HELGENS PLANER...

Fine mennesker, hvor deilig er det ikke med fredag? Jeg er skikkelig klar for helgen, og det samme gjelder barna. Vi hadde en så fin start på dagen i dag, alle hadde sovet godt og våkent i godt humør. Det hadde kanskje noe å gjøre med at vi i dag, unnet oss å sove litt lengre enn vi bruker gjøre ellers. Nå har jeg jo muligheten til å strekke morgenene litt lengre, så da gjorde vi nettopp det, i dag. Alle kom seg ut dørene i tide også!

Jeg har vært på butikken og fått unnagjort litt handling, allerede. Det er deilig å være ferdig med slikt tidlig på dagen, syns jeg. Tv`en står på i bakgrunnen, prøver å holde meg litt oppdatert på valget som ennå pågår. Det er helt sprøtt å være "vitne" til. Vi får bare henge på og håpe på det beste, selv om jeg noen ganger frykter det værste. Corona er jo også et tema man må følge med på om dagen, og det gjør vi her hjemme. Det er en skummel utvikling, der også. Vi har vært heldige og holdt oss forholdsvis friske og raske, hele veien fra mars og frem til nå. Jeg krysser fingrene og satser på det fortsetter videre fremover.

Helgen blir bra uansett, vi har blant annet en pepperkakedeig i kjøleskapet, som skal bakes ut i kveld. Vi har alt bakt en stor ladning av kakemenn, og jeg syns det er helt greit å starte litt tidlig med baksten. Ungene syns det er veldig morsomt, og har spurt lenge om når vi kan bake litt julekaker. Tidligere var jeg veldig "streng" på at alt som hadde med jula å gjøre, skulle holdes innenfor Desember måned. Nå som barna har kommet til, har jeg begynt å ta inn jula i heimen mye tidligere og lar den stå lengre enn hva "normalen" og tradisjoner sier man skal gjøre.

Lunsj skal lages nå og den skal nytes!

Liker

Kommentarer