Noen av mine favoritter


Favoritt - mat
Åh, dette er vanskelig - det er så mye god og spennende mat i verden. Første plassen må deles mellom Italia og India. Jeg elsker indisk mat, og har vokst opp med det hjemme. Vi laget mye indisk hjemme, og fikk god opplæring av en indisk familie som er gode venner av mine foreldre. Hver gang vi besøker dem i Oslo, får vi alltid førsteklasses måltid, made straight from the bottom. Det er så utrolig godt, jeg blir aldri lei og spiser meg nesten kvalmt mett noen ganger. Ikke så lurt kanskje, men so worth it. Så var det Italia, der er jeg veldig svak for Pasta og selvsagt pizza. Tortelloni (om det er slik det skrives) er helt klart en av mine favoritter. Man kan fylle med så mye godt! En pasta-maskin står helt klart på ønskelisten, jeg har virkelig lyst å lære meg å pasta selv.

Favoritt - drink
Nå har jeg aldri drukket alkohol, så jeg har ingen drinker å vise til. Men jeg kan jo ta dette punktet som en favoritt-drikke i stedet for. Jeg elsker vann og har det som en klar nummer en, gjerne med kullsyre, men vanlig er også veldig godt. Om jeg skal kose meg skikkelig, så er det pepsi max som troner på toppen.

Favoritt - duft
Jeg elsker duften av friske roser, det er finnes ingenting bedre!

Favoritt - farge
Denne er heller ikke enkel... jeg elsker svart, det passer liksom til alt, men kan bli litt kjedelig i lengden. Jeg er veldig glad i friske farger som gul og grønn også, og beige.

Favoritt - by
London, no doubt!

Favoritt-dyr
Hund og kanin!

Favoritt-tv program
Jeg er så innmari fan av Wahlgrens Vârld. Humoren, kjærligheten og menneskene er helt nydelig å se på.

Favoritt-hobby
Jobbe med musikk, og trene. Musikk har jeg alltid hatt som en stor del av livet, slik vil det alltid være. Trening er også en stor del av meg, det er en helt perfekt måte å koble ut hverdagen på, slik som med musikken.

Favoritt-blomst
Roser!

Favoritt-butikk
Dyrebutikk, haha og interiørbutikker som for eksempel kremmerhuset.

  • Blogg

Liker

Kommentarer