NÅR NOK ER NOK

Ja, når kroppen sier stopp og "takker for seg", er det liksom ikke så mye å gjøre med. Jeg har alltid vært for "flink" til å tenke alt for mye på hva alle andre måtte mene og tenke, om hva jeg gjør. De siste årene har det blitt bedre, og jeg klarer nå legge det til side. Misforstå meg rett, det er jo selvsagt viktig å ta hensyn til andre i enkelte situasjoner, men når det kommer til ens egen kropp og helse, er det som oftest ingen andre enn deg selv, som vet bedre. Så nå har jeg endelig tatt avgjørelsen, som i mange uker har tatt stor plass i tankene. Tiden fremover skal jeg bruke på meg selv og mine små (og samboeren når han kommer hjem så klart, haha!). Nå som jeg kan styre tiden helt selv i ganske lang tid, så er det mye lettere å få mer overskudd, føler jeg.

I går holdt jeg 6 - soon to be 7 åringen hjemme. Hun var litt snufsete og klaget på litt kvalme. Formen kom seg heldigvis raskt, så vi fikk hatt en nokså "aktiv" dag, her hjemme. Resten av leksene er unnagjort, så vi slipper tenke på masse arbeid med det, i morgen. Lesing tar vi alltid noen ekstra runder på, men ellers er alt gjort. Den siste tiden har både hun og de andre barna vært travle, ikke bare i forhold til utvikling, men også med andre ting dem er med på. Det er fryktelig koselig og veldig stas for dem (og litt deilig for meg, som i noen tilfeller får litt mindre å tenke på, hehe).

Nå er vi alt kommet til torsdag, og dagen nytes hjemme med de to minste. Ute rusker det helt forferdelig og ser ikke ut til å bedre seg med det første. Heldigvis har vi nok av tidsfordriv innendørs. Barna koser seg - leker og krangler litt om hverandre. De har vokst enormt i forhold til lek og samspill seg imellom, etter at Corona kom og vi var i lockdown. De leker mye bedre sammen, finner lettere ut av utfordringer og løser småkonflikter, stort sett på egenhånd.

Lite inspobilde, i påvente av at kamera skal lades ferdig og jeg skal få fingern ut til å bruke det...

I slike tider som nå, er jeg enormt takknemlig for at jeg har muligheten til å jobbe hjemme fra.. For noen år tilbake ble jeg introdusert for network marketing og det å jobbe med de sosiale medier. Jeg elsker den måten å jobbe på, det er så spennende og jeg elsker all den personlige utviklingen jeg har tilegnet meg. På veien har jeg truffet og blitt kjent med så mange flotte mennesker og lært utrolig mye. Noe av det beste med dette er jo det at alt av tid og arbeid kan styres etter hvordan jeg ønsker å ha det og etter hva som passer seg. Det er så bra!

Nå venter vi på et lite (corona-vennlig) besøk!

Liker

Kommentarer