I dag har vi haft kalas lilla Nathaniel fyllde 3 år i tisdags.

Anna, Marina och Alwin kom och det var så himla mysigt. Nathaniel fick ett mycket litet kalas men ack så trevligt. Vi hade god konversationen ungarna stimmade rundor och lekte ömsom vilt ömsom lite mindre vilt.

Nathaniel sa att det var det bästa kalaset han kunde ha fått, men han saknade Marie och Hero dock.

Men Marie kommer i morgon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja i dag är en annan dag, det började med mys, barnens lediga dag i från dagis. Vi åt frukost och såg lite på Nick JR.

Sen började grabbarna slåss så redan 1015 var det dags för vila, de sov i 3 timmar, dagis är ett hårt ställe och det märks på mina små för dom är helt färdiga nu efter två somrar utan ledighet. Älskade små killar ni är mitt allt. I morgon är det dags för utvecklingssamtal angående killarna den ena är 4 år och 4 månader den andra blir 3 om ett par veckor. Dom tycker 4 åringen är för efter sina årskurs kamrater det ända jag kan se är en grabb som är som vem som helst i den åldern.

Men vi får väl se vad som sägs. Och vad de tycker.

Inte nog med detta kommer upp och hittar min ena papegoja helt utslagen halvt hängig och ja vet inte vad han är väl ledsen sen en kompis som inte ens satt i samma bur eller så är det ruggning på g. Vi får se hur han mår i morgon annars är det bara att leta upp en bra goj veterinär och dom finns det inte många av tyvärr

Likes

Comments