Noen planer denne måneden!

Vi er i årets niende måned, altså september. Det er mange planer på gang og jeg har mange ting jeg ser frem til. Mye planer blir også til på veien, så det er ikke alt som er planlagt fra start. Først av alt så skal jeg om knappe to uker på konsert med en av mine aller største «idoler», et ekstremt stort forbilde og min største inspirasjon på mange områder. Jeg gleder meg skikkelig og vet det kommer til å bli veldig veldig bra.

I midten av måneden fyller jeg året, og det er jo ingen hemmelighet at jeg syns bursdag fremdeles er litt stas. Jeg fyller 29, og gleder meg til å kunne feire meg selv litt ekstra, sammen med mine fine. Vi skal på en stor jubileumsmiddag med jobben til samboeren. Han jobber som kanskje noen vet i et rederi i Stavanger. Egentlig arbeider han på båt og seiler i Nordsjøen, men nå er han på land for 1 års tid. Veldig greit for oss hjemme som får han hjem hver dag i motsetning til da han var aktiv på sjøen, med 5 uker på og 5 uker av. Så jubileumsfesten er altså for rederiet han jobber i. Det blir stas å få være med på!

Ellers tar vi måneden som den kommer. Jeg skal på ny kontroll med Frøya snart, noe jeg ser frem til. Samtidig har jeg en del planer for dyrene med tanke på fremtidige kull, så jeg kommer til å jobbe en del med å planlegge det for tiden fremover. Jeg har mange andre planer for ukene fremover også, men det får dere heller lese om litt etter hvert!

  • Blogg

Liker

Kommentarer

Landligelykke
Landligelykke,
Høres ut som en kjempe fin måned for deg & dere.
For et fint bilde av dere to.
Finfin lørdagskveld.
- C -
nouw.com/landligelykke
marilenjorgensen
marilenjorgensen,
Takk for det! Håper du får en fin dag ❤️
nouw.com/marilenjorgensen