FREDAG

Denne helgen har vært veldig travel,På fredag så hadde jeg besøk av mine besteforeldre. Vi spise kylling i terteskjell og sitron fromasj til dessert.

LØRDAG
På lørdag så var jeg og kjæresten min i bursdag til ei jeg har kjent siden vidregående jeg vil absolutt se på hun som en bestevenninne. Det var gøy der møtte mange venner fra vidregående. men vi dro hjem litt før alle andre, vi ble hentet halv 2, så dro vi hjem og sov.

SØNDAG
søndag så dro vi på grease musikalen som er i oslo , det var mamma sin bursdagsgave , hun var super fornøyd og det var vi andre også utrolig morsomt og bra satt opp. Anbefales på det sterkeste. Etter det dro vi på Macdonals noe jeg og pappa dessverre ikke er så glad i, men hva ofrer man vel ikke for andre.

Likes

Comments

Så ja jeg kom inn på folkehøyskolen jeg ville den ligger i Hurdal 30 minutter fra Gardemoen, linjen heter Explore sør-amerika som er en reise linje.
Det vi kommer til å gjøre der er å reise først til
Spania og Marokko der blir det surfing ,winddreamers og fjellturer.

Etter litt tid i kulda på Hurdal drar vi til Peru der blir det også surfing. I Peru skal vi se på markeder og besøke Machu Picchu også skal vi til jungelen.

Også har vi Amazing race fra feks Hurdal til oslo som vi har 1t til å komme oss fra A til Å uten penger, kun ved å haike eller løpe Osv.

Jeg gleder meg sikkelig til høsten!! Skolen starter 19.august så da kommer det mye mer her på bloggen men frem til da så følg med på bloggen!😊Likes

Comments

Okei så denne bloggen vil jeg blogge om mitt liv ,og alle opplevelsene mine , jeg skal i august et år på folkehøyskole jeg får svar nå på torsdag 😊 så om jeg kommer inn på den jeg vil ,skal jeg til Peru og Spania 😊 der gjør veldig mye spennende 😊 hva vi gjør der vil jeg blogge om på torsdag da jeg får vite om jeg har kommet inn eller ikke !!! 😊

Likes

Comments