Hej

Det var längesedan jag skrev på bloggen nu och det har berott på personliga saker men ska försöka blogga mer nu och vet att det inte är många som läser men skriver inte på min blogg för att få så många läsare som möjligt, jag gör det för att lära känna nytt folk och för att kunna bli av med lite stress.

ville bara att ni som läser ska veta det och hoppas att jag inte har varit för tråkig och imorgon så kommer det ett nytt inlägg, vi hörs då puss och kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​tjo

jag känner att mitt liv suger just nu, direkt när jag börjar skriva med en super snygg och snäll pöjk så bor han i Dalarna och jag i Värmland....känner att jag har tur!! men ska fråga han om han vill komma till Karlstad på höstlovet, få hoppas att han kan så jag sliper ha mer ångest.

tänkte lägga ut en bild på klädseln jag tänkte ha på mig imöra men gör det de istället för har ingen lust just nu för är för trött.

men i alla fall min dag har vart i fullt ös, har städat, diskat ja allt möjligt och det var värkligen skönt att göra nåt och sen bara kunna lägga sig i sängen, skriva på bloggen och sen gå och lägga sig if you know what i mean!

ska sova nu men skriver ett inlägg imöra också för att hålla er uppdaterade :)  

Likes

Comments

god morgon

Idag när jag vakna så såg jag vilken vacker höstmorgon det var, blev förvånad eftersom det snart är vinter. Jag ska nog ta mig en lång promenad senare under dagen för att motionera lite, efter det så ska jag nog städa rummet för det behövs tyvärr :/.

Jag tänkte faktiskt på att rida idag men vet inte om jag kommer ha tid till det eftersom jag ska hinna med allt annat idag.

Sen på kvällen så tänkte jag att jag kunde ta bild på morgondagens klädsel så ni får veta lite om hur jag klär mig.

Likes

Comments

Hej

Jag tänkte skriva ett litet blogginlägg såhär på kvällen, jag har precis gjort min blogg och är väldigt glad att jag äntligen vågade, har tänkt på att göra det ett tag men var orolig att ingen skulle läsa den men kände nu att det är väl gött att skriva vad man tycker och tänker ibland.

Idag har jag gjort mycket på bloggen och sen så har jag grillat korv med familjen, efter det så satt vi i tv rummet och bara chilla och åt godis medans vi såg på en film. kände att det var en mycket mysig dag och nu efter att man trixat och fixat så ska jag lägga mig och sova.

blev ett väldigt kort inlägg nu men ska skärpa mig till imöra :)

gonatt :) 


Likes

Comments