Mandag

Håber i har haft en god weekend. I løbet af hverdagene i ugen har jeg taget billeder af mit outfit. Det tøj jeg har på i hverdagene afgør meget af hvad jeg skal lave på dagen. Så hvis jeg er i skole til kl. 15.00 tager jeg løst tøj på og omvendt hvis det er en kort dag. Nå lad os komme til det. Tøjet er relativt basic. Et par sorte kontor bukser og min Comme des garcons (play) trøje.

Tirsdag

Jeg havde mit elskede Ganni sæt på og mine Comme des garcons (play) sko.

Onsdag

Dejlige bukser! Det er mom jeans fra Zara. Mit klassiske bælte er fra H&M. Som overdel havde jeg taget en langærmet trøje indenunder min t-shirt for ikke at skulle fryse for meget.

Torsdag

uhh. Jeg er vild med det her tøj! Jeg havde mine Ginatricot bukser på (som i også har set på et tidligere opslag) og så min lækre skjorte fra Wood Wood, som måske var lidt for kold til januar.

Fredag

Så kom vi til den sidste dag inden det blev weekend (og min længste dag). Jeg havde min løseste og mest behalige bukser på. Havde også min sorte halskrave på fra Only og som kan se på billederne mit flotte og farvrige Kenzo halstørklæde.

-kram herfra

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

ugen der gik

Hey bloggen.

Jeg er kommet hjem fra skole fra noget tid siden og tænkte jeg vil fortælle hvad jeg har lavet i løbet af ugen indtil videre og hvad jeg har af planer for weekenden.

Mandag.

I mandags mødte jeg kl. 9.50 så det var meget lækkert. Jeg havde fire lektioner og så skulle jeg til håndarbejde og design, ikke lige det jeg orkede aller mest. Efter det skulle mig og min veninde op med nogen 0-2 klasses børn vi træner i gymnastik. Da vi havde trænet kom min mor, hun skulle køre mig og tre af mine veninder til gymnastik henne på Flemming efterskole. Min far kom og hentede os kl. 19.30. Han var kommet hjem efter 3 uger. Han arbejder på en båd så han er hjemme 3 uger og væk 3 uger, på skift. Da jeg kom hjem efter træning, var der dejligt mad klar til mig, jeg kunne spise det. Til sidst på dagen tog jeg selvfølgelig et bad.

Tirsdag.

Jeg var til læge først på dagen fordi jeg lige skulle have svar på noget. Efter tog jeg til præst hvor resten af dem der skulle konfirmeres også var. Efter præst tog vi ned i et supermarked og derefter hen til en tankstation, fordi jeg skulle hente en pakke fra Envii. Vi gik op til skolen og havde et par lektioner efter havde vi valgfag så jeg skulle have rytmisk gymnastik. Efter mine bedste veninder og jeg ned i byen efter. Jeg skulle købe noget forskelligt så de vil gerne gå med.

Onsdag.

Var i skole fra. Kl 8.00 til kl. 15.00 så det var en lang dag. De fire første timer var vi henne på et gymnasium (Horsens statsskole) og se et teaterstykke. Efter tog vi tilbage på skolen og fik de sidste timer. Da jeg kom hjem, lå jeg og sov lidt inden jeg om aftenen skulle til ballet.

Torsdag.

Jeg fik tidligt fri så mig og pigerne tog ned i byen. Senere på dagen skulle jeg ned og have lavet pas fordi mit pas var ved at udløbe. Skal jo være klar til sommerferien. Senere kom Alberte (min bedste veninde) hen til mig hvor hun skulle sove. Vi så nogen nominerings videoer på youtube og hyggede os.

Fredag.

Alberte og jeg startede ud med at synge fødselsdagssang for min far, nu hvor det er hans fødselsdag i dag. Jeg stod op ca. 7.20 og vi skulle møde kl. 8.00. så jeg havde lidt travlt. Vi har været i skole til kl. 15.00. senere kommer der gæster, og så skal vi ellers fejre ham.

Weekenden.

På lørdag er jeg blevet inviteret ud til noget på den efterskole jeg skal gå på. Så det skal jeg selvfølgelig. Om søndagen skal jeg hen til min kusine og fejre hendes fødselsdag. Så det bliver sikkert også rigtig hyggeligt.

Likes

Comments

favoritter

Hey bloggen.

Så er første måned af 2018 snart ovre. Så jeg har samlet nogle forskellige favoritter fra måneden.

App: songPop2.

I appen kan du konkurrere mod dine venner om forskellige musik genre og sange. Det var min storebror der viste mig det for noget tid siden. Vi startede med at spille pga. vi ofte selv laver noget lign. og begge går ret meget op i musik. Jeg introducerede det for min veninde og hun syntes også det var ret sjovt. Så jeg tænkte jeg ville give det videre til jer.

Tøj: track pants

Bukserne er måske lidt i den dyre ende. Men de er virkelig dejlige, varme og bløde. Man kan både bruge dem som overtræksbukser men også hverdags bukser som jeg tit gør.

Jewellery: øreringe

Har dem selv I guld. Nu hvor jeg selv er til guld smykker. Har virkelig bare gået med dem hver dag siden jeg købte dem, og har fået mange søde komplimenter på dem. Dog er Minusset at de vejer lidt mere end øreringe normalt gør. Men jeg synes virkelig de er smukke.

-kram herfra.

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg tænker det her bliver en serie lidt ligesom ”weekends hygge”. Kommer til at skrive hvad jeg har lavet i weekenden. Denne gang var min weekend selv meget stille og rolig, så der er ikke det helt store.

Fredag.

Startede fredagen ud med at vågne til lækre pandekager min bedste veninde havde lavet til mig. Derefter var vi skole fra kl. 8.00 til kl 15.00. I første lektion var jeg til præst, da jeg skal konfirmeres i år. Da jeg kom hjem lå jeg og så lidt YouTube og gjorde det sidste opslag klart til at kunne blive lagt op. Senere kørte min mor og jeg hen til ballet butikken tæt ved Århus. Vi nåede hjem til at se x-factor der sluttede fredagen ellers bare.

Lørdag.

Om lørdagen havde min mor fødselsdag. Hun havde veninder på besøg om morgenen. Da de var taget hjem lå vi bare og så en film. og så kiggede jeg også lidt på gallakjoler. Om aftenen havde min fars moster inviteret os ud og spise lækkert mad.

Søndag.

Om søndagen lavede jeg lidt lektier, fandt nogen flere ønsker til konfirmationsgaver og så netflix. Om aftenen skulle jeg til lysfest i kirken. Hvor os konfirmander også selv skulle sige noget.

-Kram herfra, håber i har haft en god weekend.

Likes

Comments

musik

Hey bloggen!

Nu jeg tilbage med nr. 2 af serien dog er den denne gang med sange. Sangene har et lækkert beat med en afslappende vibe. Så hvis du regner med ikke skulle lave det store denne weekend syntes jeg du skal hoppe ind og høre sangene.

  • Eyes like blue skies (feat. Need not worry)- SoulChef
  • Sober- Childish Gambino
  • Coming back- Demo Genesis & Mac Miller
  • Pretty girl- Clairo
  • 501’s- Fortunes.

kram og god weekend herfra!

Likes

Comments

gaver

Hey igen bloggen

Der er gået lidt tid siden sidst, men jeg har ikke lige kunnet finde tid til at sætte mig ned og blogge. Regner selv med, at der kommer noget op den næste uge.

Min mor har selv fødselsdag lige om lidt, og derfor har jeg kigget på en del forskellige gaveideer. Prisklassen på disse gaver er mellem 500 til 1.000 kr. Har forsøgt at finde noget til de forskellige typer. Det behøver ikke nødvendigvis være til moren, men det var det jeg kiggede efter.

Man kan sagtens finde tingene billigere fra andre mærker eller andre modeller, men de specifikke ting ovenover syntes min mor selv godt om, så det var det, jeg gik ud fra.

kram og luftkys herfra.

Likes

Comments

Hey bloggen.

Så er det blevet weekend igen. Det er koldt udenfor, og de fleste kommer sikkert til at tilbringe meget af deres tid under dynen. Jeg kender selv det med at man ikke ved hvad man skal gå igang med at se, når man er blevet færdig med en serie/film, så derfor vil jeg forslå:

  • Girlboss- er en serie. Der sker ikke det store med drab osv. den er meget stille og rolig. Hovedpersonen starter med at finde en dyr jakke i en genbrugsbutik, og derfra går det ellers bare op af. Den er ikke så lang, og derfor kan man sagtens nå at se den på under en dag. (kan findes på netflix)
  • The fosters- man får et indblik i en lesbisk amerikansk plejefamilie. Da familien får en pige hjem (oveni de to de allerede har taget til sig) sker der noget forskelligt drama i familien.
  • Hunger games-er nok ikke for de sarteste sjæle, da der bliver dræbt nogen mennesker. Alle 4 film ligger på netflix, så de er lige til at gå i gang med. Den handler om overmagter, kærlighed og revolution. Mine favoritter er selv ”the hunger games” og ”the hunger games catching fire”. (kan findes på netflix)
  • Rich kids- hvis du er til danske film kunne ”rich kids” måske være noget. Den handler om ungdom, hieraki, penge og narkotika. (kan findes på netflix)

-kram herfra! og god weekend.

Likes

Comments

style

Hej igen bloggen!

Denne gang kommer jeg med et klassisk ootd (outfit of the day). Jeg valgte i dag at tage varmt og alligevel ikke for tykt tøj på til den kulde, der er kommet. Tøjet er meget basic, men alligevel med nogle små detaljer ind imellem. Mit tøj er fra:

Jakke: kenzo

t-shirt med bi: klik her for at se mærkets t-shits

sort highneck: only

ternede bukser: klik her for at se mærkets bukser

sokker: klik her

sko: klik her

halskæde med m-vedhæng: ukendt men man kan få noget der minder om her

halskæde med måne: H&M

halskæde med verden: klik her

øreringe: klik her

-kram herfra.

Likes

Comments

Hej og velkommen til bloggen!

Det er helt mærkligt at skrive det her. Er jo overhovedet ikke vant til det.

Men altså. Mit navn er Marinella, jeg er 14 år gammel og kommer fra Horsens i østjylland. I min hverdag går jeg i 8. klasse på en privatskole inde i byen. Efter 9. klasse regner jeg med at tage på Oure efterskole, og det glæder jeg mig voldsomt meget til. Hvis i spørger mine ven(inder) beskrive mig, vil de nok sige jeg er en glad, energisk og åben pige.

Jeg elsker at være på ferie i udlandet, som jeg også altid bruger meget af min sommerferie på sammen med venner og familie (billedet nedenfor er fra i sommers da jeg var i Texas, USA).

Der kommer nok lidt forskellig herfra. Så bare følg med og se hvad der sker.

-kram herfra.

Likes

Comments