Så tenner vi et lys i kveld

skrevet søndag kveld

Desember er en veldig viktig måned for meg. Den gjør meg både trist og glad, og det er kanskje den måneden i året som jeg har aller mest lyst til å tilbringe med dem jeg er glad i. Derfor var det veldig hyggelig at Ole kom på besøk denne helgen, slik at vi kunne gå inn i desember sammen ❤️ Han kom på torsdag, og vi startet besøket med en sykt digg burger på Ruff's Burger og middelalderjulemarked med noen venner av meg. Der smakte vi på noe som het så mye som "Thor's Hammer med irsk whiskey", og det er kanskje noe av det verste jeg har smakt. Ole fikk også en Ugly Christmas Sweater av meg, så nå kan vi gå rundt som to matchende snømenn i jula!

På fredag dro vi til byen for å shoppe litt og sjekke ut julemarkedet på Marienplatz! Selv om vi skulle ønske at det var snø, og ikke regn, som dalte ned fra himmelen, var det veldig koselig. Vi kikket i bodene, kjøpte årets julepynt (vi kjøper én julepynt sammen hvert år) og spiste brente mandler. Nam!

Etter en kjempefin og koselig fredag stod vi opp tidlig på lørdag for å dra til Nürnberg! Der møtte vi foreldrene til Ole og dro, overraskende nok, på julemarked! Julemarkedet i Nürnberg er et av de beste/mest kjente julemarkedene i Tyskland, og det var stappfullt av mennesker! Jeg hadde håpet at det skulle være litt større variasjon i bodene, for det er mye av det samme dilldallet som går igjen, men det var uansett mye fint og moro å se på. På julemarkedet fikk vi endelig smakt vanlig Glühwein, og det var helt ok. Ikke så veldig godt, men det hører jo liksom med. På kvelden spiste vi bayersk middag på et lite sted hvor vi faktisk delte bord med et par fra Köln. Litt rart og litt gøy. Jeg var spent på hva svigers syntes om maten, og de var heller ikke veldig imponerte. Det er godt det ikke bare er meg som er skeptisk til bayersk mat!

Nå sitter jeg nok en gang alene i hybelen og har tenkt til å gjøre litt lekser før en ny uke setter i gang. I morgen er det bare to uker og tre dager til jeg skal hjem på juleferie, og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det skal bli godt å komme hjem til pappa og resten av familien min.

Liker

Kommentarer