Så var julen över för detta året, (äntligen!) eller?
Jag har på de senaste åren inte varit någon julmänniska direkt. Julmusik, julmat, julstämning ja allt dom hör där till har inte varit något jag uppskattat eller sett fram emot. Det har mest varit ångest och längtan tills högtiden är över.

Det  har hänt en hel del i mitt liv under hösten, ett par bortgångar och tidigare i mitt liv gick min morfar bort en julafton. Där av anledning att jag blivit lite av Grinchen.
Detta året jobba jag julafton och gud vilken lättnad för min del. Att få gå hem till äldre som sitter ensamma och sprida lite glädje, den känslan är oslagbar! Känslan av att man är uppskattad och omtyckt. Det är fantastiskt.
Mamma körde vi upp till Billesholm dagen innan julafton, och när vi endå var på det hållet körde vi inom mormor och fick tänt ljus. Älskade & saknade mormor. Jag fick firat min jul igår, med fina och betydelsefulla människor.
Några direkta julkänslor har jag verkligen inte haft i år, men till min förvåning så har juletid varit rätt okej endå.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten efter två lediga dagar. Dags för jobb igen och rutinerna därtill. Nästa lediga dag för min del är nyårsafton och sen börjar förändringarna därefter. Inga nyårslöften här inte, för det är endå ingenting som kan hållas för min del.😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland är det bara rena julafton!
Det finns inget bättre än när det kommer paket på posten och man har glömt att man skickat efter något, och glömt vad man skickat efter!
Idag väntade tre paket på mig. Helt förträngt att jag beställt något. En ny almanacka, en t-shirt och en klänning. Gissa om jag blev förvånad! 😇

Så sen dess jag kom hem från jobb har almanackan blivit ifylld av jobb, mini-resa och en massa födelsedagar.
Det kommande året får så hemskt gärna bli ett bättre år än vad 2016 har varit. Ser fram emot en ny start med nya möjligheter och nya äventyr. Det kan bara gå åt det bättre nu. Jag behöver positiv energi efter vad detta året har haft att erbjuda.

Likes

Comments

Vissa kvällar och nätter är jobbigare än andra. En del nätter blir sömnlösa med tårar och minnen. Denna natt verkar bli en sådan. -Mormor, min älskade mormor. Saknaden gör så ont, det har liksom blivit ett tomrum inom mig. Det känns som någonting fattas.
Minnena flyger genom huvudet, dom bara snurrar runt som en enda virvel. Jag får ingen ordning på det! Jag minns hur jag älskade att sova hos dig när jag var liten. Du badade mig, vira in mig i din största handduk. Den hadduken luktade alltid så gott, den luktade dig mormor.
Så minns jag hur jag alltid att du lät mig sova i din säng. Innan jag somna gjorde du alltid på teckenspråk "jag älskar dig" och så pussa du mig godnatt.
Du var så mycket mer än bara min mormor, du har varit en extra-mamma genom åren, och du var min bästa vän.
Nästa gång vi ses, när vi båda är på andra sidan, då ska du få världens största kram, och jag kommer aldrig att lämna din sida.
Tills dess får du vara min ledstjärna. 🌟

Likes

Comments

Hej hjärtat. Hoppas att du nu har funnit den ro som du aldrig fann på jorden. Jag var hos dig igår. Jag köpte en lykta och satte hos dig. Nu är det inte mörkt på din plats längre.
Jag tänker på dig dagligen, jag saknar dig var sekund som jag är vaken, och näst intill var natt drömmer jag om dig.
Du har lärt mig så mycket, mer än vad du själv kan tro. Jag tar inget för givet längre, och jag låter inte mig själv att bli behandlad hur som helst längre.
Jag gör saker jag vill, och jag vågar chansa mer. Jag skulle gjort det tidigare bara så hade jag sluppit alla skuldkänslor. Jag vet om att saker hade kunnat se annorlunda ut, men jag kan inte klandra mig själv. Istället får jag göra det bästa av situationen nu istället.
Hjärtat, jag måste sluta skriva nu. Men glöm inte att du för evigt finns i mitt minne. Saknar dig babe. Så länge jag andas ska jag minnas dig och efter det så ses vi. 🕇❤

Likes

Comments

Men herregud. Nu har jag stirrat på skärmen i typ 5 minuter. Jag hade mycket att skriva, jag hade det så fint upplagt i huvudet, men vips(!) så var det borta..
Det är väl så när hjärnan går på högvarv såhär på kvällskvisten.

Jaja. bättre lycka nästa gång.
gonatt. 💎

Likes

Comments

inte du! Neeej! det kan inte vara sant! Hjärtat, säg att det har blivit en missuppfattning någonatans! Kom tillbaka, vi hjälps åt! Hur ska jag bli hel? Hur mycket ska en människa klara? Hur mycket smärta orkar man gå igenom?

Det var så. Det kändes så. Som på bilden ovan. Du var speciell, du är och kommer alltid att förbli en speciell person i mitt liv. Du lärde mig så mycket på så kort tid. Du lärde mig livet, hur det verkligen fungerar. Du fick mig att inse mitt värde som människa. Du fick mig att förstå att jag är värd att behandlas med kärlek och respekt.
Det blev så fel mellan oss. Det kunde blivit annorlunda. Jag kunde ha gjort annorlunda. Från den första gång jag såg dig, visste jag direkt att du var någon som skulle ha stor betydelse i mitt liv. Och det stämde.
Det är så mycket jag vill säga dig, förklara och saker jag vill göra annorlunda.

Jag hitta dina brev och små lappar som du skrivit, jag har läst dom om och om igen.
Älskade älskade människa. Du kommer alltid att finnas i mina tankar och jag får leva på våra fina minnen som jag vårdar med ömhet och kärlek.
Hoppas du får ro nu. Att du finner den ro uppe i himlen som du aldrig fann här på jorden. Låt änglarna ta hand om dig tills vi ses igen. ❤💎
Det känns som jag går sönder, men jag ska kämpa. Jag lovar. Nu finns det inget jag kan ha nedräkning till längre. Som jag hade under en period. Den nedräkning du kan ha nu, är tills vi träffas igen. Det lär inte bli nu, men en dag så ses vi. Och när den dagen kommer, så kommer jag aldrig att släppa taget om dig. Aldrig någonsin. 

Du gjorde mig hel på något sätt. Du fick mig att känna på ett sätt jag aldrig gjort innan. Du gav mig självförtroende och självrespekt. Alla dina ord i breven och lapparna känns som en kniv i hjärtat på mig. Den smärtan lär jag alltid få leva med. Vad alla andra än säger, tycker och tänker, så älskar jag dig. Och glöm inte, för mig är du alltid speciell och kommer alltid att vara.

Du är saknad, R. så jävla saknad.

Loveu long time.
/ din "krigarinna".

Likes

Comments

För världen var du bara någon, men för oss bar du hela världen.
Detta är inget farväl, utan att tillfälligt hejdå tills nästa gång vi ses. Det dröjer ett tag, men en vacker dag mormor, får jag lägga mina armar runt din hals och säga till dig "jag älskar dig, världens bästa mormor!" igen.

I alla år har du funnits med i mitt liv. Enda sedan jag föddes och fram tills nu. Du har många gånger fått torka mina tårar, du har kramat mig och fått mig att känna mig trygg och älskad. Du har hjälpt till att forma mig till den människa jag är idag. Och för det är jag dig evigt tacksam. Du var alltid den som trodde på mig, du var den som hörde mig och såg mig. Du har varit en sån stor del av mitt liv, älskade mormor.
Du har alltid stöttat mig och pushat mig när jag känt att jag inte velat mer.
Och dina toskakakor, eller stuvade makaroner! Åh det var himmelriket! Och du bakade eller lagade alltid det så fort jag bad dig, för du visste hur barnsligt förtjust jag var i det!❤
Du har på senare tid kämpat, du har verkligen krigat och varit stark! Du höll hopp och mod uppe, trots att du var den "sjuka" var det du som fick trösta mig, för vet du vad mormor, det har varit det jobbigaste jag varit med om, att se dig dålig. Du har haft en sån livsvilja och kämparglöd! Du gav inte upp hoppet, utan du kämpa på som den hjälte du var. Men till sist blev det för mycket. Du orkade inte mer, det blev för mycket. Du fick somna in. Den 25/9 fick du somna in, och träffa alla di förlorat tidigare. Dom fick sin ängel, och vi förlora en på jorden.

Mormor, hur ska jag kunna ta mig igenom detta? Hur ska jag klara mig här på jorden utan dig? Vem ska jag ringa? vem ska jag berätta nyheter för först? Vem ska jag ringa när jag är ledsen?
Din begravning mormor var så otroligt fin! Det kändes så overkligt, det gör det fortfarande. Jag kan inte förstå att du inte är här?! Du har varit världens bästa mormor, och jag kommer att älska dig i all evighet. ❤

Likes

Comments

Min fina mormor, min älskade och alldeles underbara mormor! Min ängel, du lämna oss alldeles för tidigt. Det är min födelsedag idag, och den började med tårar. Jag vill ringa dig, höra din röst, jag vill pussa dig och krama dig! Jag vill ha dig här hos mig!
Mormor, jag saknar dig, så att det gör ont i hela mig. Tiden kommer inte att läka några sår, jag får helt enkelt lära mig leva med smärtan. Jag tänker på dig, och saknar dig var sekund och var minut. Du fattas mig, älskade mormor. ❤
Du lämna oss för hastigt, jag var inte beredd. Men beredd blir man väl aldrig i ett sådant läge. Du lämna kvar smärta och saknad. Jag får leva på mina minnen nu, dom fina minnen du gett mig gör mig starkare.

sov gott, vi ses en dag, inte än, det lär nog dröja, men en vacker dag ses vi igen!

Likes

Comments

Jag har många fina människor runt mig. Jag har fått veta vilka som verkligen är vänner, och vilka som bara "bryr sig" för att få något att prata om. Jag har upptäckt nya vänner, och plockat bort en del. Jag har en del som betyder otroligt mycket framför allt familjen. Men där är en   människa som sticker ut, som betyder lite mer än alla andra, en människa jag älskar lite extra, och som betyder lite extra än någon annan.

Den människan har det största hjärtat, och prioriterar andra framför sig själv. Den människan ser till att sin omgivning har det bra, att alla har vad de behöver, innan människan ser om sig själv. Denna person är någon jag ser upp till så fruktansvärt mycket, och jag, kommer så länge jag lever att göra allt för att denna människa ska ha det bästa i sitt liv. Personen har aldrig dömt mig för mina fel och brister, utan stöttat mig och hjälpt mig istället. När andra gick sin väg ifrån mig, var det denna person som stanna och vek inte av. Det är denna person jag verkligen kan lita på, och denna person kan jag gå genom eld och vatten för.
Hon har gått igenom hemskheter, men trots det står hon på fötterna, hon kämpar, hon är en riktig krigare. Hon är min hjälte.
Att enbart kategorisera henne som min storasyster hade varit orättvist, hon är även min bästa vän, min idol. Min älskade syster, hon är värd det bästa i livet.

Hennes glädje är min glädje, hennes smärta är min smärta, henne lycka, är min lycka. ❤
Min bättre hälft, det är min storasyster det. Och jag är så stolt över henne!

- Jennie. Du är oslagbar! 💎

Likes

Comments

Min pappa, min hjälte och min förebild. 👑
Grattis på födelsedagen. ❤ jag älskar dig föralltid.

Det finns ingen människa på denna jord som jag ser upp till så mycket som jag gör med dig pappa. Du har lärt mig att vara stark, och du har lärt mig att fortsätta kämpa och inte ge upp. Du har klarat så många hinder i ditt liv, du har rest dig upp starkare än någonsin när det har varit tuffa tider.
Pappa, du är min bästa vän, och jag är evigt tacksam för att du finns i mitt liv.

Likes

Comments