg liker nå, og håper jeg kan bruke disse i lang tid fremover. Å bytte ut produkter og finne det som passer til huden min er nemlig noe jeg ikke er veldig fan av å gjøre, hehe. Tar allikevel i mot både tips og triks til gode produkter dersom dere har noen! God lørdag, everyone.

Likes

Comments

Endelig er det helg igjen! Til tross for at jeg skal jobbe i helgen kjenner jeg det skal bli godt å slappe helt av. Jeg lengter litt tilbake til forrige helg nå, hvor jeg og kjæresten dro på hotelltur til Oslo bare for å slappe skikkelig av. Vandring i Karl Johan med den man er glad i, middag og drinker, ikke minst hotellfrokost - kan det bli bedre eller? Det tror jeg ikke!

Kjære tid, så dårlig kvalitet det ble på disse bildene da? Jaja. Denne helgen starter med venninner og premiere på Fifty shades darker. Er det flere enn meg som gleder seg? Åh, jeg håper virkelig den står til forventningene! God helg, alle sammen.

Likes

Comments

Kjæresten min jobber og sover ofte i Oslo. Disse ukene blir jeg som regel liggende å tenke i en evighet før jeg sovner fordi jeg brått blir ensom. Jeg fyller nå snart 20 år, og har vært i et forhold i over tre og et halvt år. De fleste av mine venninner er også i et forhold, og vi snakker ofte om hvordan vi prioriterer ulikt i hverdagen. Vi har veldig ulike meninger her, og det er vi alle innforstått med. Det jeg allikevel er mest opptatt av, er å ta vare på vennene mine.

Vi har vel alle hørt regla om at "hvem skal være der om det blir slutt hvis du lar alle vennene dine gå på grunn av en kjæreste?" Vel, jeg har gått på den smellen èn gang og det gjør jeg aldri igjen. Ja, kjæresten min betyr utrolig mye for meg og hadde det bare vært oss to i hele verden hadde jeg ikke hatt noen problemer med å tilbringe denne tiden med han. Nå er det jo ikke akkurat sånn det funker, men det er det ikke alle som skjønner. Vi er på god vei inn i de voksnes rekker og venner lukes stadig ut. Kanskje fordi man har vokst fra hverandre, eller bare har funnet ut at man ikke klaffer lenger, men det at man "ikke har tid til å møtes", det tror jeg er bare tull. Setter man pris på vennskapet, er det ikke noe problem å bare møtes over en kaffe i lunsjpausen.

Jeg føler ikke jeg kommer til noe poeng her i det hele tatt, det er for så vidt over midnatt og jeg burde vært langt inn i nattesøvnen min, men jeg vil bare at alle skal tenke over hvor viktig de vennene er, når man har dem. De som er der for deg når du krangler med kjæresten, de som kan komme på besøk i joggisen bare for å snakke i flere timer midt på natten. Jeg var veldig ensom den gangen, av en unødvendig grunn. Jeg håper jeg aldri trenger å være det igjen, og det vil jeg ikke at du skal heller.

Sweet dreams til deg som enda er våken og orker å lese mine tomme tanker midt på natten.

Likes

Comments

Godt nytt år alle sammen! Jeg fikk ikke den beste starten på det nye året, men har bestemt meg for at dette skal bli mitt år!

Det er slutt på å tilfredsstille alle andre, det er på tide å gjøre det som er best for meg og hva jeg trenger. For å få en liten kickstart og en hel masse inspirasjon har jeg begynt å lese Eirin Kristiansens bok Miss Independent. Den handler om å bli sjef i sitt eget liv, og jeg har allerede lest halve boka. Den gir masse gode tips for å få bedre selvtillit, og å ta kontroll over seg selv. Jeg elsker boka, og håper de gode tipsene kan hjelpe meg på veien til å finne meg selv og sette mine egne behov først.

Jeg håper dere alle får et fantastisk år, og husk å ta vare på dere selv og de rundt dere! ❤️

Likes

Comments

reklame

Heihei dere! De siste dagene har det blitt mye jobbing på meg, både på Kiwi og som nyoppstartet distributør for Nuskin. Det er så gøy både å få teste og selge så fantastisk bra produkter! Blir overrasket selv over hvor naturlige og bra produktene faktisk er, da jeg aldri har trodd noe særlig på sånt tidligere. I dag har jeg blant annet prøvd den nye ansiktsmasken vi har fått inn, og fysøren som den fikk røsket med seg litt dritt ut av huden.

Tenkte å vise dere noen av produktene vi har testet så langt!

Dette er en leiremaske, og det er denne jeg har testet i dag. Denne trekker seg inn i porene og tar med seg hudormer ut fra huden. Altså, det er sinnsykt ekkelt å se på, men herregud så deilig huden blir etterpå. På facebooksiden vår ligger bilde hvor jeg har den på, der ser man hvordan hudormene på nesa mi har blitt trukket ut fra huden.

Tannkrem MED bleking, altså - hvor mye enklere kan det bli å få hvitere tenner da? Denne smaker og fungerer som en helt vanlig tannkrem, er skånsom mot tennene og i tillegg gir den hvitere tenner. Fantastisk!

Dette må være en drøm for alle jenter som ønsker seg større lepper, tenker jeg! Denne lipglossen gir fyldigere lepper, men i motsetning til andre plumpers, etser og stikker den ikke. Man merker faktisk ikke at leppene vokser, den er som en helt vanlig lipgloss.

​Det ligger før- og etterbilder av alle produktene på facebooksiden vår HER, det er bare å gå inn og ta en titt! Produktene kan også bestilles av meg eller Thea ved å legge igjen en kommentar i innleggene, så kontakter vi dere ❤

Likes

Comments

Heihei! Jeg nevnte kort i forrige innlegg at jeg og ei venninne skal begynne å teste og selge produkter, og nå har vi blitt distributører for merket Nu Skin, og startet vår online business i Team Flawless. Det første produktet vi tester og selger er tannkrem som bleker tennene, og er supereffektiv! Den er billigere enn flere andre tannblekninger, og i tillegg mye enklere å bruke, ettersom man alltids pusser tennene et par ganger om dagen. I tillegg er den skånsom mot tennene og drøy i bruk, så man har den en stund! Hvis du er interessert i å lese mer om businessen og hvilke produkter vi har, besøk gjerne facebooksiden vår HER ❤ Vil du vite mer om tannkremen, legg igjen en kommentar under produktet på facebooksiden, så snakkes vi!

Beklager dårlig kvalitet på bilde, men dette er i hvert fall jenta jeg samarbeider med - Thea!

Likes

Comments

Hei fine mennesker, og god mandag! I det siste har det faktisk skjedd mye spennende for min del, og jeg har både kost meg og stresset. Først tok jeg en pause fra den lille byen jeg bor i og dro til Mallorca med kjæresten min i ei uke. Storkoste oss med sol og varme, deilig mat og bare avslapping! Dagen etter jeg kom hjem overtok jeg den etterlengtede leiligheten jeg nå leier. Den er liten og gammel, men jeg har pusset opp litt og gjort det koselig der - synes jeg i hvert fall. Nå ser jeg veldig frem til å kunne bo for meg selv, og jeg tror jeg og hunden min kommer til å kose oss masse der :-) På jobb har jeg "steget i gradene" og blitt låseansvarlig, så nå får jeg mer ansvar og hundre ting å tenke på når jeg er på jobb - men jeg tror det blir veldig gøy.

I tillegg har jeg gjort en liten forandring, ved å farge håret mitt fra lys blondt til mørkebrunt. Utrolig uvant, men jeg tror jeg kommer til å trives med det! Lei ettervekst, og å vedlikeholde den kalde blondfargen, så det er litt godt å slippe. Nå føler jeg at jeg nesten har startet et nytt liv, og til og med blogglysten er på plass. Jeg er veldig glad, og kunne ikke bedt om å ha det bedre akkurat nå! Her kommer noen snapshots fra Mallorca, som jeg lengter ekstremt mye tilbake til.

Jeg og ei venninne skal begynne med testing av ulike produkter, kommer et innlegg om dette seinere! 

Likes

Comments

Etter å ha sett gjennom bildene på telefonen min i går kveld, har jeg innsett at jeg egentlig har et altfor kjedelig liv til å kunne blogge. Altså, jeg har virkelig ingenting spennende å komme med, og det er trist i en alder av 19 år. Haha. På torsdag var jeg faktisk så spontan at jeg kastet meg på ferga til Danmark helt alene, og dagen etter hentet bestefar meg i havna der nede. Nå skal jeg være her med familien til onsdag morgen, da reiser jeg hjem igjen. Alltid like godt å komme tilbake hit, elsker dette stedet. Bare se da - så fint det er her!

Likes

Comments