Hälsa, Träning

Detta kunde inte ha anlänt under en bättre tid i livet! Detta finns inte i Sverige så min sambo och svärmor har fixat så både han och jag kan göra en tio dagars cleanse! Detta är vi båda otroligt taggade på då vi båda ätit junkfood och godis hela veckan (jag i Sverige och han i LA)

Jag har faktiskt ingen aning om hur detta funkar, så jag kommer uppdatera när vi börjar vilket förhoppningsvis blir nu på Måndag men kan flyttas fram då jag precis åkt på en förkylning....

Hoppas ni har en fin torsdag! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode

Tipsar starkt om appen Plick! Är lika smidigt som shpock och blocket men modet är mer streetstyle och inte en massa gammalt och fult skit! Plus att man endast säljer och köper kläder, skor och accessoarer!

Dessa brillor fick jag för 50 pix! Längtar tills jag får rocka dom i vår

Snart hämtar jag baby på flygplatsen och vår lilla beeeeebis! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

  • Mode

Likes

Comments

Personligt, Relationer

Igår kom min fina Elena (@errevemannars på instagram) med Nova på besök och hjälpte mig flytta lite möbler så jag kunde fortsätta packa upp

Eftersom jag är hyfsat ny i området så körde vi till en plats som heter Grimsta Naturreservat och det är nog en av de vackraste platserna jag varit på!

Otroligt tyst och lugnt och definitivt behövligt <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Relationer

Jag har uppdaterat otroligt dåligt den senaste veckan för jag har flyttat en hel lägenhet helt ensam! Min sambo är på semester i Los Angeles (han är från USA) och hämtar hem vår lilla bebbe!

Också väldigt dålig timing med flytten då vi fick kontraktet två dagar innan han åkte och jag fick nycklarna två dagar efter han åkt... men jag bestämde mig för att jag ville flytta så allt är färdigt när han kommer tillbaka istället!

Jag har kört allt fram och tillbaka, städat, packat ner, packat upp, skrubbat, möblerat, dammat, torkat, you name it!

Den belöning jag fått är en förkylning då jag inte satt min fot på gymmet en enda dag, och bara ätit pizza, mackor, choklad, kakor och läsk då jag packat ner allt från köket och bara inte haft tid till att laga mat... Aldrig varit så taggad på att börja äta rätt igen, men träning sätts nog på paus beroende på hur länge förkylningen håller!

Hoppas Ni har en härlig Onsdag!

PUSS!<3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Mode

Jag ÄLSKAR alla detaljer med gult och orange just nu! Det och militärgrönt samt militärprint/camo är och kommer alltid hålla mig varm om hjärtat!

Vad har ni haft för er denna underbart grådaskiga söndag? Detta inlägget är postad i framtiden kl 20 idag så jag håller förmodligen på att möblera och hänga upp saker i lägenheten just nu!

PUSS! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Mode

Jag har blivit totalt förälskad i appen ”Plick” då jag hittade denna snygga jersey för 200 pix och så (inte sprillans nya men fräscha) Nike Airforce 1’s för 100 pix! Jerseyn är från en sportaffär i USA!

Igår blev det lite gammal hederlig hemmafest men jag var tvungen att dra mig hemåt strax efter midnatt då jag FLYTTAR IDAG! Wohoo!!

PUSS!<3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Relationer

Äntligen har vi fått nycklarna! Är helt slut och tappar out för dagen. Mer skall packas och halva lastet är redan flyttat till nya lägenheten!

Sedan måste jag säga att HUR gulligt är det inte att vi fick nycklarna i en sidenklädd låda?? Känner mig så bouji!

Fick världens lyckorus när jag lämnade alla smågrejer i den nya lägenheten; den är SÅ fin och perfekt för oss två (eller ska jag säga tre?)

PUSS! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Hälsa, Träning

Tjenare folket! Jag kunde inte somna om imorse så jag åkte till gymmet sju på morgonen och körde ännu ett fasted cardio-pass på 30 minuter (inclined alltså högsta lutning vid 5.0 hastighet) tro mig man är helt jäkla slut efter bara 10-15 minuter, får alltid kämpa mig genom den sista kvarten, och det är verkligen inte för att det är på fastande mage, utan för att det är SJUKT JOBBIGT!

Det har faktiskt inte hänt så mycket idag, jag har bara packat och hjälpt kusinen med att gå ut med hennes hund. Oavsett så är jag så fruktansvärt trött pga av all packning! Jag vill helst bara bli klar på en gång, men eftersom jag inte får nycklarna fören klockan ett imorgon (fredag) så kan/får jag inte flytta in mina grejer än. Sedan har jag inte mycket till bärhjälp förutom på söndag då en av mina bästa vänner skall hjälpa till! En riktig änglasjäl min Elena som alltid ställer upp :)

Jag har iallafall en hyfsat stor bil så imorrn blir det till att packa bilen full med sånt jag själv orkar bära och bara fylla den nya lägenheten med så mycket som möjligt! Som tur är ligger den nya lägenheten bara tio minuter bort från den nuvarande så förhoppningsvis blir det inte för många och långa vändor!

Nu blir det ett varmt mysigt bad och nytt avsnitt av Riverdale! Någon annan som följer den serien lika religiöst som jag?

PUSS! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Hälsa, Träning

Imorse blev det fys på fastande mage. Det har ingenting med att svälta sig att göra på några som helst sätt (bara nämner det på en gång då det kan missförstås..)

Fys på fastande mage skall inte överstiga mer än 30 minuters snabb promenad (powerwalking) eller joggning. Detta för att när man gör "fasted cardio" som det så fint heter, så tränar man oftast ett till, längre pass med vikter senare på eftermiddagen/kvällen. Fasted cardio gör man (läs: jag) för att jag hamnat i en plateu där jag nått en viss vikt och form men sedan kommer jag ingenstans hur mycket jag än tränar, så jag "chockar" kroppen genom denna metod så att den "vaknar till" lite och bränner det där sista fettet som kan vara svårt att bli av med.

Jag rekommenderar inte detta till någon då jag varken är PT eller nutritionist MEN; det passar mig alldeles utmärkt och jag har tränat så länge nu att jag vet vad som funkar för mig och vad som inte funkar!

Det jag får i mig före/under/efter träningen är en nocco då den ger mig den bästa energin så tidigt på morgonen!

Nu blir det mat; proteinbröd med ägg!

PUSS! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments

Personligt, Relationer

Äntligen har vi fått ett förstahandskontrakt i Stockholm! Vi har sprungit på visningar flera gånger i veckan de senaste månaderna, och jag är så himla glad över att jag stått i bostadskön från och med dagen jag fyllde 18 (så ca 9.5 år då).

Vi stod på plats sju, och även om det är nära mål-linjen så är det väldigt osannolikt att man blir vald då flera personer skall tacka nej plus att man skall bli godkänd av styrelsen, vilket vi nästan inte blev (lång historia..)

Det "jobbiga" är att min sambo åkte till Los Angeles idag för att hämta hem världens bästa surprise till Sverige, men flytten är nu på fredag så jag måste packa och flytta helt själv, inte för att jag måste men för att jag vill

Är sååå taggad på denna flytt! Enda sedan vi kom tillbaka till Sverige för ca två år sedan så har vi flyttat runt hos mina föräldrar, vänners föräldrar, släkting med flera, men NU: nu är vår tur att äntligen få hem posten där vi faktiskt bor och inte uppe i Hälsingland!

Nu blir det en nap, sedan ett gympass och sedan lite rödvin då jag firar alla hjärtans dag ensam i år!

PUSS! <3

​Snapchat: marinedenfine - Instagram: billy_dre

Likes

Comments