Fredag idag och de känns som den här helgen kommer jag bara vilja vara för mig själv och bara ligga i min säng och lyssna på musik och stänga ute allt, så jag bara kan fokusera på mig själv och bara tänka på allt. Vet inte riktigt vart jag ska ta mig till nu när jag står inför två val men vad jag än kommer välja så kommer ja att såra någon och de vill jag inte hatar att såra människor som betyder mycket för mig, men jag hoppas att jag kommer komma fram till ett bra beslut i slut ändan men tills dess så kommer jag vara off från allt både datorn och telefon bara för att få vara i min egna lilla bubbla och tänka på allt mellan himmel och jord. Känns som den här fredagen/helgen inte kommer blir den bästa i mitt liv precis, men ibland så måste man göra svåra väl här i livet. Men nu ska jag fortsätta jobba med engelskan så ni får ha en bra dag, så får vi se om jag bloggar något mer idag eller inte.
- MMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var klockan ställd på 06.00 för att hinna duscha innan skolan och ja hittade en gullig lapp på spegeln att kaffebryggaren var laddad så efter ja duschat så gick ja ner och startade kaffebryggaren så kaffet hinner bli klart medans jag gjorde mig iordning innan frukosten, idag är de äntligen torsdag å de innebär att de är dans ikväll :D hoppas ni får en bra dag.
/M ♡


  • 156 Readers

Likes

Comments

Har varit vaken sen 05.30 hade sån tur att Mimmi fixa kaffet igår så de vara bara att starta den medans ja gjorde mig klar för skolan. sitter nu på orsa bussen på väg till skolan då jag ska bo i Orsa i några veckor hos min 2 åriga kusin så de ska bli mysigt, ha en bra dag så hörs vi senare idag :)
/M  • 152 Readers

Likes

Comments

Hörde inte klockan i morse så vakna med ett ryck halv sju och fick panik så klädde på mig och sminka mig fort för att sedan springa till bussen så hann precis med bussen som tur var. Dagens planer är skolan, gymmet och hem och packa kläder för att sedan bli en orsabo i några veckor och att få flytta hem till sin 2 åriga kusin kan ju inte bli sämre, att få vara med min solstråle i några veckor tackar man ju inte nej till :D
målade naglarna igår kväll bild på hur de blev finns längre ner, ha en bra dag så hörs vi senare idag :)
Love M
  • 187 Readers

Likes

Comments

Klockan var ställd på 06.00 då var de bara att gå upp å väcka Fille och brorsan för att äta en ordentlig frukost och sen gå till skolan där vi skulle möta upp Robban (tränaren) sen åka vidare mot donken där vi skulle plocka upp dom andra spelarna för att sen rulla bussarna vidare mot Gävle där cupen ska vara vi spelar sista matchen vid 18 ikväll så skriver när jag kan. men nu sitter ja å Fille och kollar på hunger games på datorn som upp laddning för en heldag med innebandy. Ha en bra dag :)
Love M ♥


  • 173 Readers

Likes

Comments

Har precis satt mig på bussen på väg till skolan men klagar inte börjar 09.10 och slutar 11.00 då blir de stan med mammi och till slut så är de dans :D ni för ha en bra dag! ♥
Love M
  • 188 Readers

Likes

Comments

sitter nu på bussen som ska ta mig till skolan usch vill inte är så jävla trött och mår skit denna dag kan ju bara bli värre :( vi får väl se vad denna dag har att erbjuda. Hoppas på att skolan går fort så jag kan gå till gymmet, ni får ha en bra dag :)

Love M  • 190 Readers

Likes

Comments

Då var första innebandy träningen gjort för i år då, riktigt kul att få spela igen och framför allt att få använda min nya klubba som jag köpte till mig själv i julklapp :) var lite seg i början men de gick snabbt över, de var en riktigt rolig träning! men nu väntar duschen på mig, kanske skriver mer sen om inte så hörs vi imorgon :) Godnatt sov gott <3

Love M 

Likes

Comments

inte fått nån sömn inatt -.- känns som detta inte kommer bli en bra dag. men sitter iaf på bussen på väg till skolan nu trött som f*n! ha en bra dag så hörs vi :)

Love M

  • 137 Readers

Likes

Comments