GODE VIBBER PÅ EN LØRDAG!

Lørdag, ruskevær og varmt vær om en annen, litt for mange sure miner, men likevel god stemning. Det er vel det som kan beskrive dagen vår i dag. En dag med mye tid sammen, tidlig morgen med barna, barne-tv, leker og bare ren og skjær kvalitetstid. Nå som hverdagen har kommet tilbake og vi er inne i mer hverdagslige rutiner, så smaker helgene ekstra godt. Et ekstra godt måltid etter en aktiv dag, er skikkelig deilig i helgene, og selvsagt - lørdagsgodt. Ungene elsker å være med i butikken for å handle litt smågodt til lørdagskosen.

I kveld kjenner jeg meg ekstra klar for å slappe av. Et av favorittprogrammene mine, Skal vi danse (faktisk!!), har premiere i kveld. Jeg ser alltid frem til dette, hvert eneste år og det er et like stort høydepunkt i år. Skapet er fylt med chips og i kjøleskapet venter dip og sjokolade. Sunnhet lenge leve, eller kanskje ikke?! Haha, nei i dag skeier vi ut så det synger etter. Jeg prøver å hode meg så sunn og variert (alt med måte) i ukedagene, så skeier jeg heller ut i helgene med det jeg har lyst på. Unn deg litt ekstra kos, du også og kos dere i kveld hva enn dere skal!

Liker

Kommentarer

Landligelykke
Landligelykke,
Her var det også skal vi danse som var lykken i går. Både for meg & minste tøtta på 7 år. Hun ELSKER det! Håper du har en fin søndag.
Klem C
nouw.com/landligelykke