VI GLEDER OSS TIL : NOVEMBER

Jeg elsker høsten, alle fargene og ruskeværet som følger med. Det er så koselig å kunne fyre opp i peisovnen på kveldene, kjenne varmen fra den, krype godt opp i sofaen og lese en god bok, nyte en kopp med te eller kaffe. Jeg syns også det er veldig koselig å se gode filmer på kveldene, høsten er liksom tiden for det. Kveldene blir lenger, og mørket kommer fortere. Jeg har heldigvis ikke problemer med mørketiden, men man merker jo forandringene godt, det er det ikke tvil om. Det er også blitt mye kaldere ute, det er mye friskere luft og generelt mer høstlig.November måned blir innholdsrik for vår del, og det er mye som skjer. Vi har mange planer og det er mye å glede seg til. Jeg har mange ting å dele med dere. Jeg skal endelig på ny kontroll hos jordmor, det er noe jeg har sett frem til i lang tid. Sist jeg var på kontroll, var jeg 12-13 uker på vei. Det er med andre ord en god stund siden, så jeg gleder meg veldig! Er også ganske spent i og med at det er en helt ny jordmor denne gangen, så jeg ser frem til å bli kjent med henne.

Vår lille store solstråle blir hele 4 år denne måneden, og det er nå bare 12 små dager igjen. Det blir en stor dag og hun gleder seg veldig til hun blir 4 år. Da blir hun nemlig enda større enn hun er nå, sier hun. Nå er hun stor jente, mens når hun er blitt 4 år, da er hun skikkelig stor, da! Det er så morsomt å høre og snakke med henne omkring bursdagen. Uheldigvis er ikke paps´n hjemme, det er skikkelig dumt, men vi skal kose oss skikkelig likevel. Jeg har planer om å ta henne med på skikkelig jentetur/kosetur til byen, kanskje vi går på en kino om vi finner en film og en dag som passer til det. Jeg har også lovet henne en tur innom lekebutikken og det var hun veldig klar for! Hun skal få velge seg en gave selv, til et begrenset beløp selvsagt. I tillegg trenger hun litt nye klær, blant annet gensere og noen bukser, kanskje litt annet også, så vi skal ta turen innom en klesbutikk også. Det blir nok skikkelig gøy og jeg gleder meg allerede. Oss jentene på tur, det er så fint!

En siste ting jeg gleder meg til og som jeg faktisk har sett frem til i mange, mange uker og måneder allerede, er lanseringen av den nye spillpakken til Sims 4. For dere, jeg er skikkelig nørd og elsker å spille sims. Det har alltid vært en stor favoritt og faktisk det eneste spillet jeg har spilt på pc og mac. Jeg elsker mulighetene, man kan gjøre akkurat som man vil, både med hus og mennesker. I den nye pakken er det hunder og katter, noe jeg og ekstremt mange andre har ventet på. Det hadde vært morsomt om det kom flere dyr også, og det håper jeg det gjør etter hvert. Nå skal jeg uansett bare glede meg til den 10 november, og laste ned spillet så fort det er tilgjengelig på Origin. Det er et utrolig greit tidsfordriv når jeg virkelig ikke har andre ting å bruke tiden min på, og det er en liten flukt fra hverdagen når den blir for mye preget av stress, kjas og mas. Heldig er jeg som har en relativt harmonisk hverdag, men som alle andre har også jeg dårlige dager og dager med mer sure miner, her hjemme. Da er det noen ganger veldig kjekt å kunne sette seg ned å nørde litt foran skjermen på MacBook´en.

Hva gleder du deg til i November?

Liker

Kommentarer