Har haft en toppen bra dag idag skolan är mycket roligare när man har toligt med sina vänner så idag har jag skrattat så ja fått ont imagen å börjar känna av rn svag tränkngs värk ;) men kul hade vi å efter dkolan åkte jag å Moa ner på stan för jsg skulle på mum å skaffa p-piller få mina tog slut i söndags efter att vi hämtata ut dom på apoteket så gick vi till h&m för att kolla om en jacka fanns som jag sätt på derss webbshop å den fans å är så kär i jackan så fick lov att prova den så blev förälskad så fick lov att köpa den men fett värt vart ända öre lägger ut bild på den imorgon då ja inte har tagit nå kort än men den kosta iaf 700. efter vi var klara där så åkte moa hem till sig å ja till mig sen vid 4 så gick/sprang js till busstationen för att hinna med 4 bussen till noret med Tobbe H å Niklas så han precis med den så följde dom in på donken medans dom åt sen dök Pontus Nygårds upp som ja inte träffat på flera år så de var kul satt inne på donken å prata i lite mer än 2 timmar om allt möjligt trevligt hade vi iaf sen åkte vi till ö&b för dom skulle köpa present till Pontus Markström som fyller år idag, sen skjutsa dom hem mig sen vid halv 8 kom Tobbe S å hämtade mig för vi skulle åka å dansa uppe på klubben så vi åkte först å hämta Ellé sen vidare till dansen å kul var de att få dansa lite efter att man varit sjuk å inte kunnat ! så min dag å kväll har varit helt underbar ! så tack till alla som har gjort min dag till en toppen bra dag älskar er! ❤ Godnatt sov gott alla underbara läsare så hörs vi imorgon!

kramisar

- MMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag vakna gosen inte förens kvart över 6 då gick vi upp å la oss i sängen å myste å sov en stund till nu är ja vaken å ska göra mig klar in för skolan men gosen ligger å sover fortfarande stackarn som är sjuk :( men vi hörs senare idag :)

kramisar
-M

  • 188 Readers

Likes

Comments

Hej mina kära läsare! har haft en riktigt mysig dag i kylan :) idag flyttade kören i på mora parken för att börja öva på scenen till julshowen, å det känns att nu är vi nära man blir så jäkla taggad när man står på scenen in för julshowen :) fick lov att gå lite tidigare då ja ska sitta barnvakt som jag gör just nu ska varade till i morgon med då jag har sov morgon till 10 över 9 så ja håller tummarna på att viggo tar lite sovmorgon imorgon å inte vaknar kvart i 6 igen :) nu ska ja ut å gå en sväng med söt skrållan. så vi hörs imorgon. godnatt snyggigar!

kramisar
-M

  • 190 Readers

Likes

Comments

blev väckt klockan kvart i 6 så nu har vi landat i soffan för lite morgon mys till barnkanalen! en riktig mysig morgon med gosen :) å tittar man ut genom fönstret så lyser fullmånen för fullt, en perfekt mysmorgon♥  • 194 Readers

Likes

Comments

sitter just nu i soffan å kollar på fotboll sverige-Portugal. har inte gjort så mycket idag de har varit en chill dag idag. ska vara barnvakt till 07.30 imorgon sen ska jag sitta barnvakt imorgon kväll med så då åker jag hit direkt efter att kören har slutat. ska väl ut å gå med söta lilla skrållan innan de är dags att gå å lägga sig så man orkar gå upp imorgon när lilla viggo vaknar. ha en fortsatt trevlig kväll. så hörs vi imorgon igen godnatt! :)

kramisar
-M


  • 188 Readers

Likes

Comments

sitter just nu på bussen på väg till skolan efter att ha varit hemma i 2 veckor eftersom ja har varit sjuk :/ men nu kör vi på i skolan igen :) käns som att de kommer bli en ganska så bra dag men de märkrr vi efter skolan. hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag. Kramar
-M

  • 198 Readers

Likes

Comments

Hade en helt underbar dag/natt igår vakna 6 åkte å jobba vi 7 sluta 4 sen hem å käka sen vid 9 kom Robin å Liinnea å hämta upp mig sen åkte vi till falun där de var bil träff å massa fyllon å ja som är så duktig höll mig till red bull ist för att dricka! Men jag har inte haft så här kul på väldigt länge så de blev verkligen en underbar bara kväll/natt. sen runt 3 kanske klockan var då åkte vi sa hej till tobbe å tallbo som hade varit ute på rolig heter tobbe var nästa nykter men tallbo vara ganska rejält på arslet ;) men hade en king kväll/natt kom hem vid 04.50 inatt men somna inte förens klockan 6 så var vaken i 24h igår, men inte mår ja dåligt för de :) men nu ska ja upp å klä på mig å dra till unihoc å kolla på match. hare bra så hörs vi senare :)

kramar
-M
  • 179 Readers

Likes

Comments

Då har man varit vaken sen 06.00 för att tagga att åka upp till norets idrottshall för att jobba i sekretariatet t 18.00 ikväll då de är cup :) blir en trevlig lördag de här sen efter ja slutat så blir de hem till en kompis å se på film å ha de mysigt :) käns som de kommer bli en helt ok lördag :) p.s jobbar ju med bästa viktor så de här blir ju trevligt! ;)
  • 197 Readers

Likes

Comments