TILBAKE TIL HVERDAGEN

Så var påskeferien og fridager over, for oss også. I dag var første dagen tilbake i virkeligheten, for både oss voksne og barna. Samboeren reiste på jobb igjen, etter nesten 3 måneder hjemme med oss. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at han fikk muligheten til å være hjemme såpass lenge. Ungene har storkost seg med den ekstra pappatiden de har fått og jeg har hatt god nytte av noen ekstra hjelpende hender, spesielt i siste delen av graviditeten hvor verken energi eller krefter var så veldig tilstede. Nå er han bortreist en god stund. Samtidig som det er kjipt at han drar, er jeg veldig glad i disse periodene. Jeg koser meg alene og liker å ha kontrollen over alt, helt selv (he he).

Barna var i ekstase over å se vennene sine igjen i dag. Jeg og lillemor derimot, har hatt en deilig og avslappende dag hjemme. Vi går som regel en god tur på vei hjem fra levering og det gjorde vi også i dag. Jeg har enda ikke begynt med løping og styrke enda, men tror nok at jeg blir å starte opp med det snart. Aller først skal jeg kjøpe inn noe nytt stæsj til hjemmetrening samt noe nytt til treningsgarderoben. Tilbake til det jeg først skrev om, vi var altså på tur i dag. Prinsessa sover så godt i vogna på tur og sover som regel en god stund etter at vi er kommet hjem også. Jeg fikk gjort en hel del etter at vi kom hjem - brette og vaske tøy, sortere mer vask og sette på vaskemaskin samt rydde, rydde, rydde. Veldig innholdsrikt, eller hva?!

Det skjedde også noe annet spennende i dag, som jeg har gledet meg fryktelig til! Jeg skal fortelle mer om det, i morgen! Nå skal siste halvtimen med de to eldste nytes, før de skal i seng og jeg skal kose meg med minime resten av kvelden.

Liker

Kommentarer