LIVET SKJER OG TIDEN FLYR

Jeez, livet skjer virkelig og tiden flyr virkelig avgårde! Juni måned er i gang, og det er bare et par uker igjen til sommerferien så smått starter for oss. Jeg føler egentlig at den har startet litt allerede, i og med at barna har vært en del hjemme de siste to ukene pga lett forkjølelse og ellers tipp topp form + at det nå er streik i både skole og barnehager. Vi krysser fingrene for at barna snart kan være tilbake som normalt.

Den siste tiden har det skjedd en del også! Vi er jo ganske mange i heimen her nå, og med hele fire barn i hus, er det aldri et stille øyeblikk (det føles i alle fall slik). Sist jeg oppdaterte her, var i april.. Da dro kjæresten på jobb i en måned, for første gang etter fødsel av minstemor. Det var så klart en overgang, både for meg og barna. De er jo allerede veldig godt vandt med at han reiser bort og er borte over en lengre periode, så akkurat den biten går veldig greit. Likevel var det litt annerledes, denne første gangen, i og med at han fikk være hjemme ganske lenge, de siste ukene av graviditeten med minste.

Rundt huset har vi de siste månedene jobbet mye. Eller, jeg kan ikke skryte på meg mye arbeidsinnsats, i alle fall ikke sammenlignet med samboeren. Jeg har stort sett holdt arbeidsfolket fornøyd med kaffe og kaker, boller og så videre, og hjulpet til med småting. Drenering er lagt på ny og fikset - vi hadde nemlig lekkasje i grunnmuren tidligere. Heldigvis er alt det på stell nå. Vi har også jevnet ut hagen, sådd ny plen og fått den fin. Garasje er bygget, og vi har også laget til slik at det er et stort rom under garasjen, så kjelleren er mye større nå, enn før. Jeg har også begynt å planlegge bygging av ... KANINSTALL!! Jeg skal fortelle mer om dette veldig snart!


Liker

Kommentarer